breaking newsΔιεθνή

Έγγραφο Κινέζου αστυνομικού που διέρρευσε αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τα κέντρα αστυνόμευσης του ΚΚΚ στο εξωτερικό

 

Ένα δοκίμιο που διέρρευσε και γράφτηκε από έναν αστυνομικό στην κομητεία Τσινγκτιάν της ανατολικής επαρχίας Ζετζιάνγκ της Κίνας αποκαλύπτει λεπτομέρειες σχετικά με το πώς η αστυνομία της κομητείας διεξάγει αστυνόμευση στο εξωτερικό σε συνεργασία με τα κινεζικά προξενεία.

Ο Γουάν Χουαρόνγκ, συγγραφέας του δοκιμίου, ήταν επικεφαλής του αστυνομικού γραφείου της κομητείας Τσινγκτιάν το 2019 όταν δημοσιεύθηκε το δοκίμιο, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της πόλης Λισούι.

του Γουάν, με τίτλο «Εξερεύνηση και πρακτική της εμπειρίας της νέας εποχής Φενγκιάο σε ξένες χώρες-Μελέτη περίπτωσης της κομητείας Τσινγκτιάν», απεικονίζει πώς η αστυνομία της κομητείας πραγματοποίησε αστυνόμευση σε ξένες χώρες κινητοποιώντας υπερπόντιους Κινέζους που η καταγωγή τους προέρχονταν από την Τσινγκτιάν.

Η αποκαλούμενη «εμπειρία Φενγκιάο» αναφέρεται στην πρακτική των αρχών του δήμου Φενγκιάο «για την κινητοποίηση των μαζών και την ενίσχυση της δικτατορίας επί των ταξικών εχθρών», η οποία επικροτήθηκε από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα (ΚΚΚ) την εποχή του Μάο στη δεκαετία του 1960. Η Φενγκιάο είναι μια πόλη στην επαρχία Ζετζιάνγκ.

Το 2013, ο σημερινός ηγέτης του ΚΚΚ, Σι Τζινπίνγκ καυχήθηκε για τον τρόπο δικτατορίας του Φενγκιάο ως την εμπειρία της «στήριξης στις μάζες για την επίλυση των συγκρούσεων σε τοπικό επίπεδο».

Στο άρθρο του Γουάν σημειώνεται ότι με βάση το παράδειγμα του Φενγκιάο, δημιουργούνται τεράστια δίκτυα αστυνόμευσης σε ξένες χώρες, κινητοποιώντας Κινέζους που έχουν γεννηθεί στο Τσινγκτιάν για να ασκούν αστυνόμευση σε ξένο έδαφος.

Η αστυνόμευση της Κίνας σε ξένες χώρες αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά από τη μη κυβερνητική οργάνωση Safeguard Defenders. Μια έκθεση τον Δεκέμβριο του 2022 αποκαλύπτει ότι υπάρχουν πλέον «τουλάχιστον 102 “Κέντρα παροχής υπηρεσιών της κινεζικής αστυνομίας στο εξωτερικό” σε 53 χώρες σε όλο τον κόσμο». Οι σταθμοί αυτοί εξυπηρετούν «σκοτεινούς» σκοπούς, όπως ο εντοπισμός, η σύλληψη και η έκδοση ατόμων που καταζητούνται από το ΚΚΚ, συμπεριλαμβανομένων των αντιφρονούντων κατά του καθεστώτος και του ηγέτη του Σι Τζινπίνγκ.

Οι Safeguard Defenders ανέφεραν τον Σεπτέμβριο του 2022 ότι η αστυνομία της Τσινγκτιάν δημιούργησε κέντρα υπηρεσιών της αστυνομίας στο εξωτερικό σε 21 πόλεις σε 15 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ρώμης, του Μιλάνου, του Παρισιού, και της Βιέννης.

Ανοικτή και συγκαλυμμένη αστυνόμευση στο εξωτερικό από την αστυνομία της Τσινγκτιάν

του Γουάν δημοσιεύθηκε τον Απρίλιο του 2019 στο Public Security Science Journal of Zhejiang Police College, αλλά πλέον δεν είναι διαθέσιμο στο διαδίκτυο. Η κινεζική έκδοση της Epoch Times κατάφερε να αποκτήσει ένα αντίγραφο του πλήρους άρθρου.

Ο νομός Τσινγκτιάν υπάγεται στη διοίκηση της πόλης Λισούι, στην επαρχία Ζετζιάνγκ. Είναι γνωστή ως η «πατρίδα των υπερπόντιων Κινέζων», με ιστορία πάνω από 300 χρόνια υπερπόντιου εποικισμού. Σύμφωνα με το έγγραφο του Γουάν, υπάρχουν σήμερα πάνω από 300.000 υπερπόντιοι Κινέζοι που κατάγονται από το Τσινγκτιάν, διασκορπισμένοι σε 128 χώρες και περιοχές.

Η αστυνομία της κομητείας Τσινγκτιάν, σύμφωνα με τον Γουάν, επικεντρώνεται στην κινητοποίηση των Κινέζων ομογενών που γεννήθηκαν στο Τσινγκτιάν ή των απογόνων αυτών των ανθρώπων για τους σκοπούς της «εθνικής ασφάλειας και της εγγύησης υπηρεσιών για την κατασκευή της μίας ζώνης και ενός δρόμου» (Belt and Road).

Η μακρόχρονη αστυνόμευση της κομητείας Τσινγκτιάν μπορεί να είναι τόσο φανερή όσο και συγκαλυμμένη, με τον κίνδυνο η πλειονότητα των δραστηριοτήτων της να μην έχει προηγουμένως εκτεθεί στο κοινό.

Φανερά, το αστυνομικό γραφείο Τσινγκτιάν έχει δημιουργήσει 15 υπερπόντια κέντρα αστυνομικών υπηρεσιών σε πόλεις 11 χωρών, συμπεριλαμβανομένης της Βαρκελώνης, της Μαδρίτης, της Ρώμης και του Παρισιού. Τα αστυνομικά τμήματα χρησιμοποιούν γραφεία υπερπόντιων κινεζικών ενώσεων και ανταλλάσσουν πληροφορίες κυρίως διαδικτυακά μέσω τηλεδιάσκεψης και συνεργάζονται στενά με τα κινεζικά προξενεία και τις πρεσβείες.

του Γουάν αποκαλύπτει περισσότερες μυστικές πρακτικές της αστυνομίας Τσινγκτιάν σε ξένες χώρες, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης των ακόλουθων ομάδων, ατόμων και ορισμένων μορφών δραστηριοτήτων:

  • Η αστυνομία της κομητείας Τσινγκτιάν έχει δημιουργήσει 314 υπερπόντιες κινεζικές οργανώσεις σε όλο τον κόσμο.
  • Υπάρχουν 84 υπερπόντιοι Κινέζοι από την κομητεία Τσινγκτιάν που ασχολούνται με πολιτικές υποθέσεις ή είναι κυβερνητικοί αξιωματούχοι. Σχεδόν 14.000 άτομα κατέχουν κοινωνικές θέσεις σε ξένες χώρες.
  • Ο Γουάν πρότεινε τη δημιουργία παραρτημάτων του ΚΚΚ σε υπερπόντιες κινεζικές οργανώσεις και την επαφή με μέλη του ΚΚΚ στο εξωτερικό. Πρότεινε επίσης τη στρατολόγηση νέων μελών του ΚΚΚ από τις νεότερες γενιές που μιλούν τη γλώσσα της χώρας διαμονής τους, ή πρώην αστυνομικούς και τα μέλη των οικογενειών τους που διαμένουν τώρα στο εξωτερικό.
  • Μόνο το καλοκαίρι του 2018, 647 νέοι Κινέζοι από 19 χώρες συμμετείχαν σε δραστηριότητες θερινών κατασκηνώσεων, «καλλιεργώντας τον εθνικισμό των νέων Κινέζων του εξωτερικού και εκπαιδεύοντάς τους στην εκστρατεία κατά της πίστης», έγραψε ο Γουάν.

Μηχανισμός επιτήρησης: Σύμφωνα με τον Γουάν, οι μεγάλες υπερπόντιες κινεζικές οργανώσεις εκτελούν την πραγματική επιτήρηση και παρακολούθηση, ενώ οι ηγέτες των υπερπόντιων κινεζικών οργανώσεων, τα μέλη του ΚΚΚ και οι αξιωματικοί σύνδεσμοι της υπερπόντιας αστυνομίας είναι το διοικητικό προσωπικό.

Σύμφωνα με τους Safeguard Defenders, η αστυνομία του Τσινγκτιάν έχει δημιουργήσει «μια ομάδα από πάνω από 1.000 άτομα προσωπικού πληροφοριών της υπηρεσίας, που συντονίζεται από ένα εγχώριο κέντρο διασύνδεσης».

Ο Γουάν έγραψε ότι με τη χρήση όλων αυτών των υπερπόντιων κινεζικών οργανώσεων και ατόμων, τα υπερπόντια κινεζικά κέντρα υπηρεσιών της αστυνομίας του Τσινγκτιάν «παρενέβησαν επιτυχώς σε 15 διαδηλώσεις» όταν κορυφαίοι ηγέτες του ΚΚΚ πραγματοποίησαν επισκέψεις στο εξωτερικό. Η αστυνομία Τσινγκτιάν έχει δημιουργήσει μια οργάνωση στην Ισπανία για να καταστείλει ειδικά τις δραστηριότητες των ασκούμενων του Φάλουν Γκονγκ.

Η παρεμπόδιση των θρησκευτικών ομάδων του εξωτερικού είναι μια άλλη εστίαση της αστυνομίας του Τσινγκτιάν. Σύμφωνα με τον Γουάν, το 2014 «υπό την έγκαιρη καθοδήγηση και βοήθεια του αστυνομικού γραφείου της επαρχίας Τσινγκτιάν», μια υπερπόντια κινεζική οργάνωση στην Ισπανία παρενόχλησε την παράσταση Shen Yun Performing Arts στη Βαρκελώνη.

Η παγκόσμια θρησκεία του κλίματος ετοιμάζεται να δώσει ώθηση στον πόλεμο κατά της διατροφής με 13 έθνη – πολλά από αυτά είναι μεγάλα κράτη παραγωγής βοοειδών και τροφίμων με επικεφαλής τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Αργεντινή, τη Βραζιλία, τη Χιλή και την Ισπανία – να υπογράφουν μια δέσμευση για την υπαγωγή των γεωργών σε νέους περιορισμούς που αποσκοπούν στη μείωση των εκπομπών αερίου μεθανίου.

To Παγκόσμιο Κέντρο Μεθανίου ανακοίνωσε σε δελτίο Τύπου στις 17 Μαΐου ότι οι υπουργοί γεωργίας και περιβάλλοντος και οι πρεσβευτές από 13 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, υπέγραψαν δέσμευση που δεσμεύεται να μειώσει τις εκπομπές μεθανίου στη γεωργία. Οι ΗΠΑ εκπροσωπήθηκαν από τον τσάρο του Μπάιντεν για το κλίμα, Τζον Κέρι.

Τι σημαίνει αυτό και γιατί πρέπει να σας ενδιαφέρει; Θα τα αναλύσουμε.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εξέδωσαν τα εν λόγω έθνη και δημοσιεύτηκε στο Global Methane Hub:

“Τον περασμένο μήνα (τον Απρίλιο του 2023), το Παγκόσμιο κέντρο μεθανίου συνεργάστηκε με τα Υπουργεία Γεωργίας της Χιλής και της Ισπανίας για να συγκαλέσει την πρώτη παγκόσμια υπουργική συνάντηση για τις γεωργικές πρακτικές με σκοπό τη μείωση των εκπομπών μεθανίου. Η υπουργική συνάντηση συγκέντρωσε υψηλόβαθμα κυβερνητικά μέλη για να μοιραστούν τις παγκόσμιες προοπτικές για τη μείωση του μεθανίου και τα συστήματα τροφίμων χαμηλών εκπομπών. Η συνάντηση οδήγησε σε μια δήλωση στην οποία τα έθνη δεσμεύτηκαν να υποστηρίξουν τις προσπάθειες για τη βελτίωση της ποιότητας και της ποσότητας, καθώς και της πρόσβασης στη χρηματοδότηση για μέτρα προσαρμογής στην κλιματική αλλαγή και μετριασμού της στον τομέα της γεωργίας και των τροφίμων και να συνεργαστούν σε προσπάθειες που αποσκοπούν στη μείωση των εκπομπών μεθανίου στη γεωργία και τα συστήματα τροφίμων”.

Στη διάσκεψη συμμετείχαν ο Οργανισμός Τροφίμων και Γεωργίας των Ηνωμένων Εθνών, ο Συνασπισμός για το Κλίμα και τον Καθαρό Αέρα, το Διαμερικανικό Ινστιτούτο Συνεργασίας για τη Γεωργία, η Παγκόσμια Τράπεζα, ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης και η Διαμερικανική Τράπεζα Ανάπτυξης.

Η Παγκόσμια Τράπεζα, ένα άλλο δημιούργημα της μεταπολεμικής, υπό την ηγεσία των ΗΠΑ, φιλελεύθερης τάξης που βασίζεται σε κανόνες, μιλάει πολύ τελευταία, μαζί με τον ΟΗΕ, για επερχόμενο λιμό. Η Παγκόσμια Τράπεζα εξέδωσε μια λευκή βίβλο μόλις την περασμένη εβδομάδα, στις 22 Μαΐου, με τίτλο Food Security Update: World Bank Response to Rising Food Insecurity.

Ο διευθυντής του Παγκόσμιου Επισιτιστικού Προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών έχει επίσης εκδώσει, αρχής γενομένης από τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους, τρομερές προειδοποιήσεις για έναν επερχόμενο παγκόσμιο λιμό.

Έτσι, μου φαίνεται περίεργο ότι, την ίδια στιγμή που οι παγκοσμιοποιητές προειδοποιούν για ελλείψεις τροφίμων και λιμό, τα φερέφωνά τους στην Παγκόσμια Τράπεζα, στον ΟΗΕ και μέσα στις κυβερνήσεις των ΗΠΑ και των συμμάχων τους (προσέξτε, η Κίνα και η Ρωσία δεν βρίσκονται πουθενά σε αυτές τις εξωφρενικές αντιδιατροφικές πολιτικές), μιλούν για τη μετατροπή σε μια νέα και αναπόδεικτη μορφή “βιώσιμης” γεωργίας που επικεντρώνεται περισσότερο στη μείωση του μεθανίου παρά στην παραγωγή των υψηλότερων αποδόσεων τροφίμων.

Η σύγχρονη παραγωγή τροφίμων είναι κακή, μας λένε, επειδή παράγει μεθάνιο το οποίο υποτίθεται ότι βλάπτει το περιβάλλον.

“Τα συστήματα τροφίμων ευθύνονται για το 60% των εκπομπών μεθανίου”, δήλωσε ο Marcelo Mena, διευθύνων σύμβουλος της Global Methane Hub. “Συγχαίρουμε τις χώρες που είναι πρόθυμες να αναλάβουν ηγετικό ρόλο στον μετριασμό του μεθανίου στα επισιτιστικά συστήματα και επιβεβαιώνουμε τη δέσμευσή μας να υποστηρίξουμε αυτού του είδους τις πρωτοβουλίες με προγράμματα που διερευνούν υποσχόμενες τεχνολογίες μετριασμού του μεθανίου και την υποστηρικτική έρευνα των μηχανισμών μετριασμού του μεθανίου για τη δημιουργία νέων τεχνολογιών”.

Ο Τζον Κέρι είναι επίσης πολύ ενθουσιασμένος με την κατάργηση πολύτιμων, παραγωγικών γεωργικών εκτάσεων, τη μείωση του μεγέθους των κοπαδιών βοοειδών και την παράδοση των συστημάτων παραγωγής τροφίμων μας σε τεχνοκράτες και παγκοσμιοποιητές που προσφέρουν αόριστες υποσχέσεις για “νέες τεχνολογίες”.

gmi map
Σε ένα μόνο παράδειγμα, η διοίκηση Μπάιντεν σχεδιάζει να δαπανήσει 1,5 εκατομμύριο δολάρια σε χρήματα των φορολογουμένων για ένα πρόγραμμα που αποσκοπεί στην “ενδυνάμωση” των γυναικών ακτιβιστριών για την κλιματική αλλαγή στην “πατριαρχική” κοινωνία της βόρειας Κένυας, όπως προκύπτει από έγγραφα που εξέτασε το Washington Free Beacon.

Ο Τζον Κέρι ανέφερε σε δήλωσή του: “Ο περιορισμός του μεθανίου είναι ο γρηγορότερος τρόπος για τη μείωση της αύξησης της θερμοκρασίας βραχυπρόθεσμα. Τα τρόφιμα και η γεωργία μπορούν να συμβάλουν σε ένα μέλλον χαμηλού μεθανίου βελτιώνοντας την παραγωγικότητα και την ανθεκτικότητα των γεωργών. Χαιρετίζουμε τους υπουργούς γεωργίας που συμμετέχουν στην υλοποίηση της Παγκόσμιας δέσμευσης για το μεθάνιο”.

Το δελτίο τύπου της 17ης Μαΐου αναφέρει επίσης ότι “η διάσκεψη επικεντρώθηκε στην ανάπτυξη επιστημονικά τεκμηριωμένων πρακτικών, καινοτομιών και τεχνολογιών σύμφωνα με τη βιώσιμη παραγωγή τροφίμων…”.

Τα έθνη που υπογράφουν αυτή τη δέσμευση για τον μετασχηματισμό των γεωργικών πολιτικών τους είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Αργεντινή, η Αυστραλία, η Βραζιλία, η Μπουρκίνα Φάσο, η Χιλή, η Τσεχική Δημοκρατία, ο Ισημερινός, η Γερμανία, ο Παναμάς, το Περού και η Ισπανία.

Η κυβέρνηση της Ισπανίας θα διοργανώσει μια δεύτερη διάσκεψη το 2024 για να παρακολουθήσει και να προωθήσει τις προσπάθειες εφαρμογής που σχετίζονται με τη δήλωση και να ενθαρρύνει περισσότερες χώρες να συμμετάσχουν, σύμφωνα με το δελτίο τύπου της 14ης Μαΐου.

Προκειμένου να σωθεί ο πλανήτης από τις εκπομπές που προέρχονται από τις πορδές των αγελάδων, υποστηρίζουν ότι είναι απαραίτητο να αναγκαστούν οι αγρότες να αλλάξουν τον τρόπο που καλλιεργούν, μετατρέποντας τη γη και τα ζώα τους σε πιο “καινοτόμες” μεθόδους και “επιστημονικά τεκμηριωμένες πρακτικές”. Αυτές οι μέθοδοι θα πρέπει να εφαρμοστούν όχι μόνο στις γεωργικές εκμεταλλεύσεις αλλά σε όλα τα “συστήματα τροφίμων”.

Ποτέ δεν βγαίνουν και δεν λένε ποιες είναι αυτές οι “καινοτόμες” αλλαγές, παρά μόνο ότι θα βασίζονται σε “νέες τεχνολογίες” και “επιστημονικά τεκμηριωμένες”.

Μπορούμε να υποθέσουμε από αυτή τη γλώσσα ότι μεταξύ των πρακτικών που εξετάζονται είναι η αντικατάσταση ενός μεγάλου μέρους των αποθεμάτων βοοειδών και γαλακτοπαραγωγών ζώων, χοιρινού και κοτόπουλου, στα οποία βασίζονται οι πληθυσμοί για πρωτεΐνες, με προνύμφες εντόμων, αλευρώδη σκουλήκια, γρύλους κ.λπ. Τα Ηνωμένα Έθνη, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και άλλες ΜΚΟ προωθούν εδώ και χρόνια δίαιτες χωρίς κρέας και την κατανάλωση πρωτεϊνών εντόμων, ενώ δισεκατομμυριούχοι έχουν επενδύσει σε τεράστια εργοστάσια εντόμων που κατασκευάζονται στην πολιτεία του Ιλινόις, στον Καναδά και στην Ολλανδία, όπου αλευρώδη σκουλήκια, γρύλοι και άλλα ζωύφια θα επεξεργάζονται ως πρόσθετα που θα εισάγονται στα τρόφιμα, συχνά χωρίς σαφείς ετικέτες που θα ενημερώνουν τους ανθρώπους για το τι ακριβώς τρώνε. Ο Μπιλ Γκέιτς συνεργάζεται επίσης με άλλους δισεκατομμυριούχους για να επενδύσει στην παραγωγή κρέατος που καλλιεργείται στο εργαστήριο, μια διαδικασία που περιλαμβάνει τη χρήση καρκινικών κυττάρων από αγελάδες, κοτόπουλα και χοίρους για τη γρήγορη ανάπτυξη τεχνητού κρέατος.

Οι αγρότες θα αναγκάζονται όλο και περισσότερο να εγκαταλείψουν τη γη τους, όπως συμβαίνει ήδη στις Κάτω Χώρες, που είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος καθαρός εξαγωγέας τροφίμων στον κόσμο μετά τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Όλα αυτά θα οδηγήσουν σε έναν επερχόμενο λιμό που όμοιό του δεν έχει ξαναζήσει η σημερινή γενιά ανθρώπων στη γη. Όλα είναι σχεδιασμένα. Παγκοσμιοποιητές όπως ο Dennis Meadows, ο συγγραφέας του βιβλίου The Limits to Growth (Τα όρια της ανάπτυξης), το 1972, που υποστηρίχθηκε από τη Λέσχη της Ρώμης, μας ενημέρωσε για τα σχέδια των παγκοσμιοποιητών να ερημώσουν δραστικά τη γη. Τα σχόλιά του στο βίντεο που ακολουθεί έγιναν πιστεύω το 2017. Έχω επίσης αναφερθεί εκτενώς στην πρόβλεψη Deagel, η οποία προέβλεπε μείωση του πληθυσμού της Αμερικής κατά σχεδόν 70% μέχρι το 2025, με παρόμοια δραστική μείωση του πληθυσμού για το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, τον Καναδά, την Αυστραλία και άλλες χώρες που έχουν συμμαχήσει με το ΝΑΤΟ.

Δεν υπάρχει πιο αποτελεσματικός τρόπος για την ερήμωση του πληθυσμού από τον πόλεμο, την πείνα και τις επιδημίες. Δεν είναι ενδιαφέρον ότι και οι τρεις αυτές δοκιμασμένες από τον χρόνο μέθοδοι δολοφονίας βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή;

Ο πόλεμος κατά της τροφής μοιάζει πολύ με αυτό που συμβαίνει στον τομέα της ενέργειας, όπου οι κυβερνήσεις συνωμοτούν με τις μεγάλες επιχειρήσεις για να μετατρέψουν όλες τις μεταφορές από αεριοκίνητες σε ηλεκτροκίνητες, πράγμα που σημαίνει ότι πολύ λιγότεροι άνθρωποι θα μπορούν να αγοράσουν ηλεκτρικά αυτοκίνητα, και ακόμη και αν μπορούν να τα αγοράσουν, η χρήση αυτών των αυτοκινήτων θα είναι πολύ πιο αυστηρά ελεγχόμενη και ελεγχόμενη λόγω της ανάγκης για σταθμούς φόρτισης που βασίζονται σε ένα ήδη υπερφορτωμένο δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας. Αν δεν μπορείτε να φορτίζετε το αυτοκίνητό σας όταν θέλετε, αλλά μόνο όταν σας επιτρέπεται, έχετε πλέον παραδώσει την ελευθερία κίνησής σας στους ρυθμιστές αυτών των σταθμών φόρτισης.

Στη βιομηχανία τροφίμων, η Μεγάλη Γεωργία θα συμπράξει επίσης με τις κυβερνήσεις του κόσμου για να παράγει πολύ λιγότερο μοσχαρίσιο κρέας, κοτόπουλο και χοιρινό, αντικαθιστώντας αυτή την πρωτεΐνη με έντομα και ψεύτικο κρέας που καλλιεργείται στο εργαστήριο, οι επιπτώσεις του οποίου στην υγεία είναι σε μεγάλο βαθμό άγνωστες.

Αυτές οι αλλαγές έχουν ήδη αναδειχθεί πλήρως στην Ολλανδία, όπου η κυβέρνηση προκάλεσε έντονες αντιδράσεις με τη δρομολόγηση ενός σχεδίου για τη μείωση των κτηνοτροφικών κοπαδιών έως και κατά 50% και τη μείωση της χρήσης αζωτούχων λιπασμάτων κατά 30%. Όσο κι αν μιλούν για “καινοτομία” και “νέες τεχνολογίες”, δεν μπορείτε να μειώσετε τα κοπάδια σας και να μειώσετε τη χρήση λιπασμάτων και στη συνέχεια να ισχυριστείτε ότι οι φάρμες σας θα είναι “πιο παραγωγικές”. Αυτό είναι ψέμα. Όλες οι “καινοτομίες” τους θα μεταφραστούν άμεσα σε λιγότερο φαγητό στα τραπέζια όλου του κόσμου.

Προετοιμαστείτε τώρα για την πείνα. Το να εφοδιάσετε το ντουλάπι σας με αποθέματα είναι μια εύκολη βραχυπρόθεσμη λύση. Πρέπει επίσης να σκεφτόμαστε μακροπρόθεσμα. Αν δεν έχετε καλλιεργήσει ποτέ κήπο ή δεν έχετε εκθρέψει κοτόπουλα, αυτό είναι κάτι που ίσως θέλετε να σκεφτείτε όσον αφορά την αύξηση των δεξιοτήτων σας. Ίσως έχετε καλλιεργήσει έναν κήπο για αρκετά χρόνια και έχετε κάποια εμπειρία, και μπορείτε να τη μοιραστείτε με έναν γείτονα που έχει εκθρέψει κοτόπουλα αλλά έχει ελάχιστη ή καθόλου εμπειρία στην κηπουρική. Η δικτύωση και η συνεργασία με τους ανθρώπους γύρω μας θα είναι το κλειδί για την επιβίωση όταν αυτή η παγκόσμια πείνα ενταθεί.

Ίσως ο πραγματικός λιμός να μην φτάσει ποτέ στις πλουσιότερες χώρες όπως η Αμερική. Τα τρόφιμα μπορεί να συνεχίσουν να υπάρχουν στα ράφια, αλλά μπορώ να εγγυηθώ ότι οι τιμές θα συνεχίσουν να ανεβαίνουν, σημαντικά, σε βασικά είδη όπως το αλεύρι, το ψωμί, τα αυγά, το κρέας και τα γαλακτοκομικά.

Προσευχηθείτε για το καλύτερο ενώ θα προετοιμάζεστε για το χειρότερο. Επειδή γνωρίζουμε ότι το σχέδιο των παγκοσμιοποιητών είναι να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό από 7,5 δισεκατομμύρια σε 1 ή 2 δισεκατομμύρια. Ο Dennis Meadows έβγαλε τη γάτα από το σακί και είναι ένας παγκοσμιοποιητής εσωτερικός άνθρωπος της Λέσχης της Ρώμης, του οποίου η εμπλοκή σε αυτό το θέμα χρονολογείται από τις αρχές της δεκαετίας του 1970.

Μείνετε δυνατοί. Μείνετε ειρηνικοί. Ποτέ μην συμμορφώνεστε. Ποτέ μην υποτάσσεστε σε κανέναν αντισυνταγματικό ή αντιβιβλικό νόμο. Οι τύραννοι έχουν εξουσία μόνο πάνω σε εκείνους που συμφωνούν να κυβερνώνται από αυτούς.

Πηγή: leohohmann.com

Οι Epoch Times ανέφεραν το 2014 ότι το κινεζικό προξενείο στη Βαρκελώνη προσπάθησε επίσης να εξαναγκάσει ένα θέατρο να ακυρώσει την παράσταση του Shen Yun. Αποτυγχάνοντας αυτό, οργισμένοι Κινέζοι εκπρόσωποι πήγαν αυτοπροσώπως στο θέατρο και απαίτησαν να ακυρωθεί η παράσταση επειδή «ήταν αντίθετη με τα συμφέροντα του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος».

Απειλή για την εθνική ασφάλεια της Δύσης: Αναλυτής για την Κίνα

Ο Χενγκ Χε, αναλυτής της Κίνας στην εκπομπή «Focus Talk» του NTD και συνεργάτης της εφημερίδας The Epoch Times, δήλωσε στην κινεζική έκδοση της εφημερίδας The Epoch Times ότι η εθνική ασφάλεια των χωρών στις οποίες το ΚΚΚ έχει δημιουργήσει υπερπόντιους αστυνομικούς σταθμούς «υπόκειται σε σοβαρή απειλή από την υπερπόντια αστυνόμευση του ΚΚΚ λόγω της επικέντρωσής τους στα άμεσα συμφέροντα και των μακροχρόνιων πολιτικών κατευνασμού του ΚΚΚ».

«Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που το ΚΚΚ διείσδυσε στις δυτικές χώρες και παραβίασε την κυριαρχία άλλων χωρών. Αν δεν υπήρχε η αποκάλυψη από τους Safeguard Defenders, οι περισσότερες από αυτές τις χώρες θα εξακολουθούσαν να βρίσκονται στο σκοτάδι ή απλώς θα έκλειναν τα μάτια στην κατάσταση», δήλωσε ο Χενγκ στην Epoch Times στις 25 Μαΐου.

Ο Χενγκ δήλωσε ότι η κινεζική αστυνομία φροντίζει για την εσωτερική ασφάλεια και οι δραστηριότητές της περιορίζονται στο εσωτερικό της χώρας, ενώ η κρατική ασφάλεια του ΚΚΚ δρα εκτός Κίνας. Τώρα με την κινεζική αστυνομία να εφαρμόζει την κινεζική νομοθεσία στο εξωτερικό και τις πρακτικές της να δημοσιεύονται με τη μορφή δοκιμίων, σηματοδοτεί ότι η πρακτική αυτή έχει γίνει «πολιτική από το υψηλότερο επίπεδο του ΚΚΚ», με κρατική χρηματοδότηση για τη δημιουργία των κέντρων εξυπηρέτησης.

«Οι δυτικές χώρες δεν έχουν βιώσει κάτι τέτοιο στο παρελθόν και ήταν αμελείς στη λήψη προληπτικών μέτρων. Τώρα αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι πρέπει να προβούν σε γρήγορες και ισχυρές αντιδράσεις στη νομοθεσία και την επιβολή του νόμου. Διαφορετικά, οι συνέπειες είναι αδιανόητες», δήλωσε ο Χενγκ.

Μια έκθεση του Νοεμβρίου του 2022 από την Safeguard Defenders δείχνει ότι 14 κυβερνήσεις, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, του Καναδά, της Ισπανίας, της Γερμανίας και της Σουηδίας, διερευνούν τώρα τα κινεζικά υπερπόντια αστυνομικά τμήματα.

Το FBI συνέλαβε τον Απρίλιο τον Λου Τζιανγουάνγκ, 61 ετών, και τον Τσεν Τζινπίνγκ, 59 ετών, με την κατηγορία της λειτουργίας μυστικού αστυνομικού σταθμού του ΚΚΚ στη Νέα Υόρκη.

Επιπλέον, το Υπουργείο Δικαιοσύνης ανακοίνωσε ότι κατηγορεί 40 Κινέζους αξιωματούχους και αστυνομικούς για τη διεξαγωγή συντονισμένης εκστρατείας παρενόχλησης κατά Κινέζων που ζουν στη Νέα Υόρκη και αλλού στις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Οι ΗΠΑ άρχισαν τώρα να συλλαμβάνουν μη εγγεγραμμένους πράκτορες του ΚΚΚ, και αυτό είναι μόνο η αρχή. Πολλές άλλες χώρες θα ακολουθήσουν επίσης το παράδειγμά τους», σημείωσε ο Χενγκ.

«Το ΚΚΚ εκμεταλλεύεται εκτενώς τις υπερπόντιες κινεζικές κοινότητες που υποστηρίζουν το ΚΚΚ στις χώρες υποδοχής για να συμμετάσχει σε εγκληματικές δραστηριότητες που παραβιάζουν την κυριαρχία, την εθνική ασφάλεια και τα βασικά δικαιώματα των πολιτών άλλων εθνών. Αυτό είναι πρωτοφανές ακόμη και με ιστορικούς όρους, συμπεριλαμβανομένης της περιόδου του Ψυχρού Πολέμου», πρόσθεσε ο Χενγκ.

Ο Χενγκ δήλωσε ότι οι Κινέζοι του εξωτερικού θα πρέπει να διαφυλάξουν στοιχεία σχετικά με τις απειλές που προέρχονται από πράκτορες υπέρ του ΚΚΚ και να επικοινωνήσουν αμέσως με τις τοπικές και ομοσπονδιακές υπηρεσίες επιβολής του νόμου για να προστατευτούν.

Prime News.

Back to top button