Διεθνή

ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΟΥΝ 74 ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ.. Είμαστε στο σωστό στρατόπεδο. ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΑΒΒΙ! ΔΙΩΓΜΟΙ..

Η δίωξη συνεχίζεται: το Κίεβο κλείνει 74 ορθόδοξες εκκλησίες και θα κατεδαφίσει μερικές.
Οι ναοί κλείνουν λόγω υποτιθέμενων δεσμών με τη Μόσχα, αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης
Οι διωγμοί συνεχίζονται

ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΑΒΒΙ!

Οι αρχές του Κιέβου αποφάσισαν να κλείσουν 74 ορθόδοξες εκκλησίες στην ουκρανική πρωτεύουσα λόγω ισχυρισμών για τη διασύνδεσή τους με το Πατριαρχείο Μόσχας.

Σύμφωνα με το έγγραφο που υπέγραψε ο δήμαρχος τ. πυγμάχος Vitaly Klitschko, το οποίο δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο του δημοτικού συμβουλίου του Κιέβου, ορισμένα από αυτά τα ορθόδοξα ιερά θα στερηθούν του δικαιώματος χρήσης της γης και ως εκ τούτου, ως παράνομα κτισμένα αντικείμενα, θα να κατεδαφιστεί, σύμφωνα με το “Ukraina.ru”. στο Telegram.

ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΑΒΒΙ!

Αυτό το μέτρο είναι μόνο το τελευταίο σε μια σειρά μέτρων που στοχεύουν στην καταστροφή της κανονικής Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας, η οποία κατηγορείται για συνεργασία με τη Ρωσία.

Από την έναρξη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης, αρκετοί ναοί κάηκαν, έχουν απαγορευτεί οι λειτουργίες, μοναχοί και κληρικοί, καθώς και πιστοί βασανίστηκαν ή εκδιώχθηκαν από τα ορθόδοξα ιερά. rt 15/9/2023

Ο Ζελένσκι στους ραβίνους: ” Σας ευχαριστώ για τις προσευχές σας”! Και με τους ναζί και με τους ραββί! Eίμαστε στο σωστό προ-αποκαλυπτικό στρατόπεδο!

dimpenews.com

Back to top button