Διεθνή

Παράνοια : τριγονεική οικογένεια αποτελούμενη από μη δυαδικούς ”γονείς” που αναθρέφει παιδιά χαρακτηρισμένα μη δυαδικά ή αντιφύλο! ΒΙΝΤΕΟ

Παράνοια : τριγονεική οικογένεια αποτελούμενη από μη δυαδικούς ”γονείς” που αναθρέφει παιδιά χαρακτηρισμένα μη δυαδικά ή αντιφύλο!

Η Νέα Ανωμαλία της Νέας Παρακμής είναι οι τριγονεικές οικογένειες αποτελούμενες από ”γονείς” μη δυαδικούς  (non-binary) δηλ. άτομα που δεν αναγνωρίζουν τον εαυτό τους ούτε ως “άνδρα”, ούτε ως “γυναίκα” και που αναθρέφουν παιδιά. Και τι παιδιά; Η συγκεκριμένη τριγονεική οικογένεια αναθρέφει 2 παιδιά το ένα από αυτά είναι 10 ετών και το χαρακτηρίζουν μη δυαδικό επίσης και ένα άλλο 2 ετών που το αποκαλούν ” αντιφύλο”.

Το τριγονεικό τρίο έχει προσχηματικούς ανάποδους ρόλους πατέρας/ γυναίκα, μητέρα/ άνδρας κλπ Αυτό κι αν είναι ναζιστικό πείραμα σε παιδιά….πειραματικό μοντέλο ”οικογένειας” μια ”οικογένεια” εργαστήρι..

Όπως είπε στην τελευταία ομιλία του ο Δεσπότης Μόρφου Νεόφυτος σύμφωνα με τους Αγίους τα έσχατα χρόνια άρχισαν από το 1990 και μετά σύμφωνα με τους Αγίους και δεν έχει άδικο.

Αν αυτά όλα δεν είναι προεόρτια τους Τέλους δεν υπάρχει τέλος.. Αποκαλυπτικό σκηνικό…. Η μεγαλύτερη πλανητική απειλή είναι η αμαρτία…ασύμμετρη απειλή..

dimpenews.com

Back to top button