Διεθνή

20 Σύριοι στρατιώτες σκοτώθηκαν και πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν σε τρομοκρατική ενέδρα της ISIS κατά λεωφορείου στην έρημο στη Deir Ezzor!

Ένας αριθμός στρατιωτών του Συριακού Αραβικού Στρατού σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν σε επίθεση της τρομοκρατικής οργάνωσης “ISIS”, μέσω ενέδρας που είχε στόχο ένα νυχτερινό λεωφορείο για τη μεταφορά του προσωπικού του στρατού στο δρόμο προς τον δεύτερο σταθμό στο Badia al-Mayadeen στο ανατολική ύπαιθρος του Deir Ezzor. Οι τρομοκράτες επιχειρούν για λογαριασμό των αφεντικών τους να διακόψουν τον αυτοκινητόδρομο Δαμασκό-Βαγδάτη.

Οι αρχικές πληροφορίες αναφέρουν το μαρτύριο 20 στρατιωτών του Συριακού Αραβικού Στρατού και αρκετών τραυματιών στην προδοτική ενέδρα που πραγματοποίησαν πυρήνες της τρομοκρατικής οργάνωσης «ISIS» σε στρατιωτικό λεωφορείο κατά τη διάρκεια της νύχτας στην έρημο Al-Mayadin στην ανατολική ύπαιθρο του Ντέιρ Εζόρ. Οι τρομοκρατικές επιθέσεις του ISIS συνεχίζουν να κλιμακώνονται. To AlMayadeen αναφέρει: Πολλοί στρατιώτες σκοτώθηκαν και άλλοι τραυματίστηκαν σε επίθεση του ISIS σε λεωφορείο που μετέφερε Σύριους στρατιώτες νότια της Ντέιρ Εζόρ.

Στρατιωτικές ενισχύσεις του Συριακού Αραβικού Στρατού και των συμμαχικών δυνάμεων ξεκίνησαν προς την έρημο Al-Mayadeen, ανατολικά της Deir Ezzor. Πολλά ρωσικά πολεμικά αεροσκάφη απογειώθηκαν από την αεροπορική βάση Hmeimim πριν από λίγο.

Η μέθοδος των επιθέσεων του ISIS δεν έχει αλλάξει, αλλά τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει πιο έντονη, πιο τολμηρή, πιο αιματηρή, εκτός αν υπάρξει αντίδραση σε αυτές τις επιθέσεις προς τον κύριο μοχλό τους, που είναι η αμερικανική παρουσία, θα συνεχίσουν να χτυπούν. Η αλληλεπίδραση θα πρέπει να είναι σε επίπεδο παρόμοιο με αυτό που συνέβη πρόσφατα στην Ιντλίμπ, όταν σταμάτησαν οι επιθέσεις της Al-Nusra.

Σε ένα περιβάλλον όπως η συριακή έρημος, και με την παρουσία της βάσης Al-Tanf ως αρτηρία ανεφοδιασμού, υλικοτεχνικής υποστήριξης και πληροφοριών για τους πυρήνες του ISIS, και παρέχοντάς τους μονοπάτια για επίθεση και αποχώρηση, με την παρουσία αμερικανικών drones σε σχεδόν καθημερινή βάση στον εναέριο χώρο της περιοχής, δεν είναι δυνατό να σταματήσει κανείς εντελώς τις επιθέσεις του ISIS χωρίς να κόψει την αρτηρία τροφοδοσίας και να χτυπήσει στο κεφάλι το φίδι στο Al-Tanf. Για να σταματήσουν οι επιθέσεις του ISIS και να καταστραφούν εντελώς στην έρημο, πρέπει να κοπεί το κεφάλι του φιδιού στην αμερικάνικη βάση Κατοχής στο Al-Tanf.

Οι πρόσφατες επιθέσεις της τρομοκρατικής οργάνωσης «ISIS» στην έρημο της Συρίας, για τις οποίες ευθύνονται άμεσα οι αμερικανικές δυνάμεις κατοχής στη βάση Al-Tanf, η κλιμάκωση δεν έχει τελειώσει και φαίνεται ότι θα συνεχιστεί και μπορεί να ακολουθήσει τρομοκρατική κλιμάκωση στο Idlib υπό την αμερικανική διεύθυνση επίσης. Αυτή η κλιμάκωση είναι πιθανό να οδηγήσει σε μια αντίδραση από τον Συριακό Αραβικό Στρατό και τους συμμάχους του σύντομα.

dimpenews.com

Back to top button