Διεθνή

Οι ΗΠΑ στέλνουν το αεροπλανοφόρο Gerald R. Ford στο Ισραήλ. Θα εκκενώσουν και πολίτες τους. ΥΠΕΞ ΗΠΑ: σκοτώθηκαν Αμερικανοί στο Ισραήλ. Η Πολωνία εκκενώνει πολίτες της. Λίγο πριν τον ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ.

Οι ΗΠΑ στέλνουν το αεροπλανοφόρο Gerald R. Ford στο Ισραήλ. Θα εκκενώσουν και πολίτες τους. ΥΠΕΞ ΗΠΑ: σκοτώθηκαν Αμερικανοί στο Ισραήλ. Η Πολωνία εκκενώνει πολίτες της. Λίγο πριν τον ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες στέλνουν αεροπλανοφόρο στο Ισραήλ.Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Austin: Διεύθυνα την κινητοποίηση της ομάδας κρούσης αεροπλανοφόρου Gerald R. Ford στην ανατολική Μεσόγειο..Ο Στρατός των ΗΠΑ σχεδιάζει να μετακινήσει πλοία και στρατιωτικά αεροσκάφη του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ κοντά στο Ισραήλ για να δείξει την υποστήριξή του.

Το αμερικανικό αεροπλανοφόρο USS Gerald R. Ford (CVN-78), καθώς και άλλα πλοία της Carrier Strike Group 12, συμπεριλαμβανομένου του καταδρομικού USS Normandy (CG-60) κατηγορίας Ticonderoga και των αντιτορπιλικών USS κλάσης Arleigh Burke Οι Ramage (DDG-61), USS McFaul (DDG-74) και USS Thomas Hudner (DDG-116), προφανώς κατευθύνονται προς την Ανατολική Μεσόγειο για να δείξουν υποστήριξη στο Ισραήλ και ενδεχομένως να βοηθήσουν στην εκκένωση Αμερικανών πολιτών από τη χώρα σε περίπτωση ανάγκης

Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών θα παράσχει επειγόντως στο Ισραήλ πρόσθετο εξοπλισμό και πόρους, συμπεριλαμβανομένων πυρομαχικών…Οι Ηνωμένες Πολιτείες σχεδιάζουν να εκκενώσουν τους πολίτες τους από το Ισραήλ και να τους μεταφέρουν με πλοία σε ασφαλές μέρος.

Ο υπουργός Εξωτερικών Antony Blinken δήλωσε την Κυριακή στο CNN: Υπάρχουν αναφορές ότι πολλοί Αμερικανοί σκοτώθηκαν. Δουλεύουμε υπερωρίες για να το επιβεβαιώσουμε. Ταυτόχρονα, υπάρχουν αναφορές για αγνοούμενους Αμερικανούς και πάλι, εργαζόμαστε για να επαληθεύσουμε αυτές τις αναφορές». Ο Υπουργός Στρατηγικών Υποθέσεων του Ισραήλ, Ρον Ντέρμερ, είπε ότι οι Αμερικανοί είναι μεταξύ των ομήρων που κρατούνται στη Γάζα.

Η άφιξη του αμερικανικού αεροπλανοφόρου δεν μας τρομάζει και η Αμερική πρέπει να καταλάβει ότι αυτό το βήμα θα έχει συνέπειες απαντά η Παλαιστίνη.

Ισραήλ: Αν δεν τα καταφέρουμε σε αυτόν τον πόλεμο, ολόκληρος ο κόσμος θα πληρώσει το τίμημα.

Έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ σχετικά με την κατάσταση στη Μέση Ανατολή.

Το Ισραήλ καλεί τους πολίτες του να αποφεύγουν να επισκέπτονται χώρες της Μέσης Ανατολής μετά την επίθεση και δολοφονία Ισραηλινών τουριστών στην Αίγυπτο. Το Ισραήλ ζητά από τους πολίτες του να εγκαταλείψουν αμέσως την Αίγυπτο.

H Πολωνία έστειλε αεροπλάνο να εκκενώσει πολίτες της.

dimpenews.com

Back to top button