NEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Επιμένει ο ειδικός στα UFO του Πενταγώνου: «Η αμερικανική κυβέρνηση κρύβει τα σώματα νεκρών UFO» – Κατατέθηκαν στοιχεία

Ο ειδικός του Πενταγώνου σε θέματα ΑΤΙΑ, που λέει ότι οι εξωγήινοι έχουν προσγειωθεί στη Γη, ισχυρίζεται τώρα ότι η αμερικανική κυβέρνηση κρύβει τα σώματά τους…

Ο πρώην αξιωματούχος του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ, και ειδικός στα UFO μιλά για ένα σενάριο που πολλοί υποψιάζονται αλλά δεν μπορούν να το αποδείξουν.

Ειδικότερα, ο David Grass, πρώην αξιωματούχος των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών ο οποίος ηγήθηκε της ανάλυσης μιας υπηρεσίας του Πενταγώνου για τα UAP, όπως ονομάζονται πλέον τα UFO, λέει ότι η αμερικανική κυβέρνηση σίγουρα κρύβει κάτι. Και μάλιστα κάτι πολύ μεγάλο. Σύμφωνα με τον πρώην αξιωματούχο του Υπουργείου Άμυνας, τα βαθιά μυστικά προγράμματα που διαχειρίζεται η κυβέρνηση των ΗΠΑ διαθέτουν «άθικτα και μερικώς άθικτα» σκάφη μη ανθρώπινης προέλευσης, τα οποία έχουν ανακτηθεί αλλά κρατούνται μυστικά επί δεκαετίες.

Οι ισχυρισμοί του Grass πιστεύεται ότι είναι οι πρώτοι από επίσημο εκπρόσωπο της αμερικανικής κυβέρνησης που επιβεβαιώνουν την ύπαρξη εξωγήινων. Ο Νικ Πόουπ, πρώην αξιωματούχος του Υπουργείου Άμυνας που ερευνούσε UFO για τη βρετανική κυβέρνηση, χαρακτήρισε τις αποκαλύψεις του Γκρας ως «πολύ σημαντικές». «Είναι άλλο πράγμα οι ιστορίες στα ιστολόγια συνωμοσίας», πρόσθεσε. «Αλλά αυτό το πάει στο επόμενο επίπεδο, με τους ειδικούς να εμφανίζονται».

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Dailymail, ο Γκρουστς έδωσε στο αμερικανικό Κογκρέσο και στον γενικό επιθεωρητή της Κοινότητας Πληροφοριών, έναν ομοσπονδιακό ελεγκτή, «εκτεταμένες απόρρητες πληροφορίες» σχετικά με αυτή την άκρως απόρρητη γωνιά της κυβέρνησης, δήλωσε στο The Debrief, έναν σεβαστό ιστότοπο επιστημονικών και τεχνολογικών ειδήσεων.

Είπε ότι αποφάσισε να το δημοσιοποιήσει για να προκαλέσει στον κόσμο ένα «οντολογικό σοκ» (που θα τον κάνει να σκεφτεί τη φύση της ύπαρξης) και να τους φέρει κοντά για να «επανεκτιμήσουν τις προτεραιότητές τους».

Σε μια μεταγενέστερη συνέντευξή του στον ιστότοπο NewsNation προχώρησε περισσότερο, υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ είχε βρει στοιχεία εξωγήινης ζωής στο διαστημόπλοιο που κατέπεσε. «Λοιπόν, φυσικά, όταν ανακτάς κάτι που είτε έχει προσγειωθεί είτε έχει συντριβεί, μερικές φορές συναντάς νεκρούς πιλότους», είπε. «Και είτε το πιστεύετε είτε όχι, όσο φανταστικό κι αν ακούγεται αυτό, είναι αλήθεια». Ο Γκρας λέει ότι οι πληροφορίες σχετικά με αυτά τα εξωγήινα σκάφη έχουν παρακρατηθεί παράνομα από το Κογκρέσο.

Επιμένει ο ειδικός στα UFO του Πενταγώνου: «Η αμερικανική κυβέρνηση κρύβει τα σώματα νεκρών UFO» – Κατατέθηκαν στοιχεία Prime News.

Back to top button