Διεθνή

Ο στρατηγός Χαφτάρ πήγε Μόσχα και είχε συνάντηση με Πούτιν και Σοιγκού. Οι ευθύνες είναι αυταπόδεικτες για όσους έστειλαν με όλη τη σημασία του όρου ΝΑΤΟικό απόσπασμα( υγειονομικό) στην Αν Λιβύη! Η έκθεση σε κίνδυνο ήταν ΑΠΟΛΥΤΗ.

Ο στρατηγός Khalifa/Χαλίφα Haftar είχε μια συνάντηση με τον πρόεδρο της Ρωσίας Πούτιν και τον Υπουργό Άμυνας Shoïgu στη Μόσχα δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του Κρεμλίνου ο Dimitri Peskov.

Ο Χαφτάρ ελέγχει την Ανατολική Λιβύη με πρωτεύουσα τη Βεγγάζη ενώ η Τρίπολη ελέγχεται από τους νεοθωμανούς του Ερντογάν. Η διεθνής διελκυστίνδα είναι τεράστια στην διαιρεμένη Λιβύη.

Με τη Λιβύη επειδή χάναμε το τρένο είπαμε να πηδήξουμε στο τελευταίο βαγόνι την τελευταία στιγμή και δημιουργήσαμε το οξύμωρο. Άνοιγμα προς Χαφτάρ καλά κάναμε τότε. Στη συνέχεια με την αντιρωσική μας θέση ως και επίθεση κατά ρώσικων στρατιωτικών στόχων και συμφερόντων πως πήγαμε άνετοι και στείλαμε στρατιωτικούς του ΝΑΤΟ σε ρώσικο θύλακα; ;Ο οπορτουνισμός στην πολιτική αργά ή γρήγορα καταλήγει σε αυτοκτονία.

Ναρκοπέδιο .. από τη μια οι Τούρκοι που είναι σίγουρο πως εποφθαλμιούσαν ελληνική αποστολή ότι μπαίνει στα χωράφια τους αφού διεκδικούν όλη τη Λιβύη κι από την άλλη αφού έχεις κηρύξει ολοκληρωτικό πόλεμο στη Ρωσία πως στέλνει Έλληνες στρατιωτικούς σε ρώσικο ελεγχόμενο θύλακα υψίστης ασφαλείας και σημασίας;

dimpenews.com

Back to top button