Διεθνή

Η Τσαχάλ απελευθέρωσε 1 στρατιωτικό της γυναίκα όμηρο με επιχείρηση στη Γάζα. Σε βίντεο 3 άλλες γυναίκες όμηροι κατηγορούν Νετανιάχου και ζητούν ανταλλαγή όλων των ομήρων με 6000 Παλαιστίνιους αιχμαλώτους στις φυλακές Ισραήλ! BINTEO

Η Τσαχάλ με ανακοινωθέν της πριν λίγο αναφέρει ότι απελευθέρωσε μια γυναίκα στρατιωτικό της όμηρο με επιχείρηση στη Λωρίδα της Γάζας.

”Απελευθερώθηκε απόψε η γυναίκα στρατιώτης συνταγματάρχης Uri Magidish, κατά τη διάρκεια χερσαίας επιχείρησης, μετά την απαγωγή της από την τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς στις 7/10.

Η στρατιώτης υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις, η κατάστασή της είναι καλή και συναντήθηκε με την οικογένειά της.

Η IDF και η Shin Bet θα συνεχίσουν να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την απελευθέρωση των απαχθέντων”.

Αντίθετα….

Οι Ταξιαρχίες Al-Qassam δημοσιεύουν ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα από μια όμηρο παρέα με 2 άλλες ομήρους που απευθύνεται στο Νετανιάχου:

«Βενιαμίν Νετανιάχου, γεια σας, αυτή τη στιγμή είμαστε αιχμάλωτες της Χαμάς για 23 ημέρες…

Χθες έγινε συνέντευξη Τύπου για τις οικογένειες των ομήρων, και ξέρουμε ότι έπρεπε να υπάρξει κατάπαυση του πυρός, και έπρεπε να μας απελευθερώσετε, θα έπρεπε να μας έχετε απελευθερώσει και υποσχεθήκατε ότι θα μας απελευθερώσετε.

Ωστόσο, υποφέρουμε από την πολιτική, την ασφάλεια και τη στρατιωτική αποτυχία σας, εξαιτίας της «αποτυχίας» που προκαλέσατε στις 7 Οκτωβρίου. Κανένας στρατιώτης δεν ήρθε να μας βοηθήσει, κανείς δεν μας υπερασπίστηκε. Ως αφελείς πολίτες, πληρώνουμε φόρους στο κράτος του Ισραήλ. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε αιχμαλωσία άνευ όρων.

Μας σκοτώνεις. Θέλεις να μας σκοτώσεις όλους; Θέλετε να μας σκοτώσει ο στρατός; Δεν είναι αρκετά τραγικό που έχετε ήδη απωλέσει τόσες πολλές ζωές; Δεν φτάνει που σκοτώθηκαν Ισραηλινοί πολίτες;

Ελευθερώστε μας τώρα. Ελευθερώστε τώρα τους πολίτες και τις οικογένειές τους (αναφέρεται στους 6.000 Παλαιστίνιους αιχμαλώτους στις φυλακές του Ισραήλ). Ελευθερώστε μας. Ελεύθεροι όλοι. Αξίζουμε να επιστρέψουμε στις οικογένειές μας, τώρα, τώρα, τώρα!».

dimpenews.com

Back to top button