breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. ΚΑΜΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ/ΑΠΟΔΟΧΗ ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ

Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

ΚΑΜΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ/ΑΠΟΔΟΧΗ ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ
Έρχεται η ώρα της Άρνησης-Ανυπακοής στην Επιβολή Ολοκληρωτικού ΕΛΕΓΧΟΥ Συνειδήσεων και Συμπεριφορών από την Παγκόσμια Τεχνητή Νοημοσύνη.
Αυτό μπορεί και πρέπει να γίνει μαζικά με Διαρκή Συγκέντρωση Υπογραφών σε Διακήρυξη Εναντίωσης στην Αντισυνταγματική Νομοθεσία για τις Ψηφιακές Ταυτότητες.
Σημειωτέον πως μέσω της Νανοτεχνολογίας του δήθεν «εμβολιασμού» mRNA/LNP έχουν ήδη εγχαραχθεί τα αυτοσυναρμολογούμενα στοιχεία «μίξης» βιολογικών και ανόργανων στοιχείων ψηφιακής ταυτότητας για το Διαδίκτυο των Σωμάτων (Internet of Bodies) που προβλέπει το Great Reset του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

 

Πηγή

Kleio Linardou

<<Σύμφωνα με τα ΦΕΚ 1476Β/27-4-2018 & ΦΕΚ 824Β/17-2-2023 που ισχύουν, τα νέα έγγραφα ταυτοπροσωπίας, θα έχουν ζώνη μηχανικής ανάγνωσης, και RFID τσιπ, στα οποία θα καταχωρούνται δεδομένα από τρίτους, τα οποία θα αλλάζουν κατά την διάρκεια χρήσης του εγγράφου, και τα οποία δεν μπορεί να αναγνώσει ο κάτοχος του εγγράφου, ο οποίος ωστόσο καλείται να υπογράψει το έγγραφο.
Με την υπογραφή κατόχου, οι πολίτες, αποδέχονται εκ των προτέρων άγνωστες μελλοντικές καταχωρήσεις δεδομενων απο τρίτους, παρέχοντας έτσι με την θέλησή τους σε αυτούς τους τρίτους, λευκή επιταγή ζωής.
Για παράδειγμα. Αστυνομικό όργανο, σου επιβάλει στο μέλλον πρόστιμο, επειδή παραβίασες απαγόρευση κυκλοφορίας, δεν φορούσες μάσκα, δεν δέχεσαι υποχρεωτική ιατρική πράξη, ή υπερέβης το αποτύπωμα άνθρακα.
Το πρόστιμο καταχωρείται στο έγγραφο ταυτοπροσωπίας και το έχεις αποδεχθεί εκ των προτέρων με την υπογραφή σου που υπάρχει επάνω σε αυτό.
Δεν δικαιούσαι καμία διαμαρτυρία, ούτε προσφυγή, γιατί με την υπογραφή σου έδωσες λευκή επιταγή ζωής.
Άλλο παράδειγμα. Χρέη στην ΑΑΔΕ, ΔΕΗ, Οργανισμούς κοινής ωφελείας, παρακρατούνται αυτόματα, και χωρίς να έχεις την δυνατότητα να πληρώσεις μέρος τους, και τον άλλο μήνα το υπόλοιπο, αξιολογώντας τις προτεραιότητες των αναγκών της ζωής σου, αφού η τεχνητή νοημοσύνη θα αποφασίζει γι αυτές.
Το έχεις αποδεχθεί με την υπογραφή σου που έβαλες εκ των προτέρων, στην ταυτότητά σου.
Το υπόλοιπο ποσόν ψηφιακού νομίσματος που σου μένει για την διατροφή σου, επειδή δεν φτάνει για να αγοράσεις κρέας, ψωμί, τυρί, λαχανικά, φρούτα, κλπ, θα φας σκουλήκια, έντομα, συνθετικό κρέας, κλπ, υψίστης θρεπτικης αξίας οπως θα σου πουν, γιά τα οποία θα φτάνει το υπόλοιπό σου.
Βενζίνη δεν θα βάλεις, να κάτσεις σπίτι σου, στ αυγά σου.
Το έχεις αποδεχθεί με την υπογραφή σου, που υπάρχει στην ταυτότητά σου εκ των προτέρων, όπου μόνος σου παραχώρησες λευκή επιταγή ζωής σε τρίτους.
Καμία διαμαρτυρία η προσφυγή δεν δικαιούσαι, αφου μόνος σου υπέγραψες και κανείς δεν σε υποχρέωσε, όπως ακριβώς σου είπαν και για τα εμβόλια.
Μόνον απατεώνες του κοινού Ποινικού Δικαίου, προσπαθούν να αποσπάσουν την υπογραφή του αφελούς, επάνω σε ένα έγγραφο, στο οποίο είναι γραμμένα στοιχεία τα οποία δεν μπορεί να διαβάσει ο υπογράφων, καταχωρουνται από τρίτους, και τα οποία μπορούν να αλλάζουν το έγγραφο στο μέλλον κατά τα κέφια τρίτων, με την υπογραφή του κατόχου, ο οποίος τους παρέχει συναίνεση λευκής επιταγής ζωής, και δηλώνει ότι συμφωνεί εκ των προτέρων με τις οποιες αλλαγές του εγγράφου, με το οποίο ταυτίζεται.
Ουσιαστικά ο κάτοχος υπογράφει ότι δέχεται τους όρους ενός επαναπρογραμματιζόμενου από τρίτους ψηφιακού εγγράφου, με άγνωστα στοιχεία στο μέλλον, παραδίδοντας εν λευκώ, ψυχή και σώμα και την ελεύθερη βούλησή του στα κέφια εγκληματιών, κι εκβιαστών, με πλήθος δείγματα γραφής.
ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟΝ ΚΡΟΤΑΦΟ.
Και ο αρχηγός της αστυνομίας, υπακούοντας στους πολιτικούς του προϊστάμενους, μαζί με τον παραιτηθεντα υπουργό προστασίας του πολιτη παρουσίασε στους εκπροσώπους της ιεράς συνόδου, ως άμεμπτο δήθεν, το άνω κατάπτυστο έγγραφο ταυτοπροσωπίας, χαλκεύοντας τα πλέον σιχαμερά και αισχρά δεσμά των πολιτών.
(Ιάκωβος Τιγκας)

 

 

Πηγή

Back to top button