breaking newsΆποψη

Η συστημική επανάσταση των συντηρητικών ….Ο τ. και αεί πρωθυπουργός ως συνοδηγός σε λάθος δρόμο μπήκε σε λάθος στενό…..Άνευ όρων είναι μόνο η παράδοση δεν είναι η αγάπη!

Η συστημική επανάσταση των συντηρητικών …. Μια ακόμη έγχρωμη επανάσταση είναι αυτή του πολύχρωμου σχολείου της πολύχρωμης οικογένειας. Η πρόοδος εδώ ταυτίζεται όχι με μια πιο δίκαιη κοινωνία αλλά με τον τεχνολογικό μεσσιανισμό που οδηγεί στον μετανθρωπισμό. Ο εκσυγχρονισμός του συντηρητισμού έγκειται σε ένα νεοπρομηθεικό ιδεώδες στην απελευθέρωση του φύλου.. Στην Ελλάδα στα 16 δηλ. κάτω από το όριο ενηλικίωσης ο έφηβος επιλέγει το φύλο του όχι την φίλη του..,μια αντίφαση..

Ο τ. και αεί πρωθυπουργός ως συνοδηγός σε λάθος δρόμο μπήκε σε λάθος στενό….και θέλει να πάρει κι άλλους μαζί του….σε αυτή την κατεύθυνση. Έβγαλε ένα βιντεάκι στο αγαπημένο του τικ τακ και μας μίλησε ως πατέρας όχι μόνο του έθνους αλλά και ως ο μέσος γονιός που αυτός ξέρει καλύτερα από το κάθε γονιό πως πρέπει να ανατραφεί το παιδί του καθένα, μας απευθύνθηκε ως παιδαγωγός και τα μαθητούδια να κρατάνε σημειώσεις….Βλέπω τον Μητσοτάκη πάντα στο τακ τακ ατάκα και νομίζω πως βλέπω τον Τσίπρα ακούω τον Τσίπρα και νομίζω ότι ακούω τον Μητσοτάκη τελώ υπό σύγχιση προφανώς… Εκλογές χωρίς αντιπολίτευση δεν υπάρχουν…το τέλος της μικρής μας δημοκρατίας.

Χαλαρός κουρσάρος της ασφάλτου όταν έχει στεγνώσει η βενζίνη και η μισή Ελλάδα είναι με τα μπιτόνια στο χέρι.

”’ ο σεξουαλικός προσανατολισμός η έκφραση η ταυτότητα φύλου είναι δικιά τους δουλειά

στις σύγχρονες μετακαπιταλιστικές κοινωνίες ένα shopping φύλων…σαφάρι φύλων…

Είπε: ”Με αφορμή το Athens Pride ήθελα να πω 2 λόγια για κάποια σχετικά θέματα που φυσικά δεν μας απασχολούν μόνο τον Ιούνιο ( σσ ιερό μήνα της διαστροφής) αλλά και ολόκληρο το χρόνο υπάρχουν πολλά ακόμα που πρέπει να γίνουν για τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα αν θέλουμε να θεωρούμε ότι ζούμε σε μια σύγχρονη δημοκρατία όπου όλα τα μέλη της νιώθουν ελεύθερα να είναι πραγματικά ο εαυτός τους γι αυτό εδώ και 2 χρόνια εφαρμόζουμε μια ολοκληρωμένη στρατηγική (σσ ξέχασε να πει ότι είναι μια στρατηγική επιβαλλόμενη από την ΕΕ και ότι η ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα είναι πλέον υπό την αιγίδα του ΝΑΤΟ ως προστατευόμενο μέλος του ) για την ισότητα ( σσ την κοινωνική ισότητα και την κοινωνική δικαιοσύνη μόνο εκεί την είδατε από την πάλη των τάξεων στην πάλη των φύλων;) μέχρι τώρα έχουν ολοκληρωθεί ή είναι σ΄εξέλιξη 20 δράσεις να σας πω δυο λόγια για τις οποίες τις θεωρώ απ΄τις πιο σημαντικές

  1. απαγόρευση θεραπειών μεταστροφής ΝΑΙ γιατί υπήρχαν οικογένειες που πήγαιναν σε δήθεν ειδικούς για να προσπαθήσουν να κάνουν το παιδί τους στρέιτ. (π.χ
  2. επιδότηση θέσεων εργασίας για τα διεμφυλικά άτομα που τόσο ταλαιπωρούνται να βρούνε μια θέση στην αγορά εργασίας
  3. κατάργηση της απαγόρευσης αιμοδοσίας για τα ομοφυλόφιλα άτομα και βέβαια
  4. νόμος για καταπολέμηση του bullying αυτής της πολύ μεγάλης πληγής. Εν τω μεταξύ θα ήθελα να πω κάτι στους γονείς ως πατέρας κάντε το αυτονόητο αγαπήστε στηρίξτε τα παιδιά σας ο σεξουαλικός προσανατολισμός η έκφραση η ταυτότητα φύλου είναι δικιά τους δουλειά. Δική μας δουλειά είναι να έχουμε πάντα ανοιχτή την αγκαλιά μας και να αγαπάμε τα παιδιά μας άνευ όρων (σσ άνευ όρων είναι μόνο η παράδοση) να ρωτάμε το παιδί μας μια απλή ερώτηση αν είναι ευτυχισμένο να θυμόμαστε ότι ο καθένας είναι μοναδικός κι αξίζει να αγαπιέται αυθεντικά έτσι ακριβώς όπως είναι (σσ Η αγάπη είναι παιδαγωγική, αναγωγική, αξιακή δεν είναι μηδενιστική εξισωτική γιατί αυτό το άνευ όρων παραπέμπει σε μια μηδενιστική ”αγάπη” )

Λευκή σημαία από βρακί σηκώνουμε στην ΕΕ κατά την αυτοπαράδοσή μας σαν έθνος σαν λαός. Το παιδομάζωμα των Ευρωταλιμπάν βρίσκει πρόσφορο έδαφος. Πνευματικές Ανθρωποθυσίες..

Η νεοδιευρυμένη οικογένεια που προκύπτει από μια ευρεία γκάμα τύπων και ιατρικών και νομικών συμπλεγμάτων συμβάλει στον κατακερματισμό της κοινωνικής συνοχής στην αποδόμηση της κοινωνίας στο διχασμό και κατακερματισμό της .

Το κοινωνικό προτάσσεται από το πολιτικό ή γίνεται πολιτικό.

Άνευ όρων είναι μόνο η παράδοση…..

Ο Θεός δεν αγαπάει τα Σόδομα και τα Γόμορρα.και ως αρχηγός ενός έθνους δεν παίρνετε την ευθύνη μονομερώς για τη οικογενειά σας ή για τις οικογένειες μας δεν είστε ένας απλός οικογενειακός σύμβουλος ή ένας μοντέρνος παιδοψυχολόγος αλλά παίρνετε ευθύνη για ολόκληρο το έθνος και πολύ περισσότερο γιατί επιλέγεστε και ενισχυμένα.. κι ο Θεός δεν αγαπάει τα Σόδομα και τα Γόμορρα

ΥΓ Αυτό δεν είναι το πρόγραμμα ενός κόμματος αλλά η υλοποίηση μιας ατζέντας της ΕΕ και του αμερικάνικου ονείρου . Τεράστια και πρώτιστη η ευθύνη της Εκκλησίας που τηρεί για μια ακόμη φορά ιερή σιγή…..

Έρχονται μεγάλες αλλαγές .. αλλαγές φύλου

Γι αυτό που έρχεται δεν θα φταίει η Ρωσία όπως διαλαλούν κάποιοι θα φταίει η αμερικανοδουλεία μας!

Αμερικανογιουσουφάκια ……τα παιδιά μας;

dimpenews.com

Back to top button