breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ πανδημία Βιολογικά εργαστήρια σε όλον τον πλανήτη!!! Τρόμος για το πού θα απελευθερωθεί η νέα πανδημία

Ασία, Αφρική, Καύκασος, Ευρώπη!!! Παντού πειράματα των Αμερικανών...

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην Ουκρανία αυτή την στιγμή, για την οποία η ρωσική κυβέρνηση λέει ότι είναι γεμάτη με εργαστήρια βιολογικών όπλων που διευθύνονται από το Πεντάγωνο και άλλα κέντρα εξουσίας των διεθνιστών που εδρεύουν στις Ηνωμένες Πολιτείες. 

Γνωρίζατε όμως ότι τα βιοεργαστήρια που διευθύνονται από τις ΗΠΑ αποτελούν επίσης πρόβλημα σε άλλα μέρη του κόσμου;

Όπως αποκαλύπτουν ΜΜΕ στις ΗΠΑ:

Νέες εκθέσεις  εξηγούν ότι ορισμένες χώρες στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού του κόσμου είναι απογοητευμένες που οι ΗΠΑ διεξάγουν πειράματα βιολογικών όπλων στην γη τους – και το ίδιο φέρεται να συμβαίνει και στην Αφρική.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, αρκετά μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων των Φιλιππίνων ζήτησαν από την Βουλή τους να διερευνήσει την δραστηριότητα βιολογικών όπλων από το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ (DoD) στο Περιφερειακό Εργαστήριο Διαγνωστικών Ασθενειών Ζώων (RADDL) στην πόλη Tarlac!

«Τα μέλη του κοινοβουλίου των Φιλιππίνων ζήτησαν από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, το Υπουργείο Εξωτερικών, το Υπουργείο Υγείας και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας (DND) να διερευνήσουν διεξοδικά τις δραστηριότητες του αμερικανικού στρατού στην χώρα».

Παρόμοια κατάσταση ισχύει και στην Ινδονησία, καθώς σχετικά πρόσφατα η κυβέρνηση εκεί κήρυξε την υπό την ηγεσία των ΗΠΑ Ναυτική Ιατρική Ερευνητική Μονάδα Δύο (NAMRU-2) ως «ανώφελη» και «άχρηστη». Εν ολίγοις, η κυβέρνηση της Ινδονησίας ζήτησε να σταματήσουν αμέσως οι βιολογικές επιχειρήσεις των ΗΠΑ, με αποτέλεσμα το Υπουργείο Άμυνας να πρέπει να μεταφέρει όλες τις ημιτελείς εργασίες του στην κοντινή Καμπότζη.

Έπειτα, υπάρχουν τα αποτρόπαια πειράματα βιοόπλων των ΗΠΑ που λαμβάνουν χώρα σε ολόκληρη την Αφρική, τα οποία το Υπουργείο Υγείας ενός συγκεκριμένου κράτους της Κεντρικής Αφρικής κατηγορεί πως είναι πιθανόν υπεύθυνα για το ξέσπασμα ενός ιού Έμπολα τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Το τεχνητά δημιουργημένο μικρόβιο, το οποίο φέρεται να δημιουργήθηκε στο Σουδάν, λέγεται ότι είναι απολύτως πανομοιότυπο με έναν ιό που κυκλοφορούσε σε όλη την Αφρική κατά την διάρκεια της επιδημικής κρίσης του 2012.

Αυτή η επιδημία, όπως ίσως μερικοί θυμούνται, αντιμετωπίστηκε με «ανακούφιση» από την εταιρεία Metabiota με έδρα τις ΗΠΑ, η οποία έχει συμμετοχή και στην «πανδημία» του κορωνοϊού της Γουχάν (COVID-19):

«Σύμφωνα με μια έκθεση που δημοσιεύθηκε από τη μη κερδοσκοπική Κοινοπραξία Viral Hemorrhagic Fever (VHFC), οι εργαζόμενοι της εταιρείας Metabiota δεν τήρησαν τις απαιτήσεις βιολογικής ασφάλειας κατά την διάρκεια των δραστηριοτήτων για την αντιμετώπιση του ιού Έμπολα στη Σιέρα Λεόνε το 2015. Επίσης, οι διαδικασίες βιολογικής ασφάλειας της Metabiota είχαν δεχθεί έντονη κριτική ακόμα και από τον ίδιο τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) – (σ.σ. τόσο οφθαλμοφανείς ήταν)».

Πολλά μετασοβιετικά κράτη, συμπεριλαμβανομένης όχι μόνο της Ουκρανίας αλλά και της Γεωργίας, αποτελούν επίσης το έδαφος για δραστηριότητες βιολογικών όπλων που εδρεύουν στις ΗΠΑ. Ειδικότερα, μια μονάδα, που βρίσκεται στο λεγόμενο Κέντρο Λούγκαρ της Τιφλίδας, διαχειρίζεται θανατηφόρα παθογόνα όπως ο άνθρακας, η τουλαραιμία και μια ποικιλία από εξαιρετικά μεταδοτικούς αιμορραγικούς πυρετούς, όπως η νόσος Κριμαίας-Κονγκό.

Σε ένα από αυτά τα σημεία δεν αποκλείεται να ξεκινήσει η άγνωστη Νόσος Χ, την οποία πλασάρουν ως την νέα πανδημία χωρίς να… ξέρουν ποιά είναι…

 

el.gr

photo freepik
Back to top button