Διεθνή

Στην Κύπρο για διακοπές ο Προέδρος του Ισραήλ.. καλώς τα δέχθηκες Κύπρο .. ……βοήθειααααα σου! Kίνησε ο Εβραίος… να πάει Κύπρο και πλάκωσαν οι μπουλντόζες. Είναι ή δεν είναι γκαντεμιά. Και μετά ήρθαν οι μπουλντόζες και πήραν παραμάζωμα τους απροστάτευτους ΟΗΕ-δες ωιμέ ΟΗΕ!

Στην Κύπρο για διακοπές ο Προέδρος του Ισραήλ.. καλώς τα δέχθηκες Κύπρο .. βοήθειάαααααα σου! Kίνησε ο Εβραίος… να πάει Κύπρο και πλάκωσαν οι μπουλντόζες. Είναι ή δεν είναι γκαντεμιά. και μετά ήρθαν οι μπουλντόζες και πήραν παραμάζωμα τους απροστάτευτους ΟΗΕ δες ωιμέ ΟΗΕ..

Στην Κύπρο για διακοπές ο Προέδρος του Ισραήλ.. καλώς τα δέχθηκες Κύπρο .. βοήθειάαααααα σου! Toυ τα πρόλαβαν τα νέα….τον διέκοψαν από την ηλιοθεραπεία κανείς δεν ξέρει. Πως αντέδρασε αν αντέδρασε; Kίνησε ο Εβραίος… να πάει Κύπρο και πλάκωσαν οι μπουλντόζες. Είναι ή δεν είναι γκαντεμιά. Όταν ένα πολιτικό πρόσωπο επιλέγει ένσ σημείο για διακοπές αυτό εμπεριέχει και πολιτική σημειολογία. Και μετά ήρθαν οι μπουλντόζες. Kαι κάπου εκεί οι Τουρκοκύπριοι πήραν παραμάζωμα με μπουλντόζες τους ΟΗΕ-δες που έφυγαν με την ουρά στα σκέλια και τους άφησαν ευγενικά να επανέλθουν αργότερα να ολοκληρώσουν τις παράνομες εργασίες τους στη νεκρή ζώνη.. Ο Αμερικάνος ο καλός θείος Σαμ καπάκι σκέφτηκε την Κύπρο και ανακοινώνει δια Μπλίνκεν άρση εμπάργκο όπλων προς Κύπρο.. αυτοί για να χρυσώσουν το χάπι δίνουν όπλα από Ουκρανία ως Κύπρο .. μέχρι εκεί. όλα αυτά προοιωνίζουν.. αλλά εμάς δεν μας πειράζει ο αφύσικος παρατεταμένος καύσωνας που καίγεται το πελεκούδι ομοίως και για Κύπρο λέμε συμβαίνουν αυτά δεν είναι τίποτα...
Στην Κύπρο για διακοπές βρισκόταν ο ισραηλινός πρόεδρος, Ισαάκ Χέρτζογκ, και συγκεκριμένα στην Πάφο. Ο ισραηλινός πρόεδρος φαίνεται να επισκέφτηκε την Κύπρο με την οικογένεια του για ολιγοήμερες διακοπές.

Ο κ. Χέρτζογκ επέλεξε να διαμείνει σε γνωστό πολυτελές θέρετρο στη χερσόνησο του Ακάμα με τα μέτρα ασφαλείας να ήταν δρακόντεια. Οι φρουροί ασφαλείας του Προέδρου παρακολουθούσαν διακριτικά κάθε κίνηση.

Ο Ισαάκ Χέρτζογκ είναι Ισραηλινός πολιτικός και δικηγόρος, που υπηρετεί ως 11ος Πρόεδρος του Ισραήλ, από τον Ιούλιο του 2021 και πρόεδρος της Εβραϊκής Υπηρεσίας για το Ισραήλ. Είναι γιος του πρώην προέδρου του Ισραήλ, Χαΐμ Χέρτζογκ.

Τον Ιούνιο του 2021 εξελέγη πρόεδρος από την Κνεσέτ. Κέρδισε περισσότερες ψήφους από οποιονδήποτε προεδρικό υποψήφιο στην ιστορία του Ισραήλ, λαμβάνοντας 87 ψήφους σε σύγκριση με 26 που έλαβε η αντίπαλός του Miriam Peretz. Ορκίστηκε στις 7 Ιουλίου 2021, και έγινε ο πρώτος γιος ενός πρώην προέδρου του Ισραήλ που έγινε επίσης πρόεδρος.

dimpenews.com

Back to top button