Διεθνή

Υποθέσεις για 40 ύποπτους θανάτους από εμβόλια Covid19 (π.χ Moderna,AstraZeneca) σε Δικαστήριο στο Παρίσι! Καταγγελίες από συγγενείς για κωλυσιεργία, συγκάλυψη αρχών στην έρευνα!

Υποθέσεις για 40 ύποπτους θανάτους από εμβόλια Covid19 (π.χ Moderna,AstraZeneca) σε Δικαστήριο στο Παρίσι! Καταγγελίες από συγγενείς για κωλυσιεργία, συγκάλυψη αρχών στην έρευνα! Mόνο ένας δικηγόρος έχει αναλάβει 40 υποθέσεις για ύποπτους θανάτους από τα εμβόλια του κορωνοιού. Ενδεικτικό του τι γίνεται του εύρους και της έκτασης του προβλήματος που μεθοδικά αποσιωπείται.

Εμβόλιο Moderna κατά του Covid-19: ύποπτος θάνατος,στο αρχείο η υπόθεση;
Περίπου σαράντα περιπτώσεις ύποπτων θανάτων μετά από εμβολιασμούς κατά του Covid συγκεντρώνονται στο κέντρο δημόσιας υγείας του δικαστικού δικαστηρίου του Παρισιού.

Στο Colomiers, ο Jean-Marc Colcon-Vieux, ο οποίος κατέθεσε μήνυση μετά τον θάνατο του αδελφού του, καταγγέλλει την απόρριψη της υπόθεσης από την εισαγγελία. Αλλά δεν το βάζει κάτω.

«Συνεχίζω τον αγώνα, και ακόμη κι αν η εισαγγελία του Créteil έκρινε ότι δεν υπήρχε ποινικό αδίκημα στην προέλευση του θανάτου, εξακολουθώ να έχω την ελπίδα ότι ο ανακριτής που δέσμευσα ως πολιτική αγωγή, επιτέλους θα κάνει τη δουλειά του. Όλα αυτά είναι άδικα»… Όταν έμαθε στην καρδιά του καλοκαιριού ότι ο εισαγγελέας είχε κλείσει την έρευνα για τα αίτια του θανάτου του αδελφού του Jean-Louis, τέσσερις ημέρες μετά τη δεύτερη ένεση του εμβολίου Moderna, τον Νοέμβριο του 2021, ο Jean- Ο Marc Colcon-Vieux κατάλαβε ότι δεν είχε τελειώσει με τη δικαιοσύνη για να ρίξει φως σε μια περίπλοκη υπόθεση. Τρία χρόνια μετά την πανδημία του Covid.

Η βραδύτητα του δικαστικού συστήματος
«Η τοξικολογική έκθεση, που έγινε κατόπιν αιτήματος του εργοδότη του, του διευθυντή της φυλακής Fresnes, όπου ο αδελφός μου ήταν φρουρός στο νοσοκομείο και όπου πέθανε, παραμένει ακόμη ελλιπής, καταγγέλει ο Jean-Marc Colcon-Vieux. Γιατί τόση σιωπή από τις ανώτατες αρχές, όταν υπάρχουν πολλές από εμάς οικογένειες που αποδοκιμάζουμε τους θανάτους ή τις αναπηρίες; » Αυτός ο κάτοικος του Columérin είναι ακόμη πιο θυμωμένος επειδή το δικαστικό σύστημα δεν έχει ξεχωρίσει πραγματικά για την ταχύτητά του. Χρειάστηκε περισσότερο από ένας χρόνος για να ληφθεί τελικά υπόψη η καταγγελία του Jean-Marc Colcon-Vieux από το αστυνομικό τμήμα του Colomiers. Μετά από μια πρώτη άρνηση τον Φεβρουάριο του 2022. «Και τώρα πρέπει να περιμένω να αναλάβει την υπόθεση ένας ανακριτής με τον οποίο δεν έχω ακόμη να αντιμετωπίσω. Δεν ξέρω τι θα συμβεί και πόσο ακόμη θα διαρκέσει η διαδικασία», ανησυχεί ο Jean-Marc Colcon-Vieux. Δεν θέλει να τα παρατήσει, παρά τις νομικές αμοιβές που του έχουν ήδη κοστίσει 2.500€. «Ο στόχος για μένα είναι μια μέρα επιτέλους να ακουστώ, δυνατά και καθαρά, ώστε να υπάρχει νομολογία και οι γιατροί να εξετάζουν σοβαρά τους ασθενείς τους πριν από τον εμβολιασμό ή ακόμα και να δεσμευτούν γραπτώς όπως οι εργοδότες. Η επιθυμία μου παραμένει να μην ξανασυμβεί η περίπτωση του αδερφού μου, έχουν χυθεί πάρα πολλά δάκρυα».

Αποφασισμένος δικηγόρος.
Ο Ζαν-Μαρκ εξακολουθεί να υπολογίζει στον δικηγόρο της Ναντ, Etienne Boittin, ο οποίος έχει αναλάβει την ευθύνη για περίπου σαράντα υποθέσεις ύποπτων θανάτων στη Γαλλία, συγκεντρωμένες στο κέντρο δημόσιας υγείας του δικαστικού δικαστηρίου του Παρισιού. Ο δικηγόρος εκπροσωπεί επίσης, ενώπιον αυτού του δικαστηρίου, την οικογένεια της Carole Petit, μιας 38χρονης κοινωνικής λειτουργού σε ιατρικό-εκπαιδευτικό ίδρυμα (IME), με καταγωγή από το Fonsorbes στο Haute-Garonne, η οποία πέθανε ως αποτέλεσμα θρόμβωσης στο Νοσοκομείο Purpan μετά από ένεση AstraZeneca, τον Μάρτιο του 2021. Ένα εμβόλιο που είχε ανασταλεί αφού ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων αναγνώρισε αιτιώδη συνάφεια με αρκετούς θανάτους. «Θα είναι πιο δύσκολο να καθοριστεί για mRNA όπως το Moderna», σημειώνει ο Etienne Boittin, «το θέμα είναι λιγότερο τεκμηριωμένο».ladepeche 18/9/23

dimpenews.com

Back to top button