breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ben Arm strong: Τα δεδομένα δείχνουν ότι οι Παγκοσμιοποιητές πετυχαίνουν με το σχέδιο τους, αυτό του α ποπληθυσμού μας

 

Το σχέδιο αποπληθυσμού των παγκοσμιοποιητών πετυχαίνει, σύμφωνα με τον οικοδεσπότη του podcast Ben Ar mstrong.

“Τα δεδομένα δείχνουν ότι το σχέδιο α ποπληθυσμού έχει μεγάλη επιτυχία. Αυτό δεν είναι κάτι που θέλω να σας μεταφέρω, αλλά σας μεταφέρω την αλήθεια. Δεν σας φέρνω αυτό που θέλετε να ακούσετε. Δεν θέλετε να το ακούσετε αυτό, ειδικά αν είστε 3βολιασμένοι. Αλλά φαίνεται ότι το όνειρο των παγκοσμιοποιητών για τον α ποπληθυσμό είναι εδώ. Και μπορεί να μην είμαστε σε θέση να το σταματήσουμε”, δήλωσε ο Arm strong κατά τη διάρκεια του επεισοδίου “The Ben Arm strong Show” της 24ης Ιανουαρίου.

Ο Arm strong δήλωσε ότι το 3βόλιο  έχει προκαλέσει αρκετή ζημιά για να επιφέρει τον α ποπληθυσμό, με δεδομένα από διάφορες περιπτώσεις ανεπιθύμητων ενεργειών που δείχνουν ότι αυτό συμβαίνει ήδη. Δυστυχώς, πρόσθεσε, οι άνθρωποι εξακολουθούν να βολιάζονται.

Ο οικοδεσπότης αναφέρθηκε σε μια έκθεση της συγγραφέως και αρθρογράφου best seller Dr. Na omi Wolf, η οποία τον έκανε να συνειδητοποιήσει ότι το σχέδιο α ποπληθυσμού έχει επιτυχία. Η Wolf εποπτεύει ένα crowdsourced project για την ανάλυση των εγγράφων της Pfi  z£r που δημοσιεύτηκαν μέσω ενός αιτήματος του νόμου περί ελευθερίας της πληροφόρησης (FOIA).

Ανέφερε ότι σε πολλές χώρες της Ευρώπης και του δυτικού κόσμου θα σημειωθούν περισσότεροι θάνατοι από γεννήσεις.

“Νομίζω ότι αυτό συνέβη μόλις στην Κίνα, αλλά θα το δείτε και στον δυτικό κόσμο. Και μόλις φτάσουμε σε αυτό το σημείο, νομίζω ότι θα κλιμακωθεί πραγματικά. Και αυτό είναι το σχέδιο, διότι αυτό που συμβαίνει είναι ότι η γονιμότητα των ανθρώπων που έχουν βολιαστεί έχει υποστεί μεγάλη ζημιά”, δήλωσε ο Arm strong.

Η Pfizer, ο FDA γνωρίζουν ότι το εμβόλιο mRNA επηρεάζει τον εμμηνορροϊκό κύκλο

Στη συνέχεια, ο Arm strong έδειξε ένα βίντεο κλιπ με την Wolf να μιλάει για τις ανεπιθύμητες ενέργειες του εμβολίου mRNA, ειδικά στις γυναίκες. Στο βίντεο, η Wolf δήλωσε ότι η Pfi z£r και ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων (F DA) γνώριζαν ότι το 3βόλιο  επηρεάζει τον εμμηνορροϊκό κύκλο των γυναικών.

Η Wolf ανέφερε ότι το 72% των γυναικών υπέστησαν αναπαραγωγικές διαταραχές ως ανεπιθύμητες ενέργειες από το 3βόλιο. Ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Daily Clout πρόσθεσε ότι μετά τη μαζική εξάπλωση αυτής της ένεσης, παρατηρήθηκε σημαντική μείωση των γεννήσεων σε 13 από τις 19 ευρωπαϊκές χώρες, καθώς και στην Αυστραλία και την Ταϊβάν.

Σύμφωνα με την Wolf, στη Γερμανία σημειώθηκε πτώση του ποσοστού γεννήσεων κατά 8,3% έως τα τρία τρίμηνα του 2022, στην Αγγλία και την Ουαλία σημειώθηκε πτώση του ποσοστού γεννήσεων κατά 12% έως τον Ιούνιο του 2022 και στην Αυστραλία τα ποσοστά γεννήσεων μειώθηκαν κατά 21% από τον Οκτώβριο έως τον Νοέμβριο του 2021, ενώ ακολούθησε μείωση κατά 63% από τον Νοέμβριο έως τον Δεκέμβριο του 2021. Επίσης, η Wolf δήλωσε ότι η μείωση των γεννήσεων στην Ελβετία ήταν η μεγαλύτερη των τελευταίων 150 ετών.

Ο Arm strong επεσήμανε ότι το σχέδιο αποπληθυσμού των παγκοσμιοποιητών που χρησιμοποιεί το 3βόλιο έχει μεγάλη επιτυχία λόγω του τεράστιου αριθμού μωρών που δεν γεννιούνται, ενώ πολλές γυναίκες αποβάλλουν και δεν μπορούν να μείνουν έγκυες.

Ο οικοδεσπότης του podcast είπε ότι εκτός από την καταστροφή της γονιμότητας και τη μαζική μείωση των ποσοστών γεννήσεων, πολλοί άνθρωποι που εμφάνισαν μυοκαρδίτιδα λόγω των 3βολίων πρόκειται να πεθάνουν.

Είπε ότι το 50% των νέων ανθρώπων που παθαίνουν μυοκαρδίτιδα θα πεθάνουν πιθανότατα μέσα σε πέντε χρόνια και ένα σωρό άνθρωποι με μυοκαρδίτιδα πρόκειται να πεθαίνουν κάθε χρόνο.

“Δεν θέλουν να φτάσουμε τα εννέα δισεκατομμύρια και νομίζω ότι τα κατάφεραν. Η αλήθεια είναι ότι σκέφτομαι ότι ο κόσμος δεν θα δει εννέα δισεκατομμύρια. Νομίζω ότι 3βολίασαν αρκετούς ανθρώπους, έβλαψαν αρκετούς ανθρώπους, ώστε θα υπάρξουν αρκετοί άνθρωποι που θα πεθάνουν από το 3βόλιο – από την καταστροφή του ανοσοποιητικού τους συστήματος ή από μυοκαρδίτιδα. Το ένα ή το άλλο”, δήλωσε ο Arm strong.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να μάθετε πώς οι παγκοσμιοποιητές πετυχαίνουν το σχέδιο αποπληθυσμού.

*Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει δηλώσεις που αντανακλούν τη γνώμη του συγγραφέα

/primenews.

Back to top button