Διεθνή

O διάσημος Γάλλος τραγουδιστής Μισέλ Σαρντού/Michel Sardou: «Μισώ τον φεμινισμό, μισώ τον wokisme, μισώ αυτόν τον αιώνα. Μισώ τα πάντα. Φεύγω από το Παρίσι…” Κι ως Αρμένιος για Αρτσάχ: «με πληγώνει που βλέπω Αρμένιους Χριστιανούς να εγκαταλείπουν τη γη τους! Δεν έχουμε τα….ωά. Να σταματήσουμε να κατεβάζουμε τα παντελόνια μας» ΒΙΝΤΕΟ

Ο Μισέλ Σαρντού/Michel Sardou ένας από τους μεγαλύτερους Γάλλους καλλιτέχνες όλων των εποχών τραγουδιστής και ηθοποιός ρίχνει το γάντι στον αιώνα τούτο τον σακάτικο και στα σύγχρονα ρεύματα αποπροσανατολισμού κι αλλοτρίωσης. Επίσης λόγω αρμένικης καταγωγής παίρνει καταγγελτική θέση για την παράδοση του Αρτσάχ λέει τις πικρές αλήθειες. Είπε όλα τα άσχημα πράγματα που σκέφτεται για την εποχή και για ορισμένα κοινωνικά θέματα. «Μισώ τον φεμινισμό, μισώ τον wokisme, μισώ αυτόν τον αιώνα. Μισώ τα πάντα. Φεύγω από το Παρίσι γιατί δεν αντέχω άλλο το Παρίσι. Είναι αφόρητο, είναι άσχημο, είναι θλιβερό», είπε ο διάσημος τραγουδιστής, καλεσμένος την Πέμπτη στο «Le 20H de Ruquier», στο BFMTV.

Πριν προσθέσει: «Οι γυναίκες έχουν δίκιο, πραγματικά, να υπερασπίζονται τον εαυτό τους, να απαιτούν τα δικαιώματά τους […] να απαιτούν τον ίδιο μισθό με τους άνδρες. Το βρίσκω απολύτως δίκαιο. Από την άλλη, μην το παρακάνετε! Δηλαδή τους αρέσουν λίγο οι άντρες».

Για το Αρτσάχ/ Ναγκόρνο Καραμπάχ..

«Όταν βλέπω τους Αρμένιους Χριστιανούς να εγκαταλείπουν τα εδάφη τους, με πληγώνει! »

«Έτσι κι αλλιώς μας λείπουν λίγο τα ..ωά. Γύρνα το κεφάλι σου, είμαι πρόθυμος…αλλά θα το πληρώσουμε…θα το πληρώσουμε. » «Πρέπει να σταματήσουμε να κατεβάζουμε τα παντελόνια μας»..

Ο Michel Sardou ”ο τελευταίος μεγάλος του τραγουδιού” όπως τον παρουσίασε η εκπομπή είναι Γάλλος τραγουδιστής και ηθοποιός, γεννημένος στις 26 Ιανουαρίου 1947 στο Παρίσι.Ο Michel Sardou ηχογράφησε, σε πενήντα πέντε χρόνια καριέρας, 26 στούντιο άλμπουμ και 18 ζωντανά άλμπουμ, συγκεντρώνοντας συνολικά περισσότερα από 350 τραγούδια και έλαβε πέντε Victoires de la Musique. Έχει πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια δίσκους γεγονός που τον κατατάσσει ανάμεσα στους μεγαλύτερους Γάλλους πωλητές δίσκων.

dimpenews.com

Back to top button