Διεθνή

Ποντίκια μεγάλα σαν σκίουροι στην παραλία Θεσσαλονίκης.. Προμήνυμα σεισμού; BINTEO

Ποντίκια μεγάλα σαν σκίουροι στην παραλία Θεσσαλονίκης.. Προμήνυμα σεισμού; Στο έργο του Ζογγολόπουλου με τις ομπρέλες που κοσμεί την παραλία στο ύψος του Makedonia Palace έκαναν κι αυτά ανενόχλητα τη βόλτα τους.. ολόκληρο κοπάδι παρ΄ότι είναι σημείο πολυσύχναστο καθώς είναι προσφιλής τόπος αναμνηστικής φωτογράφισης .

Οι πρώτες αναφορές για παράξενη συμπεριφορά των ζώων πριν από σεισμό, καταγράφονται το 373 π.Χ. Νυφίτσες, ποντίκια και φίδια εγκατέλειψαν τις φωλιές τους αρκετές μέρες πριν από έναν καταστροφικό σεισμό.Δύο ιστορικοί, ο Στράβων και ο Αιλιανός, αναφέρουν ότι πέντε μέρες πριν το σεισμό ποντίκια, φίδια, νυφίστες και σκίουροι εγκατέλειψαν το έδαφος της Ελίκης.

Πριν από έναν κύριο σεισμό δημιουργούνται τα λεγόμενα προσεισμικά κύματα. Τα κύματα αυτά δεν είναι αντιληπτά από τους ανθρώπους, είναι όμως από τα ζώα. Αντιληπτές γίνονται, επίσης, εκπομπές υπόγειων αερίων και διακυμάνσεις του γήινου ηλεκτρομαγνητικού πεδίου, που προηγούνται ενός σεισμού…Ζώα που ζουν υπογείως, όπως φίδια, μυρμήγκια, ποντίκια, κατσαρίδες κ.α. βγαίνουν στην επιφάνεια ομαδικώς.

Για να επανέλθουμε στη Θεσσαλονίκη ….

 Σεισμολόγος ανέφερε παλαιότερα πως αν ο σεισμός της Κρήτης έπληττε τη Θεσσαλονίκη με τις υπάρχουσες ελλείψεις θωράκισης θα ήταν ολέθριος και γι αυτό καλό θα είναι να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα..Διορατικοί Γέροντες της Ορθοδοξίας ακόμη και πρόσφατα επανειλλειμμένα έχουν μιλήσει για επερχόμενο μεγάλο σεισμό στην Ελλάδα. Τα μεγάλα γεγονότα είναι όπως φαίνεται μπροστά…

Μια τελευταία ”πληροφορία” από πνευματικό παράκεντρο που δόθηκε το 2021 (σσ είδαμε και τα κέντρα) αναφέρει επικείμενο μεγάλο σεισμό σε Ιταλία και Ελλάδα. Θα προηγηθεί αυτός της Ιταλίας ή θα είναι δίδυμος σεισμός. Θα υπάρξουν χιλιάδες θύματα στην Ιταλία όπως και στη Βόρεια Ελλάδα. Στην Ιταλία θα υπάρξουν ως και 500.000 στη Β Ελλάδα λιγότεροι αλλά πάντως μεγάλο νούμερο ( δίνονται ως και αριθμοί) και ειδικά στην μεγάλη της πόλη. Όλα αυτά χρήζουν επαλήθευσης από τα γεγονότα.. Καμιά πρόρρηση δεν κατοχυρώνει την αυθεντικότητά της παρά μόνο από την πραγμάτωσή της. Πνευματικές φήμες, καλό είναι να μην δίνουμε βάση παρά μόνο ως αφορμή για νήψη κι εγρήγορση ( νήψη, έλκει σημασία του εκ του ρήματος νήφω, που σημαίνει είμαι προσεκτικός) Μια καταστροφολική προφητεία δίνεται προς αποτροπή δια της μεταστροφής κι όχι προς πραγμάτωση.

dimpenews.com

Back to top button