Διεθνή

Την καίνε τη ΓΑΖΑ. ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ .. ΝΑΖΗΔΕΣ ..Και αρχή της χερσαίας εισβολής.. Έκοψαν ίντερνετ επικοινωνίες τους στερούν το δικαίωμα να φωνάξουν ως και ΒΟΗΘΕΙΑ! Mάχες στο εσωτερικό της Γάζας. ΑΠΟΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗ ΓΑΖΑ.. ΒΙΝΤΕΟ

Την καίνε τη ΓΑΖΑ. ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ .. ΝΑΖΗΔΕΣ ..Και αρχή της χερσαίας εισβολής.. Έκοψαν ίντερνετ επικοινωνίες τους στερούν το δικαίωμα να φωνάξουν ως και ΒΟΗΘΕΙΑ! Mάχες στο εσωτερικό της Γάζας.. Έγινε αεροαπόβαση από Τσαχάλ . Μάχες σώμα με σώμα.. Aπόβαση και από θαλάσσης. ΑΠΟΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗ ΓΑΖΑ..

”Το Ισραήλ μόλις κήρυξε την έναρξη της χερσαίας επιχείρησης στη Γάζα. Αναγγέλλεται η Ημέρα της Κρίσεως. Τώρα πρέπει να ακολουθήσουν τα πιο σημαντικά γεγονότα. Αυτός είναι ο πόλεμος μεταξύ του ισλαμικού κόσμου και της συλλογικής Δύσης.” (Ντάγκιν)

Το Ισραήλ έχει διακόψει εντελώς το Διαδίκτυο και τις τηλεπικοινωνίες στη Λωρίδα της Γάζας. Ο ισραηλινός στρατός πραγματοποιεί αυτή τη στιγμή τους πιο έντονους βομβαρδισμούς από τις 7 Οκτωβρίου. (Al Arabiya)

Τις τελευταίες 2 ώρες το Ισραήλ διέκοψε εντελώς την επικοινωνία της Γάζας με τον έξω κόσμο και εξαπέλυσε έναν τεράστιο βομβαρδισμό
Η Ερυθρά Ημισέληνος καταγγέλλει ότι η διακοπή των τηλεπικοινωνιών δεν επιτρέπει ούτε στο τοπικό «166» να λειτουργήσει για να παραλάβουν ασθενοφόρα τους τραυματίες.
Υπάρχουν αναφορές για χερσαία εισβολή ισραηλινών αρμάτων μάχης στη Γάζα.
Σήμερα το Ισραήλ διαπράττει μια γενοκτονία αντίστοιχη με αυτή που αποτέλεσε τη στιγμή της γέννησής του το 1948.

dimpenews.com

Back to top button