Διεθνή

+18 Σάλος στη Γαλλία! Ο Δήμος Λυών και το κράτος επιχορήγησαν θίασο περφόρμανς σε παραστάσεις ecosex σε κήπους με καλλιτέχνες γυμνούς μπροστά σε παιδιά. Ερωτοτροπώντας στη φύση και με τη φύση, οικοφυλοφιλία! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Δήμος της Λυών και το κράτος επιχορήγησαν θίασο περφόρμανς που δίνει παραστάσεις ecosex σε κήπους με καλλιτέχνες γυμνούς μπροστά σε παιδιά. Ερωτοτροπώντας στη φύση και με τη φύση, οικοφυλοφιλία! Το νέο καλλιτεχνικό ρεύμα στην Ευρώπη μας στη Δύση μας…. Το δημοτικό συμβούλιο της Λυών (69) πρέπει να αποφασίσει για την επιδότηση επιχορήγησης 1.500 ευρώ στον Lundy Grandpré, έναν θίασο καλλιτεχνών που προσφέρει μια παράσταση ecosex.

Είναι η εποχή όπου η αμαρτία διεκδικεί τη θέαση της τη δημοσιοποίηση της την επιβράβευσή της, η επιδειξιμανία γίνεται κι αυτή πολιτισμική επιλογή.. ο άνθρωπος ξανά χαμερπής ξανά στα 4 …η καταγωγή και η εξέλιξη του ανθρώπου σύμφωνα με το ecosex..την οικοφυλοφιλία.. το τέλος της δυτικής αυταπάτης, ο αποπολιτισμός, πολιτισμός ή βαρβαρότητα.

Η αναζήτηση μιας απωλεσθείσας Εδέμ η νοσταλγία χαμένων παραδείσων…με μια βαριά υλικότητα αποπνευματοποιημένη, αλλοτριωμένη μεταφορά στα γήινα μέτρα…χωρίς φύλλο συκής….της καταραμένης συκιάς..

Η ίδια η ομάδα ορίζει την «πρακτική της οικοσεξουαλικής σκέψης» ως εξής: «Ένας κήπος όπου κανείς γονιμοποιεί φυτά και κοινή χρήση τσαγιού από βότανα».

Αυτοκαθορίζεται ως ”καλλιτεχνική οντότητα που γεννήθηκε από τη συνάντηση στο χορό ανάμεσα στο σώμα ως εργαλείο μάχης και το design του χώρου.Οι 2 καλλιτέχνες επαναδομούν τα όρια μεταξύ των ζωντανών τεχνών, arts visuels και performances. ”

Το δημοτικό συμβούλιο της Λυών (Ροδανός) πρέπει να αποφασίσει για τη χορήγηση επιχορήγησης 1.500 ευρώ στον Lundy Grandpré, έναν θίασο καλλιτεχνών περφόρμανς που αμφισβητείται από την αντιπολίτευση στην οικολογική πλειοψηφία.
Αυτή η εικόνα είναι τραβηγμένη από το βίντεο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του θιάσου του Lundy Grandpré, ο οποίος δεν διστάζει να εμφανίζεται γυμνός στο κοινό για τις ερμηνείες του που αναμειγνύουν οικοφυλοφιλία, οικοφεμινισμό και βοτανική.
Αυτή η εικόνα είναι τραβηγμένη από το βίντεο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του θιάσου του Lundy Grandpré, ο οποίος δεν διστάζει να εμφανίζεται γυμνός στο κοινό για τις ερμηνείες του που αναμειγνύουν οικοφυλοφιλία, οικοφεμινισμό και βοτανική.
Είναι μια επιδότηση που προκαλεί σάλο στη Λυών. Στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο, που έχει προγραμματιστεί για τις 29 Ιουνίου, η πόλη της Λυών θα θέσει σε ψηφοφορία ενίσχυση ύψους 1.500 ευρώ που καταβλήθηκε στον θίασο Lundy Grandpré. Άγνωστο στο ευρύ κοινό, αυτό το ντουέτο καλλιτεχνών προσφέρει υπαίθριες παραστάσεις που συνδυάζουν οικοσεξουαλικότητα, οικοφεμινισμό και βοτανική, χωρίς να διστάζουν να εμφανίζονται στο κοινό γυμνοί, μερικές φορές με παρουσία παιδιών.

Αυτό συγκλονίζει βαθιά τη δημοτική αντιπολίτευση, και ειδικότερα τον δήμαρχο της LR του 2ου διαμερίσματος, Pierre Oliver, ο οποίος καταγγέλλει τη χορήγηση αυτής της επιδότησης: «Η πόλη της Λυών και ο δήμαρχος της Grégory Doucet κόβουν 37 πολιτιστικές επιδοτήσεις για τη χρηματοδότηση γυμνών ατόμων σε ένα κήπο με σεξουαλικά παιχνίδια, μπροστά στα παιδιά», έγραψε στο Twitter αυτή την εβδομάδα, πυροδοτώντας αντιδράσεις.

Δήλωση που έγινε αμέσως από τη Nathalie Perrin-Gilbert, αναπληρώτρια υπεύθυνη Πολιτισμού: «Δυστυχώς, ζούμε στη δικτατορία του tweet που επιτρέπει στους ανθρώπους να μιλούν για τον εαυτό τους με χαμηλότερο κόστος. «Υπενθυμίζει ότι ενώπιον κάθε δημοτικού συμβουλίου «οι φάκελοι παρουσιάζονται σε επιτροπές όπου συνεδριάζουν αιρετοί με απόλυτη πολιτική πολυμορφία και ότι όλα τα έργα έχουν λάβει θετική γνώμη. »

Η κατακριθείσα επιδότηση λοιπόν θα ψηφιστεί θετικά : «Υποθέτω πλήρως. Η εταιρεία δημιουργήθηκε από δύο νέους απόφοιτους καλλιτεχνικών σχολών που πραγματοποιούν καλλιτεχνική έρευνα σε αναγνωρισμένα κέντρα τέχνης. Η πόλη της Λυών, η οποία επενδύει 115 εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο στον πολιτισμό, θα στηρίξει επομένως την εταιρεία Lundy Grandpré, η οποία έχει λάβει επίσης 6.000 ευρώ από το κράτος και το Drac.

Αλλά : «…Αν βλέπουμε παιδιά, είναι επειδή οι γονείς θέλησαν να έρθουν μαζί τους, σε ιδιωτικό περιβάλλον, και έκριναν ότι η παράσταση δεν ήταν πιθανό να τα προσβάλει. »leparisien 14/6/23

dimpenews.com

Back to top button