Διεθνή

Η Πολιτεία διαφθείρει τους νέους και όχι ….ο Σωκράτης!

”Από παιδιά και μόνον φτιάχνεις Ιεροσόλυμα” Οδ. Ελύτης

Η Πολιτεία διαφθείρει τους νέους και όχι ….ο Σωκράτης! Kαι για σεξ και για πολιτική έχει η Εκκλησία; Κύπρου! Υπέρ της σεξουαλικής αγωγής ο Αρχιεπίσκοπος Γεώργιος…. Μας έπιασε σεξαπείνης* ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου. Στα σεξουαλικά προχωρημένοι.. στα πολιτικά στάσιμοι. Αμερικανοραγιαδισμός παρασημοφόρησε Αμερικάνο Γερουσιαστή ( Μενέντεζ) ..και γιατί δεν παρασημοφορεί όλο το Κογκρέσο για να έχουμε σασπένς ποιός θα είναι ο επόμενος; ..

Ο δοτοί κονδυλοφόροι που κατακεραυνώνουν κατά καιρούς και σπιλώνουν δεσποτάδες και αρχιεπισκόπους ότι ρωσοφέρνουν γιατί δεν κάνουν α μπροστά στον Γεώργιο Κύπρου όταν τόσο απροκάλυπτα μηδίζει προς ΗΠΑ προσβάλοντας το κοινόν αίσθημα του ελληνισμού που στενάζει από Αμερικανοκρατία ξενοκρατία μισό αιώνα και πλέον; Βρήκε το Φιλέλληνα… γιατί Ρώσοι Φιλέλληνες δεν υπάρχουν Γάλλοι Άραβες Κινέζοι κλπ.; Μόνο στην Αμερική ανθεί ο Φιλελληνισμός; Που και να μην ήταν Φιλέλληνες δεν θα υπήρχαμε… ”Παρά προστάτας να ‘χωμεν. ”….

Υπέρ της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία τάσσεται ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος θεωρώντας πως είναι προτιμότερο να ενημερώνονται τα παιδιά και να προστατεύουν τους εαυτούς τους παρά να αφήνονται στην άγνοια ( σσ τα παιδιά δεν έχουν άγνοια άγνοια μάλλον έχετε εσείς αφού έχουν και ορμές και ορμέμφυτα κι ένστικτα διαθέτουν δηλ. φυσική προδιάθεση) και ό,τι αυτή συνεπάγεται όταν τύχει εκμετάλλευσης από επιτήδειους. Ο Μακαριότατος πραγματοποίησε συνάντηση τόσο με την υπουργό Παιδείας όσον και με την επιθεωρήτρια η οποία θα παρακολουθεί το συγκεκριμένο ζήτημα και κατέληξε, πως η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση όπως θα μεταφέρεται στα παιδιά θα είναι υποβοηθητική για να ενημερωθούν σωστά και με τους λιγότερους κινδύνους.

Μέσω των επαφών του, ο Αρχιεπίσκοπος έχει πειστεί, ότι από πλευράς υπουργείου θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια όχι μόνο ενημέρωσης αλλά και προστασίας των παιδιών. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση του «Φ» ανέφερε, πως δεν πρέπει να παρασυρόμαστε από ακραίες φωνές, είτε αυτές προέρχονται από διάφορους κύκλους στην Ελλάδα είτε υιοθετούνται εντός Κύπρου, και να αφήνουμε στα παιδιά στην άγνοια η οποία τα καθιστά ευάλωτα σε επιτήδειους.

Επιτήδεια είναι τα κράτη ακραίες οι πολιτικές τους oι άνομες νομοθεσίες τους οι αθέμιτοι μηχανισμοί τους τα πολύχρωμα προγράμματα η ΕΕ ο ΟΗΕ τα ΜΜΕ που επιδίδονται στη διαστροφή των παιδιών και τα παρασύρουν. Αυτοί είναι οι πρωταίτιοι …που μαζικά παρασύρουν τα παιδιά.. αυτοί είναι οι δράκοι και οι σύγχρονοι σάτυροι. Επ΄αυτού; Πως ο λύκος θα φυλάξει τα πρόβατα. Στρουθοκαμηλισμός και υποκρισία. Οι θεματοφύλακες μπορεί ν΄ απέτυχαν ως νομοθέτες αλλά ως παιδοφύλακες θα θριαμβεύσουν;

Ακόμη ανέφερε πως τόσο η υπουργός Παιδείας όσο και η αρμόδια επιθεωρήτρια έδωσαν διαβεβαιώσεις ότι θα παρακολουθούν στενά το θέμα και δεν έχουμε λόγο να πιστεύουμε ότι δεν θα το πράξουν. Το θέμα θα τεθεί στην επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου η οποία αναμένεται να λάβει θέση επί του θέματος.

Υπενθυμίζεται πάντως, πως θέση κατά της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία έλαβε ο Μητροπολίτης Πάφου Τυχικός ενώ αρνητική θέση πήρε και η Μονή Τροοδιτίσσης. Παρόλα αυτά και με δεδομένο ότι μέλη της Ιεράς Συνόδου δεν επιθυμούν να φορτωθεί η Εκκλησία το βάρος οποιουδήποτε περιστατικού προκύψει εις βάρος παιδιού, λόγω άγνοιας, εκτιμάται πως ο Μακαριότατος θα κερδίσει την πλειοψηφία της Ιεράς Συνόδου.

Aυτό που ασπάζεται ο Γεώργιος είναι το τέλος της αθωότητας το τέλος της παιδικής ηλικίας είναι ξεριζωμός και βίαιη εξορία από τον Παράδεισο της παιδικής αθωότητας…

Πάντως, και παρά το γεγονός ότι το υπουργείο Παιδείας προχωρεί σε ενημέρωση των εκπαιδευτικών που θα διδάξουν το μάθημα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, με στόχο να βοηθήσουν τα παιδιά να ενδυναμωθούν έτσι ώστε να μπορούν να προστατέψουν τον εαυτό τους, η Ιερά Μητρόπολης Πάφου με εγκύκλιο της την Κυπριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023, τάχθηκε κατά της ένταξης «ολιστικής σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης ως υποχρεωτικού μαθήματος σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης της Κυπριακής Δημοκρατίας».

Από τη μια αφήνουμε τα παιδιά έρμαιο στις διαθέσεις διαδικτύου ΜΜΕ TV video προπαγάνδας και από την άλλη πάμε στο σχολείο για να τα προστατεύσουμε.. και να τα κάνουμε μικρομέγαλα καρικατούρες κλώνους ενηλίκων… Η αυτοδιάθεση της παιδικής ηλικίας είναι η αυτονόμηση της κι όχι η καταδυνάστευση της σε μια άλλη ηλικία..

Στην εγκύκλιο που διαβάστηκε στους Ιερούς Ναούς της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου, αναφέρεται, πως «το μάθημα σκοπεύει στην άρση των πνευματικών αντιστάσεων των παιδιών μας, στην απάμβλυνση των ηθικών αισθητηρίων τους, και στην ισοπέδωση των αξιών της παράδοσης και συνείδησης μας».

Μέσω της εγκλυκλίου διατυπώνεται και ο ισχυρισμός, πως «απώτερη συνέπεια της εν λόγω δυτικόφερτης και έξωθεν επιβαλλόμενης «διαπαιδαγώγησης» θα είναι να απωλέσουν οι επερχόμενες γενεές ό,τι πολυτιμότερο μας κληροδότησε η αρχαιότατη βαρύτιμη ελληνορθόδοξη παράδοση μας και διαφύλαξαν με μύριες αιματηρές θυσίες οι προγόνοι μας».

Από πλευράς της η Μονή Τροοδιτίσσης αναφέρει: Απορρίπτουμε κάθε αντιεπαγγελματισμό, κάθε προχειρότητα, κάθε ψευδολογία, κάθε πονηρή σκοπιμότητα και κάθε ανορθόδοξο πειραματισμό στα παιδιά μας. Ακολούθως αναφέρεται σε «ανθρώπους οι οποίοι κατέχουν κάποιες καίριες θέσεις στην κυπριακή πολιτεία, κάτι που τους δίνει και τη δυνατότητα να αποφασίζουν και να προχωρούν σε αψυχολόγητες εφαρμογές» και προσθέτει: Και ενώ παρουσιάζονται ως «ειδικοί», είναι στην ουσία αδαείς επί του σοβαρού αυτού ζητήματος της αγωγής των παιδιών μας. Καταλήγει δε, πως «τα παιδιά μας δεν χρειάζονται σεξουαλική αγωγή αλλά χριστιανική αγωγή».

Eπίτηδειοι πάντα θα υπάρχουν. Τεχνηέντως λάθος ατζέντα θέτουν.. άλλο είναι το διακύβευμα ότι στην εποχή μας νομιμοποιήθηκε η διαστροφή των παιδιών υπάρχει μια παιδεραστία που ασκείται από κράτη Διεθνείς Οργανισμούς από την ίδια την Πολιτεία και τους νόμους κατά των παιδιών. Επιτήδειοι πάντα θα υπάρχουν το θέμα είναι ότι επιτήδειοι στην εποχή μας έγιναν οι θεματοφύλακες οι θεσμοί..”Χρόνους πολλούς μετά την Αμαρτία που την είπανε Αρετή μέσα στις εκκλησίες και την ευλόγησαν”.

Η Πολιτεία επιτέλους διαφθείρει τους νέους και όχι ο Σωκράτης..

”Από παιδιά και μόνον φτιάχνεις Ιεροσόλυμα” αλλά οι Ιεροεξεταστές έρχονται να διορθώσουν το Χριστό να καταργήσουν τα παιδιά ν΄αποκλείσουν τα παιδιά από τα Ιεροσόλυμα…..Αλλά μάλλον αυτό που δεν θέλουμε δεν είναι μόνο παιδιά αλλά και Ιεροσόλυμα..

*σεξαπείνης αντί εξαπίνης η ορθογραφία είναι ηθελημένη.

dimpenews.com

Back to top button