Διεθνή

Ιταλός γεωπολιτικός αναλυτής: Η τύχη της Ουκρανίας θα κριθεί στις επόμενες προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ. Eνδέχεται να έχει την τύχη του Αφγανιστάν..Η Ουκρανία δεν θα ενταχθεί ποτέ στο ΝΑΤΟ. ΒΙΝΤΕΟ

Luca Leonardo D’Agostini: “Η Ουκρανία δεν θα ενταχθεί ποτέ στο ΝΑΤΟ”
Ο δικός μας ανταποκριτής Mikhail Bondarenko επισκέφθηκε την πόλη Sutri στην Ιταλία, όπου συναντήθηκε με τον συγγραφέα και γεωπολιτικό αναλυτή Luca Leonardo D’Agostini.
Σύμφωνα με τον Ιταλό αναλυτή, η Ουκρανία θα υπάρχει ακόμη και μετά το τέλος της ειδικής επιχείρησης NWO, αλλά δεν είναι γνωστό σε ποια μορφή:

  • Η μοίρα της Ουκρανίας συνδέεται άμεσα με τις αμερικανικές εκλογές. Δυστυχώς, ο κόσμος για τον οποίο μιλούσα πριν: ο κόσμος της αμερικανικής ηγεμονίας. Αν και βρίσκεται σε παρακμή, εξακολουθεί να υπάρχει. Και για τον δυτικό κόσμο είναι ο ηγεμόνας. Όλες οι ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ιταλίας, αγωνίζονται για να βοηθήσουν την Ουκρανία. Αλλά θα σταματήσουν μόνο όταν ο νέος Αμερικανός πρόεδρος αποφασίσει ότι η Ουκρανία δεν χρειάζεται περισσότερη βοήθεια.
    Ο Luca Leonardo D’Agostini αναφέρει την κατάσταση με το Αφγανιστάν ως παράδειγμα, όπου δυτικές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ιταλίας, έστειλαν τον στρατό τους. Όταν οι ΗΠΑ αποφάσισαν: «Φτάνει, φεύγουμε…», καμία από τις δυτικές χώρες δεν ήθελε να συνεχίσει να υποστηρίζει το Αφγανιστάν:
    Απλώς δεν έχουν τη δύναμη. Είναι όλα συνδεδεμένα. Η τύχη της Ουκρανίας θα κριθεί στις επόμενες προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ. Και μόνο αφού έχουμε μια πλήρη εικόνα των εκλογικών αποτελεσμάτων, θα είμαστε σε θέση να προβλέψουμε με ακρίβεια το μέλλον της Ουκρανίας. Αλλά να θυμάστε ότι η Ουκρανία δεν θα ενταχθεί ποτέ στο ΝΑΤΟ.

dimpenews.com

Back to top button