Διεθνή

1 Ρώσος στρατιώτης σκοτώθηκε και 3 άλλοι τραυματίες μετά από στόχευση οχήματός τους από τούρκικο drone στη Συρία!

Ένας Ρώσος μάρτυρας και άλλοι 3 τραυματίστηκαν όταν τουρκικό drone στόχευσε το στρατιωτικό τους όχημα στο δρόμο μεταξύ των χωριών Harbel _ Umm Al-Hosh στην περιοχή Al-Shahba στη βόρεια ύπαιθρο του Χαλεπίου, σήμερα το πρωί.

Χθες, οι τουρκικές δυνάμεις κατοχής στάθμευσαν σε δύο παράνομες στρατιωτικές βάσεις, στην περιοχή της πόλης Atarib στην ύπαιθρο του Χαλεπίου.
Η στρατιωτική συνοδεία που εισήλθε περιελάμβανε περίπου 20 φορτηγά φορτωμένα με κανόνια, βαρύ οπλισμό και υλικοτεχνικό εξοπλισμό για τις δυνάμεις της που σταθμεύουν στις βορειοδυτικές περιοχές της Συρίας.
Το πρωί, ένα ρωσικό όχημα στο Ταλ Ριφάατ στοχοποιήθηκε και ο Ρώσος στρατηγός στο Χαλέπι είπε ότι πιθανότατα η στόχευση έγινε μέσω τουρκικού drone, το οποίο πίστευε ότι το όχημα ανήκε στους Κούρδους πολιτοφύλακες.

Τούρκικες πηγές επίσης μεταφέρουν: Ένας Ρώσος στρατιώτης σκοτώθηκε και αρκετοί άλλοι Ρώσοι στρατιώτες τραυματίστηκαν μετά την έκρηξη και την καταστροφή ενός ρωσικού oχήματος κοντά στο Τελ Ριφάτ, μια περιοχή δίπλα στη στρατιωτική ζώνη του τουρκικού στρατού στη Συρία.

dimpenews.com

Back to top button