breaking newsΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σοκ στην Ιταλία: Η ΑΙFA (ιταλικός ΕΟΦ) απέκρυψε τις παρενέργειες σε μωρά που γεννήθηκαν από μητέρες εμβολιασμένες

 

Η ιταλική τηλεόραση ερευνώντας τις παρενέργειες που «θάφτηκαν» και οφείλονταν στους μαζικούς και εν πολλοίς αναγκαστικούς και εκβιαστικούς εμβολιασμούς κατά Covid-19, ανακάλυψε ότι πολλές από αυτές αφορούσαν νεογέννητα μωρά, των οποίων οι μητέρες είχαν εμβολιαστεί!

Αυτό αποκαλύφθηκε από το “Fuori dal Coro” και φαίνεται πως ο ΑΙFA (Ιταλικός ΕΟΦ) έχει αποκρύψει πολλά στοιχεία, παρενεργειών που φέρεται να προκαλεί το εμβόλιο στα βρέφη.

Η AIFA, σύμφωνα με εσωτερικά έγγραφα που παρουσιάζει η δημοσιογράφος, Μαριάνα Κανέ, κατέγραφε τους θανάτους που “σχετίζονται” με το εμβόλιο ως “απροδιόριστους”, αποκρύβοντας και τις παρενέργειες στα βρέφη.

Όπως έγραφαν σe προσχέδιο:

“11 αναφορές αφορούν 9 μωρά που θήλαζαν, των οποίων οι μητέρες είχαν εμβολιαστεί”.

Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, αξιωματούχος της AIFA ζήτησε να αφαιρεθεί αυτή η φράση και στο τελικό κείμενο εξαφανίζεται.

Μητέρα αναφέρει: «Αηδία! Ήμουν άρρωστη και το μωρό που θήλαζα ήταν άρρωστο. Έκανα τις αναφορές στην AIFA, αλλά κανείς δεν με αναζήτησε. Με άφησαν μόνη μου».

Η ΑΙFΑ φέρεται να αποφάσισε, τοιουτοτρόπως, να αποκρύψει την πιθανότητα ότι μέσω του θηλασμού μητέρων που είχαν λάβει το εμβόλιο, θα μπορούσαν να προκληθούν ανεπιθύμητες παρενέργειες στα μωρά.

Πολλοί στην Ιταλία απορούν πως η τότε ιταλική κυβέρνηση μετέτρεψε τους Ιταλούς σε «πειραματόζωα».

Φυσικά αν όλα αυτά συμβαίνουν στην Ιταλία, τίθεται το ερώτημα τι έχει συμβεί στην Ελλάδα όπου κανείς δεν διεξάγει έρευνα για τίποτε.

Μάλιστα ακόμα οι «ειδικοί» ανερυθρίαστα συνιστούν να… συνεχίσουν να εμβολιάζονται οι πολίτες.

 

pronews.

Back to top button