breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Τζέιμι Φοξ: «Είναι παράλυτος και τυφλός μετά από εμβόλιο κατά του κορωνοϊού» αναφέρουν στα social media

 

Οι νεότερες πληροφορίες για την υγεία του Τζέιμι Φοξ πλέον εμπλέκουν και τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού στα social media.

Έτσι αναφέρεται ότι ο ηθοποιός έχει μείνει «παράλυτος και τυφλός» από ένα εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ, 55χρονος ηθοποιός, μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο στα μέσα Απριλίου έχοντας, όπως περιέγραψε η κόρη του Corinne Foxx κάποια «ιατρική επιπλοκή».

Αρκετό καιρό μετά, η κόρη του, ανακοίνωσε ότι ο Τζέιμι Φοξ ήταν εκτός νοσοκομείου και «ανάρρωνε», αλλά ποτέ δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του.

Σε δημοσίευμα του TMZ αναφέρθηκε, πως οι συγγενείς του Τζέιμι Φοξ εντοπίστηκαν να τον επισκέπτονται σε ένα ίδρυμα αποκατάστασης στο Σικάγο, στις 30 Μαΐου.

Την απάντησή τους στους ισχυρισμούς περί επιπλοκές από το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, έδωσε εκπρόσωπος του Φοξ, χαρακτηρίζοντας όλα όσα ακούγονται «εντελώς ανακριβή».

Τότε ο παρουσιαστής του podcast A.J. Ο Benza ισχυρίστηκε ότι ήξερε ακριβώς τι συνέβη στον Τζειμι Φοξ, επικαλούμενος την πηγή του ως «κάποιος από το δωμάτιο» του ηθοποιού.

Ισχυρίστηκε ότι ένας θρόμβος στον εγκέφαλο προκάλεσε στον Τζέιμι Φοξ μερική παράλυση και τύφλωση. Έκτοτε, η εκδοχή αυτή υιοθετήθηκε από διάφορα μέσα ενημέρωσης και έχει αρχίσει να διασπείρεται μαζικά.

Για αυτό τον λόγο, εκπρόσωπος του ηθοποιού πήρε θέση απέναντι σε όσα ακούγονται, δίνοντας τέλος στη σύνδεση της νοσηλείας του Φοξ με επιπλοκές από εμβόλιο, αλλά και με τους ισχυρισμούς ότι έχει παραλύσει και τυφλωθεί.

Μέσω επίσημης δήλωσης που εστάλη στο NBC, ο συνεργάτης του Τζέιμι Φοξ χαρακτήρισε τους ισχυρισμούς ως «εντελώς ανακριβείς».

pronews.

Back to top button