Διεθνή

Νέα Ισραηλινή επίθεση στα περίχωρα Δαμασκού. 4 Σύριοι στρατιώτες νεκροί και 4 τραυματίες! ΒΙΝΤΕΟ

Τέσσερις Σύριοι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε νέα ισραηλινή επίθεση στα περίχωρα της Δαμασκού μεταδίδει το κρατικό πρακτορείο SANA. Τέσσερις στρατιώτες σκοτώθηκαν και άλλοι τέσσερις τραυματίστηκαν σε αεροπορική επιδρομή του Ισραήλ εναντίον πολλών σημείων στα περίχωρα της Δαμασκού.

Στρατιωτική πηγή είπε στο SANA ότι ο ισραηλινός εχθρός πραγματοποίησε αεροπορική επίθεση τα ξημερώματα εναντίον ορισμένων σημείων στα περίχωρα της Δαμασκού, προσθέτοντας ότι η αεράμυνα αναχαίτισε εχθρικούς πυραύλους και κατέρριψε έναν αριθμό από αυτούς.

Η πηγή πρόσθεσε ότι από την επίθεση σκοτώθηκαν τέσσερις στρατιώτες και άλλοι τέσσερις τραυματίστηκαν, ενώ σημειώθηκαν και υλικές ζημιές.

Στρατιωτική πηγή: Περίπου στις 2:20 τα ξημερώματα σήμερα στις 7/8/23, ο ισραηλινός εχθρός πραγματοποίησε αεροπορική επίθεση από την κατεύθυνση του κατεχόμενου συριακού Γκολάν, στοχεύοντας ορισμένα σημεία κοντά στην πόλη της Δαμασκού και η αεράμυνα μας αναχαίτισε τους πυραύλους της επίθεσης και κατέρριψε μερικούς από αυτούς. Η επίθεση οδήγησε στο θάνατο τεσσάρων στρατιωτών και στον τραυματισμό άλλων τεσσάρων ενώ υπήρξαν υλικές απώλειες.

Ένας από τους νεκρούς σήμερα ο Σύριος αξιωματικός μηχανικός του στρατού ο Issa Taha Hammoud.

dimpenews.com

Back to top button