Διεθνή

Αιγύπτιος αστυνομικός άνοιξε πυρ εναντίον μιας τουριστών και σκότωσε 2 Ισραηλινούς στην Αλεξάνδρεια. ΒΙΝΤΕΟ

Ένας Αιγύπτιος αστυνομικός άνοιξε πυρ εναντίον μιας τουριστικής ομάδας που περιλάμβανε Ισραηλινούς στην πόλη Αλεξάνδρεια στα βόρεια της χώρας.

Πηγή ασφαλείας της Αιγύπτου ανέφερε ότι ένας αστυνομικός που είχε διοριστεί στην υπηρεσία ασφαλείας στην περιοχή Mansheya στην Αλεξάνδρεια πυροβόλησε τυχαία από το προσωπικό του όπλο ενώ μια από τις ισραηλινές τουριστικές ομάδες ήταν παρούσα στο ιερό Pillar of Masts.

Ανέφερε ότι το δυστύχημα είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο Ισραηλινοί και ένας Αιγύπτιος, ενώ άλλοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Η πηγή είπε ότι όσα δημοσιεύτηκαν σε δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης που μεταδίδονται από ξένο πρακτορείο και μια σειρά καναλιών για τη δολοφονία 6 Ισραηλινών στο Σινά είναι εντελώς ψευδή.

Το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ ανακοίνωσε τη δολοφονία δύο Ισραηλινών τουριστών και του Αιγύπτιου οδηγού τους στην πόλη Αλεξάνδρεια, στη βόρεια Αίγυπτο, και πηγές ασφαλείας της Αιγύπτου ανέφεραν ότι ο δράστης της επίθεσης ήταν Αιγύπτιος αστυνομικός.

Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν μια ημέρα μετά τις επιθέσεις που εξαπέλυσαν οι Ταξιαρχίες Al-Qassam, το στρατιωτικό σκέλος της Χαμάς, στο Ισραήλ.

dimpenews.com

Back to top button