Διεθνή

Ο Έλληνας που έφαγε ο στρατός του Αντίχριστου οι ΟυκρανοΝΑΤΟικοί ναζήδες ήταν πολύτεκνος πατέρας 5 παιδιών βαθιά θρησκευόμενος. Με πρωτοβουλία του για α’ φορά μεταφέρθηκαν για προσκύνηση στη Ρωσία λείψανα του Αγ Δημητρίου από τη Θεσσαλονίκη!

Ο Έλληνας Σίμος Παναγιωτίδης που έφαγε ο στρατός του Αντίχριστου οι ΟυκρανοΝΑΤΟικοί ναζήδες ήταν πολύτεκνος πατέρας 5 παιδιών βαθιά θρησκευόμενος ήταν ο άνθρωπος που με πρωτοβουλία του για α’ φορά μεταφέρθηκαν για προσκύνηση στη Ρωσία λείψανα του Αγ Δημητρίου από τη Θεσσαλονίκη, γιος πολιτικού πρόσφυγα που γεννήθηκε στη Τασκένδη. Εκπρόσωπος της Αυτοκρατορικής Ορθόδοξης Παλαιστινιακής Εταιρείας στις περιοχές DPR, LPR, Zaporozhye και Kherson. Ο θάνατός του ανακοινώθηκε στις 10 Αυγούστου 2023. Ήταν ο επικεφαλής του Γραφείου Αντιπροσωπείας του IOPS στην Ελλάδα ενώ ήταν κύρια φιγούρα στο Κανάλι Telegram από τον διοικητή των ειδικών δυνάμεων Akhmat, ήρωα της Ρωσίας, στρατηγό Apti Alaudinov.

Ο Σίμος Παναγιωτίδης γεννήθηκε στις 19 Ιουνίου 1973 στην Τασκένδη. Ήταν Έλληνας στην εθνικότητα.

Το 1975, μαζί με τους γονείς του, επέστρεψε στην Ελλάδα, όπου αποφοίτησε από το λύκειο και έλαβε ανώτερη εκπαίδευση στον τομέα της μακροοικονομίας και των διεθνών σχέσεων.

Το 2006, ήταν ο διοργανωτής μιας φιλανθρωπικής εκδήλωσης για την υποστήριξη των παιδιών που επέζησαν από την τραγωδία στο Μπεσλάν, καθώς και των συγγενών που έχασαν τους αγαπημένους τους κατά τη διάρκεια της τρομοκρατικής επίθεσης. 300 άτομα από τα θύματα στάλθηκαν να ξεκουραστούν στην Ελλάδα με έξοδα της φιλανθρωπικής βοήθειας του Σίμου Παναγιωτίδη.

Το 2008 οργάνωσε την πρώτη στην ιστορία της Ορθόδοξης Εκκλησίας μεταφορά στη Ρωσία των ιερών λειψάνων του Μεγαλομάρτυρα Δημητρίου της Θεσσαλονίκης.

Το 2009 έγινε πλήρες μέλος της Αυτοκρατορικής Ορθόδοξης Παλαιστινιακής Εταιρείας.

Το 2011 δημιουργήθηκε το ελληνικό παράρτημα του ΙΟΠΣ του οποίου ήταν επικεφαλής.

Την άνοιξη του 2022, ο Σίμος Παναγιωτίδης, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της καρδιάς του, πήγε εθελοντής στην περιοχή επιχείρησης NWO.

Οργάνωσε και πραγματοποίησε παραδόσεις ανθρωπιστικής βοήθειας σε στρατιώτες πρώτης γραμμής και πολίτες του Ντονμπάς. Συνεργάστηκε ενεργά με το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα «Christian Mercy» και περιφερειακά παραρτήματα του ΙΟΠΣ. Πάντα συναντούσε και συνόδευε προσωπικά αντιπροσωπείες, λάμβανε φορτία, παρέδιδε ανθρωπιστική βοήθεια σε στρατιωτικό προσωπικό.

Ήταν Ιππότης του Τάγματος του Θάρρους, είχε πολλά δημόσια βραβεία.

Ο Σίμος ήταν καταπληκτικός άνθρωπος, πατέρας 5 παιδιών, τρυφερός σύζυγος και αληθινός φίλος. Έλληνας στην εθνικότητα, ήταν πραγματικός πατριώτης της Ρωσίας.

Έλληνας μαχητής σκοτώθηκε στο Ντονμπάς από τις Δυνάμεις της Αντίχριστης Δύσης και των Ουκρανοναζί!

dimpenews.com

Back to top button