Διεθνή

ΣΟΚ Εμπλοκή Ελλάδας στο μακελειό της Γαλλίας! Ο Σύριος σατανιστής-χασάπης της Annecy λιποτάκτης αρνήθηκε να πολεμήσει το τζιχάντ και το 2011 αυτομόλησε στη Δύση μέσω Τουρκίας και έπειτα Ελλάδας!

Εμπλοκή Ελλάδας στο μακελειό της Γαλλίας. Ο χασάπης της Annecy λιποτάκτης αρνήθηκε να πολεμήσει το τζιχάντ και το 2011 αυτομόλησε στη Δύση μέσω Τουρκίας και έπειτα Ελλάδας πριν προωθηθεί στη Σουηδία!

Ο Abdalmasih H. ο Σύριος πρόσφυγας περιπλανήθηκε στους δρόμους της Annecy πριν την επίθεση. Στην ταυτότητα χριστιανός στην πράξη σατανιστής γεννήθηκε το 1991 έχει παιδί 3 ετών χώρισε το τελευταίο έτος. Η τ. σύζυγός του επίσης Σύρια πήρε σουηδική υπηκοότητα.

”Σύμφωνα με τη μητέρα του που ζει στις ΗΠΑ εδώ και μια δεκαετία και μίλησε στο

AFP έκανε την υποχρεωτική του στρατιωτική του θητεία στη Συρία πριν να φύγει από τη χώρα του το 2011 λόγω του εμφυλίου πολέμου, έπειτα πέτυχε να φτάσει στη Σουηδία μέσω Τουρκίας κι έπειτα Ελλάδας.

Σύμφωνα με τις γαλλικές αρχές, είχε αποκτήσει το καθεστώς του πρόσφυγα στη Σουηδία στις 26 Απριλίου 2013 και ταξίδευε νόμιμα. Αυτός είναι ο λόγος που η αστυνομία τον άφησε να φύγει αφού τον έλεγξε την περασμένη Κυριακή επειδή έπλενε τα χέρια του στα νερά της λίμνης Annecy, σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών Gérald Darmanin.” leparisien Δηλ. πριν το δράμα πέρασε επιτυχώς κι από τον τελευταίο αστυνομικό έλεγχο..

Οι Σύριοι χριστιανοί ή οι Σύριοι φιλοασαντιστές ποτέ δεν χρησιμοποίησαν το δρόμο Τουρκίας για να μπουν Ελλάδα γιατί είχαν να αντιμετωπίσουν την εχθρότητά της αφού αυτή ήταν που υποκινούσε την τη λεγόμενη συριακή αντιπολίτευση και τις τζιχαντιστικές οργανώσεις σαν την Αλ Νούσρα. Οπότε ήξεραν…. όσοι ελάχιστοι μπήκαν περιτμήθηκαν προληπτικά για ευνόητους λόγους. Οι φιλοασαντιστές και οι χριστιανοί μετακινήθηκαν προς Λίβανο και αυτόν χρησιμοποίησαν ως εφαλτήριο….

ΥΓ. Τον λέμε λιποτάκτη γιατί οι Σύριοι υπηρέτησαν 10 χρόνια στο συριακό στρατό δεν κάνανε μια θητεία και την κοπανούσαν μείναν να πολεμήσουν το τζιχάντ. Ο τρομοκράτης οπότε ήταν αντιΑσαντιστής τουλάχιστον κι όπως τους λένε αντικαθεστωτικός…

dimpenews.com

Back to top button