Διεθνή

Oι ΜΚΟ πνίγουν τα καράβια; Η Ιταλο-μαροκινή ”ακτιβίστρια” Νawal Soufi που είχε επαφή με το καράβι είναι φιγούρα της ”συριακής” αντιπολίτευσης βραβευμένη από ΕΕ. Έχει εμπλοκή στο έγκλημα; Ήταν δουλειά ΕΕ/ΜΚΟ-Τουρκίας/συριακής αντιπολίτευσης!.!

Oι ΜΚΟ οι ευρωεπιδοτούμενες πνίγουν τα καράβια; Η εμφανιζόμενη ως ακτιβίστρια Νawal Soufi που ασχολείται με προσφυγικό είναι μια γλάστρα της ψευδεπίγραφης ”συριακής” αντιπολίτευσης κατ΄ουσίαν τουρκικών συμφερόντων που συμπολέμησε και συστρατέυθηκε στο πλευρό του τούρκικου στρατού κατοχής στην εισβολή του στη Β Συρία αλλά δεσμεύθηκε και στο πλευρό τζιχαντιστικών οργανώσεων όπως η Τζαμπχάτ Αλ Νούσρα. Η Νawal Soufi μαροκινής καταγωγής, βραβευμένη από την Ευρωπαϊκή Ένωση για τον ακτιβισμό της στο προσφυγικό είχε το προνόμιο της επικοινωνίας με το αλιευτικό του θανάτου περισσότερο κι από τις αρχές. Τους καθοδηγούσε, τους διαχειριζόταν ώσπου πνίγηκαν.. Εκπέμπει από Ιταλία και διαθέτει ιταλική υπηκοότητα. Είναι η γυναίκα που είχε επαφή με τους πρόσφυγες που βυθίστηκαν …. Είχε και αυτή εμπλακεί σε αυτό το ανθρωπιστικό έγκλημα; Το τόξο είναι ΕΕ Τουρκία-συιακή αντιπολίτευση.. Παλιά έλεγαν οι εφοπλιστές πνίγουν τα καράβια τώρα οι ΜΚΟ οι ευρωεπιδοτούμενες πνίγουν τα καράβια;

Η ψευδεπίγραφη σημαία που κρατάει ευθύνεται για 1.000.000 νεκρούς στο συριακό πόλεμο..Eυθύνεται και για θάνατο πολλών στη Μεσόγειο; Ποιός είναι ο ρόλος της συριακής αντιπολίτευσης στο μεταναστευτικό; H συριακή αντιπολίτευση για λογαριασμό Τουρκίας-Δύσης αποσταθεροποίησε μια μεγάλη χώρα όπως η Συρία επιχειρεί για λογαριασμό των ξένων κηδεμόνων της και την αποσταθεροποίηση στην Ελλάδα;.. Ποιός ο ρόλος της Νawal Soufi στις MΚΟ. 3 μέρες διαχειριζόταν την τύχη αυτών των ανθρώπων…μέσω fb..

Ήταν δουλειά ΕΕ/ΜΚΟ-Τουρκίας/συριακής αντιπολίτευσης!. Παίξανε πολιτικά παιχνίδια στις πλάτες του ανθρώπινου φορτίου; Πάντως η Ελλάδα στοχοποιήθηκε από αυτή την κίνηση κι η ευθύνη της είναι ότι δεν το αντιλήφθηκε εγκαίρως ώστε να το αποσοβήσει..

Η Ιταλομαροκανή που καθησύχαζε τους μελλοθάνατους από τη Catana καθησύχαζε τις επαφές της δηλ. τους μελλοθάνατους αφού η ίδια έπαιζε για Ιταλία ήταν δυνατόν ποτέ να τους αφήσει να φθάσουν Ιταλία;;

Aυτή ήταν ο σύνδεσμός τους εξ αρχής που λόγω ιδιότητας της ήταν το άτομο με τη φερεγγυότητα ότι όλα καλά ελάτε…

υψηλές επαφές

Τώρα τι δουλειά είχαν ο Σύριοι στη Λιβύη.. σίγουρα δεν ήταν από τις καραβιές της συριακής αντιπολίτευσης που είχαν πάει στη Λιβύη μέσω Τουρκίας για να υποστηρίξουν φιλοτουρκικό θύλακα εκεί.; .Υπήρχαν πολλά δημοσιεύματα σχετικά.. πάντως οι πιο πολλοί ήταν από Ντάραα και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον προέρχεται από sites της συριακής αντιπολίτευσης…ενδεικτικό. Και η Λιβύη Τουρκία δείχνει.

dimpenews.com

Back to top button