breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΔιεθνή

Πληροφοριοδότης: «Η Ουκρανία συγκομίζει παιδιά και τα πουλά στην ελίτ της Δύσης»

 

Η Vera Vayiman, μέλος της ανθρωπιστικής αποστολής και παρακολούθησης του ΟΑΣΕ στην Ουκρανία μεταξύ 2019 και 2022, είχε συλλέξει πληροφορίες για υπόγεια εργαστήρια.

Η ίδια έκανε τις φρικτές αυτές αποκαλύψεις σε μια συνέντευξη σε ρωσικό δίκτυο όπου ουσιαστικά επιβεβαίωσε προηγούμενες αναφορές από τον ρωσικό στρατό και ακόμη και από τον ίδιο τον ουκρανικό στρατό, μέλη του οποίου καυχιόταν ανοιχτά ότι συλλέγουν όργανα παιδιών και μέλη των σωμάτων τους, για να εισπράττουν μεγάλα χρηματικά ποσά.

Σύμφωνα με τη Vera Vayiman, η οποία μοιράστηκε τη μαρτυρία της για όσα είδε προσωπικά κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Ουκρανία, τα παιδιά αποστέλλονται εκτός της χώρας με κωδικό εξαγωγής σιτηρών.

Οι Ρώσοι στρατιώτες από την άλλη, ισχυρίζονται ότι έκαναν μια σειρά από φρικιαστικές ανακαλύψεις στην Ουκρανία, όπου παιδιά ηλικίας μεταξύ 2 και 7 ετών μεγαλώνουν σε συνθήκες φάρμας εργοστασίων προτού πωληθούν ως σκλάβοι του σεξ στις δυτικές ελίτ και όσα δεν βρίσκουν αγοραστές «χαράζονται ως πεταμένα απόβλητα» και τα όργανά τους συλλέγονται και πωλούνται για χρήση σε ευρωπαϊκά και ισραηλινά κέντρα μεταμόσχευσης.

«Είχαν πάρει όργανα [από τα παιδιά]», εξήγησε ο Ρώσος αξιωματικός. «Δεν μπορούσα να το πιστέψω», είπε. «Μέχρι να τα δει κανείς όλα αυτά με τα μάτια του, δεν μπορεί να τα καταλάβει. Αλλά όταν τα δεις, τότε δεν μπορείς να τους συγχωρέσεις».

Σύμφωνα με το Κρεμλίνο, το καθεστώς του Κιέβου κερδίζει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια ετησίως μεγαλώνοντας παιδιά σε εξευτελιστικές συνθήκες φάρμας και πουλώντας τα σε πλειοδότες στη διεθνή αγορά – χωρίς ερωτήσεις.

Εννοείται ότι οι περισσότεροι αγοραστές είναι VIP παιδόφιλοι με ελίτ διασυνδέσεις (βλέπε Έπσταιν).

Καθώς αυτά τα παιδιά δεν έχουν ταυτότητες ή επίσημα έγγραφα, αποτελούν τον «παράδεισο» της παιδεραστίας γιατί, από νομικής άποψης, δεν υπάρχουν.

Τα δυτικά κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης είναι συνένοχα με σιωπή τους για τα φρικιαστικά εγκλήματα που σημειώνονται στις «φάρμες παιδικών εργοστασίων» στην Ουκρανία, προσπαθώντας ακόμη και να απορρίψουν τα στοιχεία λέγοντας πως αποτελούν την τελευταία «ρωσική εκστρατεία παραπληροφόρησης».

Υπάρχει μια ολόκληρη βιομηχανία μέσων ενημέρωσης που χρηματοδοτείται από την ελίτ, συμπεριλαμβανομένων και των «ελεγκτών ψευδών ειδήσεων», που εργάζονται σκληρά για να πείσουν όποιον θα ακούσει ή θα μάθει τέτοιου είδους ειδήσεις οι οποίες δεν ικανοποιούν τα αφηγήματα των αφεντικών τους.

Όπως είπε πρόσφατα ο Πούτιν για τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, «ή δεν καταλαβαίνουν τη ζημιά που κάνουν στη χώρα τους, οπότε είναι απλά ηλίθιοι, ή καταλαβαίνουν τα πάντα, οπότε είναι επικίνδυνοι και διεφθαρμένοι».

Αν αναρωτιέστε ποιο είδος ανθρώπου θα μπορούσε ενδεχομένως να εμπλακεί στον τεμαχισμό παιδιών για το διεθνές εμπόριο αδρενοχρωμίου, έχουμε περισσότερα στοιχεία βίντεο να μοιραστούμε μαζί σας.

Γνωρίστε τον Vladimir Vasilievich, έναν Ουκρανό χειρουργό που καυχιόταν σε μια διαδικτυακή συνομιλία μέσω βίντεο ότι συλλέγει τα όργανα και τα μάτια τραυματισμένων Ρώσων στρατιωτών που αιχμαλωτίζονται στο πεδίο της μάχης και στη συνέχεια τα πουλά στη διεθνή αγορά.

«Έκοψα τα πόδια και τα χέρια των γουρουνιών σας – και τα μάτια», είπε σε έναν Ρώσο με τον οποίο είχε μια συνομιλία στο διαδίκτυο σε ένα φόρουμ για ζητήματα πολέμου. «Έκοψα τα 27χρονα ζώα σου, έκοψα τα μάτια, έκοψα τα νεφρά και το συκώτι τους», έλεγε.

Αλλά δεν χάθηκαν όλα και γενναίοι πατριώτες αντεπιτίθενται ενάντια στο διεθνές εμπόριο παιδιών.

Ο Μελ Γκίμπσον δήλωσε πρόσφατα ότι δεν έχει «τίποτα άλλο να χάσει» και είναι αποφασισμένος να παίξει τον ρόλο του στο κομμάτι της αφύπνισης και της ευαισθητοποίησης του κόσμου για την εμπορία παιδιών και στην εξάλειψη του κακού της ελίτ των παιδεραστών – ανεξάρτητα από τις προσωπικές συνέπειες που θα έχει.

Το ντοκιμαντέρ Sound of Freedom αφηγείται την ιστορία του Tim Ballard, ενός πρώην πράκτορα της CIA, ο οποίος εγκαταλείπει τη δουλειά του ως Ειδικός Πράκτορας στις έρευνες για την εσωτερική ασφάλεια της χώρας. Το ντοκιμαντέρ θα αποκαλύψει την παιδεραστία των ισχυρών και διασήμων και την εμπορία παιδιών.

Ο Tim Ballard είπε πρόσφατα σε ένα πλήθος στο Utah Eagle Forum 2023 Annual Convention ότι η σειρά ντοκιμαντέρ τεσσάρων μερών, εκτελεστικής παραγωγής του Tony Robbins, πλησίαζε στην ολοκλήρωση του και αποκάλυψε επίσης ότι ο Gibson έχει αφιερώσει τη ζωή του για να σώσει τα παιδιά από τους σατανικούς παιδεραστές.

Είπαμε νωρίτερα ότι τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης είναι συνένοχα με τη σιωπή τους. Τα μέσα ενημέρωσης που ενδιαφέρονται περισσότερο στο να προωθήσουν τα προϊόντα της Big Pharma και να ενεργούν ως τμήμα δημοσίων σχέσεων του Δημοκρατικού Κόμματος και κάθε νεοταξίτικου κόμματος στον πλανήτη, εμφανίζονται εντελώς αδιάφορα για τα πραγματικα προβλήματα του κόσμου, που έχουν άμεση επίδραση στη ζωή των παιδιών μας.

Αν θέλετε να ζήσετε σε έναν κόσμο που θα είναι ασφαλής για τα παιδιά μας, ήρθε η ώρα να κάνετε το χρέος σας.

Back to top button