Διεθνή

Επίθεση στην ισραηλινή βάση στην Ερυθραία στην Αφρική. 1 νεκρός. Η βάση είναι παρατηρητήριο στην Ερυθρά Θάλασσα. ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ

Επίθεση στην ισραηλινή βάση στην Ερυθραία στην Αφρική. Διευρύνεται το μέτωπο. Στρατιωτικές πηγές στην Ερυθραία: Ένοπλη επίθεση είχε στόχο την «ισραηλινή» βάση Dahlak στο αρχιπέλαγος Dahlak, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας ανώτερος αξιωματικός. Η επίθεση είχε στόχο την υψηλότερη κορυφή του όρους Amba Suir, στην οποία εδρεύουν οι ισραηλινές δυνάμεις ως παρατηρητήριο στην Ερυθρά Θάλασσα. Αυτή η βάση θεωρείται η μεγαλύτερη στο εξωτερικό στο αρχιπέλαγος Dahlak και ο εναέριος στόλος της περιλαμβάνει δεκάδες μαχητικά αεροσκάφη διαφόρων μοντέλων.

Στρατιωτικές πηγές στην Ερυθραία αποκαλύπτουν στο Al-Mayadeen:

  • Ένοπλη επίθεση κατά των ισραηλινών δυνάμεων στη βάση Dahlak στην Ερυθραία.
  • Η επίθεση είχε στόχο την υψηλότερη κορυφή του όρους Amba Suir, όπου οι ισραηλινές δυνάμεις λειτουργούν ως παρατηρητήριο στην Ερυθρά Θάλασσα.
  • αταυτοποίητοι οι επιτιθέμενοι ..

Η επίθεση αποκαλύπτει την ευπάθεια των ισραηλινών στρατιωτικών εγκαταστάσεων έξω από τα σύνορα του Ισραήλ, υπονοώντας μια βαθύτερη περιφερειακή σύγκρουση μεταξύ του Ισραήλ και του αντίπαλου μετώπου.

dimpenews.com

Back to top button