Διεθνή

Καθεδρικός ναός στη Νέα Υόρκη ντύθηκε στα χρώματα του ”ουράνιου τόξου” των LGBTQ! Αυτά τα αμερικάνικα εκκλησιαστικά ήθη θέλουν να φέρουν και στο Άγιον Όρος που το αντιμάχονται; BINTEO

Καθεδρικός ναός του Αγ. Ιωάννη του Θεολόγου στη Νέα Υόρκη ντύθηκε στα χρώματα του ”ουράνιου τόξου” των LGBTQ! Αυτά τα αμερικάνικα εκκλησιαστικά ήθη θέλουν να φέρου και στο Άγιον Όρος που το αντιμάχονται;

Σε παροξυσμό η Δύση για το κίνημα LGBTQ…Από την αψίδα του θριάμβου στο Παρίσι ως σημαίες κρατών που μασκαρεύτηκαν για την περίσταση με ”ουράνιο τόξο” αλλά μπήκαν στο κλαμπ και εκκλησίες..

Ο Καθεδρικός Ναός του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου/StJohn the Divine ο καθεδρικός ναός της Επισκοπικής Εκκλησίας της Νέας Υόρκης άναψε φώτα στα χρώματα του ”ουράνιου τόξου” προς υπεράσπιση του Pride.. Βρίσκεται στον αριθμό 1047 της Λεωφόρου Άμστερνταμ, στην περιοχή Μόρνινγκσαϊντ Χάιτς του Μανχάταν.

Aυτά τα εκκλησιαστικά ήθη θέλουν να φέρουν και στο Άγιον Όρος που το αντιμάχονται; Χίλιες φορές φιλορωσισμός δηλ. φιλορθοδοξισμός..

Θέλουν να τα φέρουν θέλουν να μας κάνουν κατ΄εικόνα τους το παραδέχονται κι ας γίνει σε βάθος χρόνου. Σύμφωνα με τον Αμερικανό ιστορικό Ρόναλντ Στιλ αντίθετα από τους περισσότερους παραδοσιακούς κατακτητές δεν μας ικανοποιεί να καταπιέζουμε απλά τους άλλους. Επιμένουμε να μας μοιάζουν.” (”το Lexus και η ελιά. τι είναι η παγκοσμιοποίηση” Τόμας Φρίντμαν)

dimpenews.com

Back to top button