Διεθνή

Ο Βαρθολομαίος όλα τα έκανε για την ΕΝΩΣΗ με Καθολικισμό! Έξαρχος του Φαναρίου συλλειτούργησε στο Κίεβο με τον αρχιμανδρίτη Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας! Ο ίδιος καθολικός συλλειτούργησε και με τους ”ιερείς” του Επιφάνιου! ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ

Ο Αρχιμανδρίτης της Ρ/Καθ. Εκκλησίας συλλειτουργεί με τον Επίσκοπο του Φαναρίου. Φωτογραφία: Facebook Σταυροπηγία του Φαναρίου στο Κίεβο

(Ο Αρχιμανδρίτης της Ρ/Καθ. Εκκλησίας συλλειτουργεί με τον Επίσκοπο του Φαναρίου. Φωτογραφία: Facebook Σταυροπηγία του Φαναρίου στο Κίεβο)

Ο Βαρθολομαίος όλα τα έκανε για την ΕΝΩΣΗ με Καθολικισμό! Έξαρχος του Φαναρίου συλλειτούργησε στο Κίεβο με τον αρχιμανδρίτη Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας! Ο ίδιος καθολικός συλλειτούργησε και με τους ”ιερείς” του Επιφάνιου! ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ

Ο Βαρθολομαίος όλα τα έκανε για την ΕΝΩΣΗ! Έξαρχος του Φαναρίου συλλειτούργησε στο Κίεβο με τον αρχιμανδρίτη Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας! Αποκαλυπτήρια. Η ρωσο-ουκρανική διένεξη ήταν το πρόσχημα. Ήταν το εύνασμα η αφορμή που ήθελε το Φανάρι για να κάνει πράξη αυτό που από καιρό έχει δρομολογήσει την Ένωση με τον Καθολικισμό. Δηλ. το τέλος της Ορθοδοξίας. Αλλά όπως κι άλλοτε θα τον προλάβουν τα γεγονότα. Η ρήξη με τη ρώσικη Εκκλησία έχει πολύ βαθύτερα αίτια από τα διαφαινόμενα δεν είναι η συνήθης διαμάχη έριδα για την υπαγωγή μιας τοπικής Εκκλησίας αλλά είναι το δις εξαμαρτείν το ιστορικό άλμα στο κενό η ένωση με τον Καθολικισμό που τον επιδιώκουν από την Φερράρα Φλωρεντία.. Ανίεροι πόθοι..

Στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ανδρέα του Φαναρίου στο Κίεβο, ο Επίσκοπος Κομάνων συλλειτούργησε με τον Αρχιμανδρίτη της Ρ/Καθ. Εκκλησίας Κύριλλο (Γκοβορούν).

Στις 13 Αυγούστου 2023, ο Έξαρχος του Φαναρίου στο Κίεβο, Επίσκοπος Κομάνων Μιχαήλ, συλλειτούργησε στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ανδρέα με τον υπεράριθμο κληρικό της Ρ/Καθ. Εκκλησίας, τον Αρχιμανδρίτη Κύριλλο (Γκοβορούν), αναφέρει στο Facebook η αποστολή «Σταυροπηγία του Οικουμενικού Πατριάρχου στην Ουκρανία». Μαζί τους συλλειτούργησε και ο «ιερέας» της OCU Konstantin Shevchenko.

Υπενθυμίζουμε ότι στις 15 Οκτωβρίου 2018, Ιερά η Σύνοδος της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας διέκοψε την ευχαριστιακή κοινωνία με την Εκκλησία της Κωνσταντινούπολης.

Νωρίτερα, η ΕΟΔ έγραψε ότι ο Γκοβορούν συλλειτούργησε με τους «κληρικούς» της OCU του Επιφάνιου.

ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ=ΕΝΩΣΗ.. οι Ενωτικοί του Φαναρίου.. η ιστορία επαναλαβάνεται ως φάρσα… Iστορικά καταδικασμένο το εγχείρημά του..

Ο Καθολικισμός είναι αίρεση το ξέρουν ως και τα μαθητούδια … και όχι βέβαια αυτά της Νέας Τάξης.

dimpenews.com

Back to top button