Διεθνή

ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ: 154 νεκροί και 125 τραυματίες σε τρομοκρατική επίθεση με drones καμικάζι της Αλ Κάιντα που υποστηρίζει η Τουρκία σε τελετή αποφοίτησης δοκίμων στη Στρατιωτική Ακαδημία της Χομς. BINTEO

ΜΑΚΕΛΕΙΟ Μαύρη μέρα για τη Συρία και το στρατό της. 154 νεκροί και 125 τραυματίες σήμερα σε τρομοκρατική επίθεση με drones επανδρωμένα με εκρηκτικά που είχε στόχο μια τελετή αποφοίτησης δοκίμων στη Στρατιωτική Ακαδημία της Χομς. Mεταξύ των νεκρών και πολλοί στρατηγοί. Οι τρομοκράτες της Αλ Κάιντα που υποστηρίζονται από την Τουρκία βρίσκονται πίσω από την επίθεση με drones καμικάζι στο στρατιωτικό κολέγιο της Homs σήμερα. Επικράτησε πανικός κραυγές πόνου και θρήνος παντού διαμελισμένα κορμιά αίμα ποτάμι χτυπήθηκαν ως και παιδιά που ήταν στους συγγενείς ενώ κροτάλιζαν πυρά αναχαίτισης προς drones.Ο αριθμός των θυμάτων αυξάνει συνεχώς ώρα με την ώρα…

Σε ανακοίνωσή του που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, το Υπουργείο Άμυνας σημείωσε: «Συνεχίζοντας την εγκληματική τους προσέγγιση και συνεχίζοντας να χύνουν το αίμα της Συρίας, ένοπλα τρομοκρατικά δίκτυα που υποστηρίζονται από γνωστά διεθνή μέρη στόχευσαν, σήμερα το απόγευμα, αμέσως μετά την τελετή, με drones εξοπλισμένα με εκρηκτικά μια τελετή αποφοίτησης για τους δόκιμους της Στρατιωτικής Ακαδημίας της Χομς, η οποία άφησε μάρτυρες πολίτες και στρατιωτικούς, καθώς και τραυματίες μεταξύ των προσκεκλημένων γονέων και των δοκίμων.

Και το υπουργείο πρόσθεσε: «Η Γενική Διοίκηση του Στρατού και των Ενόπλων Δυνάμεων θεωρεί αυτή τη δειλή τρομοκρατική ενέργεια ως άνευ προηγουμένου εγκληματική ενέργεια», επιβεβαιώνοντας ότι θα απαντήσει σε αυτά τα τρομοκρατικά δίκτυα όπου κι αν βρίσκονται.

Το υπουργείο ζήτησε να λογοδοτήσουν όσοι σχεδίασαν και πραγματοποίησαν αυτή την εγκληματική ενέργεια, που θα το πληρώσουν ακριβά αναφέρει το SANA.

dimpenews.com

Back to top button