breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Οι τεχνοκράτες θέλουν «υποχρεωτικές πιστωτικές κάρτες άνθρακα» για να ελέγχουν κάθε πτυχή της ζωής σας

Οι τεχνοκράτες ετοιμάζουν “υποχρεωτικά” προσωπικά δικαιώματα εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, τα οποία θα εισάγουν δελτίο σε κάθε τομέα της ζωής σας μέσω μιας εφαρμογής που θα καταγράφει τα ταξίδια σας, τα έξοδα θέρμανσης, ακόμη και το φαγητό που τρώτε.

Ναι, πραγματικά.

Η πρόταση παρουσιάστηκε στο επιστημονικό περιοδικό Nature από τέσσερις περιβαλλοντικούς “ειδικούς” ως μέσο μείωσης των παγκόσμιων εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα.

Σε όλους θα χορηγείται μια “κάρτα δικαιωμάτων εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα”“η οποία θα συνεπάγεται ότι όλοι οι ενήλικες θα λαμβάνουν ίσα εμπορεύσιμα δικαιώματα εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, τα οποία θα μειώνονται με την πάροδο του χρόνου σύμφωνα με τους εθνικούς στόχους [διοξειδίου του άνθρακα]”.

Οι συγγραφείς ξεκαθαρίζουν ότι το πρόγραμμα θα είναι μια “εθνική υποχρεωτική πολιτική”.

Οι μονάδες άνθρακα θα “αφαιρούνται από τον προσωπικό προϋπολογισμό με κάθε πληρωμή καυσίμων μεταφορών, καυσίμων θέρμανσης σπιτιού και λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος” και όποιος ξεπερνά το όριο “θα αναγκάζεται να αγοράζει επιπλέον μονάδες στην προσωπική αγορά άνθρακα από όσους έχουν περίσσευμα προς πώληση”.

Αυτό σημαίνει ότι οι πλούσιοι που πετούν με ιδιωτικά τζετ θα μπορούν απλώς να παρακάμψουν εντελώς το σύστημα (το οποίο ούτως ή άλλως θα είχαν στην ιδιοκτησία τους μέσω επενδύσεων), αγοράζοντας απλώς μονάδες άνθρακα και συνεχίζοντας να ζουν τον πολυτελή τρόπο ζωής τους.

Η πρόταση καθιστά σαφές ότι τα μέσα μέτρησης της πρόσληψης μονάδων άνθρακα από ένα άτομο για τις μετακινήσεις του θα λειτουργούν “με βάση την παρακολούθηση του ιστορικού μετακινήσεων του χρήστη”.

Οι συγγραφείς σημειώνουν πώς η ομαλοποίηση της ανίχνευσης επαφών μέσω των εφαρμογών COVID-19 θα διασφαλίσει ότι ένα παρόμοιο σύστημα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση των μονάδων άνθρακα με την ελάχιστη δυνατή φασαρία.

 “Πρόσφατες μελέτες δείχνουν πώς οι εφαρμογές εντοπισμού επαφών COVID-19 εφαρμόστηκαν με επιτυχία με υποχρεωτικά συστήματα σε διάφορες χώρες της Ανατολικής Ασίας, όπως η Κίνα, η Ταϊβάν και η Νότια Κορέα”, αναφέρεται στο άρθρο.

Τα προσωπικά #αποθέματα άνθρακα (PCAs) θα μπορούσαν να διαδραματίσουν ρόλο στην επίτευξη των #κλιματικών στόχων συνδέοντας την προσωπική δράση με τους στόχους μείωσης του άνθρακα. Όλοι οι ενήλικες θα λαμβάνουν ένα εμπορεύσιμο επίδομα άνθρακα που μειώνεται με την πάροδο του χρόνου σύμφωνα με τους εθνικούς στόχους. Σε αυτές τις χώρες, οι εφαρμογές αξιολογούν το ταξιδιωτικό ιστορικό και την κατάσταση της υγείας του χρήστη, διαδραματίζοντας βασικό ρόλο στην παρακολούθηση των λοιμώξεων”.

Πράγματι, οι συγγραφείς σημειώνουν συγκεκριμένα πώς η μαζική αδιαμφισβήτητη συμμόρφωση με τους κανονισμούς lockdown του COVID έχει λαδώσει την “πίστα” για περαιτέρω παρεμβατική τυραννία και ότι, “οι άνθρωποι μπορεί να είναι πιο έτοιμοι να αποδεχτούν την παρακολούθηση και τους περιορισμούς που σχετίζονται με τα PCA (Personal Carbon Allowance) για την επίτευξη ενός ασφαλέστερου κλίματος” ως αποτέλεσμα.

Η αυξανόμενη πολυπλοκότητα των τεχνολογιών τεχνητής νοημοσύνης θα καθιστούσε επίσης “δυνατή την εύκολη παρακολούθηση και διαχείριση” των “εκπομπών των ανθρώπων που σχετίζονται με την τροφή και την κατανάλωση”.

Με άλλα λόγια, η κατανάλωση αυτού που ο Μεγάλος Αδελφός θεωρεί υπερβολική κατανάλωση κόκκινου κρέατος ή οτιδήποτε άλλο θεωρείται “επιβλαβές” για τον πλανήτη θα έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση των πιστωτικών μονάδων άνθρακα.

Αρκεί να επιμείνετε στην κατανάλωση ζωυφίων και σκουληκιών που συνιστώνται από τον ΟΗΕ και θα είστε σίγουροι ότι θα παραμείνετε εντός του ορίου των μερίδων σας. “Έχουμε ακόμα τη δύναμη να ανατρέψουμε την κυριαρχία των ειδικών με δημοκρατικά μέσα”, γράφει ο Wesley Smith. “Αλλά αν δεν έχουμε το θάρρος, εάν συναινέσουμε -και πάλι- σε σημαντικούς περιορισμούς της ελευθερίας στο όνομα της προστασίας της υγείας, ο ήπιος ολοκληρωτισμός που θα έχουμε διευκολύνει δεν θα είναι δικό τους λάθος. Θα φταίμε εμείς”.

H ιδέα των “κλιματικών lockdown” (climate lockdowns) κανονικοποιείται επίσης υπό το φως της μαζικής συμμόρφωσης στα πανδημικά λουκέτα. Και εξακολουθούν να ισχυρίζονται ότι η “Μεγάλη Επανεκκίνηση” (Great Reset) είναι μια “αβάσιμη θεωρία συνωμοσίας”.

primenews.

Back to top button