Διεθνή

Ρωσικά στρατιωτικά γυμνάσια για σενάριο πυρηνικού πολέμου στις 3/10. Στις 4/10 σε ΗΠΑ τεστ ειδοποίησης έκτακτης ανάγκης σε ΗΠΑ. Ετοιμάζονται για κάτι μεγάλο οι μεγάλοι.

Ρωσικά στρατιωτικά γυμνάσια για σενάριο πυρηνικού πολέμου στις 3/10. Στις 4/10 σε ΗΠΑ τεστ ειδοποίησης έκτακτης ανάγκης σε ΗΠΑ. Ετοιμάζονται για κάτι μεγάλο οι μεγάλοι.Δοκιμή συστήματος ειδοποίησης έκτακτης ανάγκης της FEMA σε ολόκληρη την επικράτεια των ΗΠΑ στις 4 Οκτωβρίου.

Ρωσικά στρατιωτικά γυμνάσια για σενάριο πυρηνικού πολέμου στις 3 Οκτωβρίου..

“Έναρξη αντίστροφης μέτρησης…!”

Η Ρωσία πρόκειται να πραγματοποιήσει πανεθνικές ασκήσεις στις αρχές του επόμενου μήνα, σύμφωνα με νέες εκθέσεις, στο πλαίσιο της προετοιμασίας «για τον κίνδυνο ένοπλων συγκρούσεων που αφορούν πυρηνικές δυνάμεις».

Οι ρωσικές αρχές θα πραγματοποιήσουν ασκήσεις μεγάλης κλίμακας σε ολόκληρη τη χώρα στις 3 Οκτωβρίου λόγω «του αυξανόμενου κινδύνου ένοπλων συγκρούσεων, συμπεριλαμβανομένων [με] δυνάμεις με πυρηνική ικανότητα κοντά στα σύνορα της Ρωσίας», ανέφερε το κανάλι Baza Telegram, το οποίο συνδέεται με τις υπηρεσίες ασφαλείας της Ρωσίας.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που η Μόσχα πραγματοποιεί τέτοιες ασκήσεις, οι οποίες θα φαντάζονται ότι η Ρωσία βρίσκεται τουλάχιστον εν μέρει υπό στρατιωτικό νόμο και ότι έως και το 70 τοις εκατό των στεγαστικών εγκαταστάσεων της χώρας έχουν καταστραφεί, ανέφερε το πρακτορείο. Οι ασκήσεις θα υποθέσουν επίσης ότι η γενική κινητοποίηση έχει τελειώσει και υπάρχει πιθανότητα ραδιενεργού μόλυνσης, ανέφερε η Baza.

Ηγέτες και αξιωματούχοι από ολόκληρη τη ρωσική κοινωνία, «από ηγέτες πολιτικής άμυνας μέχρι αρχηγούς κρατικών εταιρειών», θα λάβουν μέρος στις ασκήσεις, σύμφωνα με την έκθεση. Ωστόσο, οι ουκρανικές περιοχές Ντόνετσκ, Λουχάνσκ, Ζαπορίζια και Χερσώνα, τις οποίες προσάρτησε η Ρωσία τον Σεπτέμβριο του 2022, εξαιρούνται από τις ασκήσεις, πρόσθεσε το Baza.

dimpenews.com

Back to top button