Διεθνή

Ο Ερντογάν : ”Δύση! Θέλεις νέα Σταυροφορία; θα έρθουμε ένα βράδυ, ξαφνικά!» Απειλεί Ελλάδα Κύπρο ως αντίποινα για Σταυροφορία Δύσης κατά Παλαιστίνης! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μπροστά σε 1,5 εκατομμύριο Τούρκους στην Κωνσταντινούπολη που παραληρούν σε συλλαλητήριο μαμούθ υπέρ της Παλαιστίνης:

«Ω Δύση! Θέλετε έναν νέο πόλεμο Σταυροφορίας; Να ξέρετε ότι αυτός ο λαός που πολεμήσατε δεν έχει εξαφανιστεί. »

Και προσθέτει: «μπορούμε να φτάσουμε ένα βράδυ, ξαφνικά (χωρίς προειδοποίηση). »

”Γεια σου Δύση, σου μιλάω! Θέλετε πόλεμο ανάμεσα στον σταυρό και την ημισέληνο; Να ξέρετε λοιπόν ότι αυτός ο λαός είναι ζωντανός, αυτός ο λαός κρατάει.”

Ενώ είναι πόλεμος του άστρου ( μήπως είναι αυτός ο Άψινθος που θα πέσει;) κατά του κόσμου η Δύση προσφέρει κάλυψη στο Ισραήλ τον μετατρέπει σε πόλεμο χριστιανικής Δύσης (που δεν υφίσταται) και ημισελήνου και ο Ερντογάν δεν χάνει την ευκαιρία.. Τον βολεύει του στρώνουν κατάσταση..

Είναι η γνωστή απειλή που επαναλαμβάνει κατά της Ελλάδας και του ελληνισμού γενικότερα..Όταν λέει Δύση και ότι θα την πέσει στη Δύση εννοεί Ελλάδα Κύπρο αφού τα σύνορα της ΕΕ του δυτικού θα λέγαμε κόσμου με Τουρκία είναι αυτές οι 2 εσχατιές..

Ελλάδα και Κύπρος οδηγώντας μια αυτοκαταστροφική πολιτική που υπαγορεύεται από εξυπηρέτηση ξένων συμφερόντων μη λαμβάνοντας υπόψιν ότι βρίσκονται σε μια ιδιαίτερα ευαίσθητη περιοχή επισπεύδουν τις δυσμενείς εις βάρος εθνικών τους συμφερόντων εξελίξεις. Πέραν του ότι έγιναν το απόλυτο διαμετακομιστικό κέντρο ΝΑΤΟικών δυνάμεων υποστήριξης σε απαρτχάιντ καθεστώς ΚΑΤΟΧΗΣ Ισραήλ κατά Παλαιστινίων ήρθε και η αποχή τους από το ψήφισμα ειρήνης για ανθρωπιστική εκεχειρία στον ΟΗΕ που τις εκθέτει πραγματικά..

Η Τουρκία παίζει διπλό παιχνίδι. Προς Παλαιστίνη δεν μπορεί και δεν θέλει να κάνει πολλά κρατά μια θέση αντίστοιχη της Αιγύπτου ωστόσο ανεβάζει τη ρητορική της για να κάνει σπέκουλα και να επωφεληθεί προς άλλη κατεύθυνση..

Ελλάδα Κύπρος βρίσκονται στα όρια του αραβικού και μουσουλμανικού κόσμου. Δεν μπορούν να ακολουθούν το δόγμα σύγκρουσης πολιτισμών που επιβάλει η Δύση για ιμπεριαλιστική διείσδυση στην περιοχή. Θα το βρουν μπροστά τους..

Δεν μπορούμε την ώρα που έχουμε κατεχόμενα να δικαιώνουμε δύναμη που επιβάλει κατεχόμενα…Τα 2 μέτρα και 2 σταθμά δεν ευσταθούν..

Οι άδειες ζυγαριές ανεβαίνουν και δυστυχώς λείπουν αυτή την κρίσιμη ώρα από τις ηγεσίες του ελληνισμού τα πρόσωπα διεθνούς κύρους κι ακτινοβολίας με ανθρωπιστικά ιδεώδη που δεν θα είναι πιόνια της ηγεμονίας.. Που είσαι Μακάριε…φίλε των λαών και του κόσμου..

Στρέψαμε εναντίον μας Σλάβους Ρωσία με Ουκρανικό τώρα στρέφουμε αραβικό και μουσουλμανικό κόσμο εναντίον μας. Φέρνουμε μόνοι μας πάνω μας τον Τούρκο. ‘Ο,τι επακολουθήσει θα είναι για το γινάτι του Ισραήλ του άσπονδου συμμάχου..

Τα κολλητιλίκια με Νετανιάχου την ώρα γενοκτονίας Παλαιστίνης τους εναγκαλισμούς με τον μακελάρη της Μεσογείου την υποστήριξη άνευ όρων και προηγουμένου που του προσφέρουμε δίνουν στον αντίπαλο νομιμοποιητικό άλλοθι. Τα νταηλίκια στην πολιτική επιφέρουν τίμημα…

«Έχουν περάσει ακριβώς 22 ημέρες από τότε που το Ισραήλ διέπραξε ανοιχτά εγκλήματα πολέμου» μπροστά σε όλο τον κόσμο. «Αυτοί που χθές έριχναν κροκοδείλια δάκρυα για τους αμάχους που σκοτώθηκαν στην Ουκρανία είναι σήμερα σιωπηλά μάρτυρες της σφαγής χιλιάδων παιδιών» στη Γάζα, δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. (Anadolu)

«Θα κηρύξουμε το Ισραήλ εγκληματία πολέμου, εργαζόμαστε ήδη πάνω σε αυτό», δήλωσε ο Ερντογάν.

dimpenews.com

Back to top button