breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΕλλάδα

Κυβέρνηση Californication και ο ενωμένος Εθνικοσοσιαλιστικός κόσμος

 

του πολιτικού αναλυτή, Δημήτρη Τζιώρα

Δεν ήθελα να υπονομεύσω την επίσκεψη Burns στην Ελλάδα σχολιάζοντάς την ή αρθρογραφώντας ευρύτερα για τις παγκόσμιες εξελίξεις. Όχι γιατί τρέφω ιδιαίτερη αγάπη στον Burns, αλλά επειδή ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι εκτός από διευθυντής της CIA και άτυπος υπουργός εξωτερικών και σκιώδης αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Μπάιντεν και όσο η κυβέρνηση του κλόουν, στηρίζει ορισμένα ελληνικά συμφέροντα δεν έχω κανένα λόγο να «μαστιγώσω» τις ενέργειές της.

Από την πρώτη μέρα του πραξικοπήματος του Μπάιντεν, έγραφα, ότι το στελεχειακό δυναμικό της κυβέρνησής του είναι για τα μπάζα και ότι ο Μπλίνκεν, είναι διπλωμάτης από τα Lidl

Έτυχε πριν από μερικές εβδομάδες να συνομιλήσω με ένα πρόσωπο, το οποίο είναι σύμβουλος του αμερικανικού μεικτού επιτελείου. Το πρόσωπο αυτό, διαθέτει μία από τις υψηλότερες διαβαθμίσεις ασφαλείας στην Αμερική και έχει επιθεωρήσει στρατιωτικές εγκαταστάσεις ξένων χωρών, στις οποίες ελάχιστοι άνθρωποι στον κόσμο έχουν πρόσβαση. Στην συνομιλία μας, κρατήθηκαν οι υψηλότερες προφυλάξεις ασφαλείας και μου εξέφρασε τις προσωπικές του απόψεις για την Κίνα και την Ρωσία. Θέλω να το επαναλάβω για να είναι σαφές. Ήταν οι προσωπικές του απόψεις και όχι του μεικτού γενικού επιτελείου. Το πρόσωπο αυτό, δεν είναι κομματικό και υπηρετεί τα συμφέροντα του Αμερικανικού Έθνους και συμβουλεύει τους επιτελάρχες με ψυχρό αντικειμενισμό, οπότε η άποψή του δεν έχει κανενός είδους κομματικό υποκειμενισμό. Έτσι πρέπει να είναι και έτσι είμαστε όλοι όσοι ασχολούμαστε με το βαθύ παγκόσμιο παίγνιο.

Τα αναφέρω αυτά, διότι θέλω να επιβεβαιώσω – αφού άκουσα πολύ προσεκτικά την ανάλυση του προναναφερόμενου προσώπου – την παγκόσμια αρθρογραφία, που καταγράφει μία αυξημένη επιθετικότητα και αποφασιστικότητα από την πλευρά της Κίνας για σύγκρουση με τις ΗΠΑ.

Το πρόσωπο αυτό, είχε εντελώς διαφορετική αντιμετώπιση της Ρωσίας από την Κίνα και μάλιστα, ανέφερε, ότι ο Πούτιν είχε δηλώσει off the record, ότι αδυνατεί να σταματήσει την Κινεζική «εισβολή» στη Σιβηρία διά των επενδύσεων που αυτή κάνει εκεί.

Η Κίνα, έχει μετατραπεί σε ένα Εθνικοσοσιαλιστικό κράτος και ο ίδιος Εθνικοσοσιαλισμός επικρατεί στα άδυτα της Ευρώπης και του ΝΑΤΟ. Διά των ελεγχόμενων συγκρούσεων και την κοινωνική, στρατιωτική, πολιτισμική και οικονομική αποδυνάμωση της Αμερικής από τους Δημοκρατικούς, Ευρώπη και Κίνα προσπαθούν να δημιουργήσουν έναν ενωμένο νέο εθνικοσοσιαλιστικό κόσμο, με την Αμερική σε ρόλο καταναλωτικής αποικίας.

Οι Δημοκρατικοί, κατάφεραν διά του πολέμου στην Ουκρανία, να αποδυναμώσουν την Ρωσία σε τέτοιο βαθμό, που τώρα, είναι εντελώς ανυπεράσπιστη απέναντι στην Κίνα. Είναι διαφορετικό να έχουμε μία Ρωσία με 8.000 άρματα μάχης στη Σιβηρία και πάνω από το κεφάλι των Κομμουνιστών Κινέζων και άλλο να ψάχνουμε τουφέκι από τις αποθήκες για να τους απωθήσουμε.

Ο Burns, όπως προείπα, έχει άτυπο εκτελεστικό ρόλο μέσα στην Κυβέρνηση Μπάιντεν. Ο Ερντογάν, έβαλε άνθρωπο των μυστικών υπηρεσιών σε, θεσμικά, εκτελεστικό πόστο και αυτό, μόνο τυχαίο δεν είναι.

photo 18

Η Ελλάδα, επί 4 χρόνια, είχε κυβέρνηση Californication και όλα δείχνουν ότι και τα επόμενα τέσσερα (;) θα είναι τα ίδια και χειρότερα. Διαβάζω ορισμένους επισπεύδοντες στην Ελλάδα να πετάξουν χολή κατά του Τραμπ και να πανηγυρίσουν για κάθε δίωξη που του ασκεί το πραξικοπηματικό καθεστώς της Ουάσινγκτον. Η σύγκρουση των ΗΠΑ με τον ενωμένο εθνικοσοσιαλιστικό κόσμο, δεν έχει να κάνει με το πρόσωπο του Τραμπ, αλλά με μία επικείμενη παγκόσμια σύγκρουση που μας πλησιάζει πολύ γρήγορα. Ο Μακρόν, ο Ολάντ και ο Σόλτς, πετάνε σπόντες για αυτονομία της Ευρώπης, που σημαίνει ότι υπάρχει σχέδιο ενοποίησης Ευρώπης και Κίνας απέναντι στην Αμερική.

Η Αμερική, θα αντιδράσει δυναμικά σε αυτό το σενάριο. Ακόμα και να μην υπάρχει ο Τραμπ, η σύγκρουση με τον Ευρωκινεζισμό, θα είναι αναπόφευκτη και αιματηρή.

Prime News.

Back to top button