Διεθνή

+18 Ολομέτωπη επίθεση Παλαιστινίων κατά Ισραήλ. 5.000 ρουκέτες εκτοξεύθηκαν από τη Γάζα, δεκάδες Παλαιστίνιοι μαχητές διείσδυσαν σε ισραηλινές πόλεις και ελέγχουν τμήμα του Ν Ισραήλ. Πολλοί Ισραηλινοί έποικοι νεκροί. Τρομερές σκηνές μοιάζουν με ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ. ΣΦΑΓΕΙΟ Πολλοί Ισραηλινοί στρατιώτες αιχμάλωτοι. ΠΟΛΕΜΟΣ ΒΙΝΤΕΟ

Ολομέτωπη επίθεση Παλαιστινίων κατά Ισραήλ. 5.000 ρουκέτες εκτοξεύθηκαν από τη Γάζα, δεκάδες Παλαιστίνιοι μαχητές διείσδυσαν σε ισραηλινές πόλεις και ελέγχουν τμήμα του Ν Ισραήλ. Πολλοί Ισραηλινοί έποικοι νεκροί. Τρομερές σκηνές μοιάζουν με ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ. Πολλοί Ισραηλινοί στρατιώτες αιχμάλωτοι και οδηγήθηκαν στη Γάζα.. Η παλαιστινιακή αντίσταση περιοδεύει αρκετούς αιχμαλώτους στρατιώτες κατοχής στο Κεντρικό Κυβερνείο.

Ένας αριθμός Ισραηλινών πολιτών σκοτώθηκαν στους οικισμούς γύρω από τη Γάζα.

5.000 ρουκέτες εκτοξεύθηκαν από τη Γάζα στο Ισραήλ από τις 6:30 π.μ. σήμερα, δεκάδες Παλαιστίνιοι μαχητές διείσδυσαν στην επικράτεια που ελέγχει το Ισραήλ αναφέρει η ισραηλινή τηλεόραση i24. Το Ισραήλ κηρύσσει κατάσταση πολέμου μετά από πολυάριθμες διεισδύσεις και επιθέσεις με ρουκέτες από τη Λωρίδα της Γάζας. πολλαπλά θύματα αμάχων στο Sderot. Η Χαμάς διείσδυσε και κατέλαβε μέρη στο Ν Ισραήλ. Κατέλαβε αστυνομικό τμήμα στην πόλη Sderot, στο νότιο Ισραήλ. Στοιχεία της παλαιστινιακής αντίστασης ελέγχουν γειτονιές στους κατοχικούς οικισμούς ανατολικά της Λωρίδας της Γάζας και επιβάλλουν απαγόρευση κυκλοφορίας εκεί. Η επέλαση των Παλαιστινίων συνοδεύθηκε από ομοβροντία ρουκετών σε ισραηλινές πόλεις. Πολλοί Ισραηλινοί έποικοι μεταξύ των θυμάτων. Στις εικόνες που μεταδίδονται Ισραηλινός στρατιώτης αιχμαλωτίστηκε… Εβραϊκές πηγές: Βίαιες συγκρούσεις στον οικισμό «Οφικίμ» και μεγάλος αριθμός θανάτων και αιχμαλώτων από την κατοχή. Εγκαταστάσεις καίγονται επλήγη ως και το Τελ Αβίβ.

ΝΕΚΡΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΣΡΑΤΙΩΤΕΣ

πολλοί Ισραηλινοί στρατιώτες αιχμαλωτίστηκαν και μεταφέρθηκαν στη Γάζα

Τρομερές σκηνές μοιάζουν με ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ … αδυνατεί και να τις πιστέψει κανείς…Παλαιστινιακά μέσα ενημέρωσης δημοσιεύουν εικόνες μαχητών της Χαμάς μέσα σε ισραηλινά σπίτια, με δολοφονημένους πολίτες

η Τσαχάλ αιφνιδιάστηκε το Iron Dome αχρηστεύθηκε... μ αγροτικά με τζιπ ακόμη και με ανεμόπτερα δεκάδες Παλαιστίνιοι μαχητές διείσδυσαν στο Ισραήλ. Ο ισραηλινός στρατός σε εμπόλεμη κατάσταση: «Προς το παρόν φοβόμαστε μια επίθεση από τη θάλασσα, όλοι οι επίλεκτοι Ισραηλινοί καταδρομείς φτάνουν στο έδαφος»

Δεκάδες ρουκέτες εκτοξεύτηκαν από τη Λωρίδα της Γάζας προς το Ισραήλ το πρωί του Σαββάτου, 7 Οκτωβρίου, τερματίζοντας μια εκεχειρία που γενικά τηρήθηκε από το τέλος του πενθήμερου πολέμου τον Μάιο. Η ένοπλη πτέρυγα της Χαμάς ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε την επιχείρηση «κατακλυσμός Al-Aqsa» εναντίον του Ισραήλ.

Οι πυροβολισμοί, ξεκινώντας από πολλές τοποθεσίες στη Λωρίδα της Γάζας, ξεκίνησαν πριν από τις 6:30 π.μ. (3:30 π.μ. UT) και συνεχίστηκαν σχεδόν σαράντα πέντε λεπτά αργότερα.

Στο Ισραήλ, προειδοποιητικές σειρήνες ήχησαν σε αρκετές πόλεις γύρω από το παλαιστινιακό έδαφος, επίσης στην Ιερουσαλήμ αλλά και βαθύτερα στην επικράτεια, στα βόρεια και τα ανατολικά, σύμφωνα με τον στρατό.

Ένας πύραυλος έπεσε στην πόλη Yavne, νότια του Τελ Αβίβ, όπου ένας άνδρας τραυματίστηκε ελαφρά από θραύσματα, σύμφωνα με τον Magen David Adom, τον Ισραηλινό αντίστοιχο του Ερυθρού Σταυρού. Μια γυναίκα γύρω στα εξήντα σκοτώθηκε «από ένα άμεσο χτύπημα» και άλλοι 15 άνθρωποι τραυματίστηκαν στο νότιο Ισραήλ, λέει ο Magen David Adom.

Ο ισραηλινός στρατός ανέφερε τη διείσδυση «άγνωστου αριθμού τρομοκρατών» στο ισραηλινό έδαφος από τη Λωρίδα της Γάζας. «Ζητήθηκε από τους κατοίκους των περιοχών που γειτνιάζουν με τη Λωρίδα της Γάζας να μείνουν στα σπίτια τους», πρόσθεσε ο στρατός.

ισραηλινοί αιχμαλωτίζονται
ισραηλινός στρατιώτης αιχμάλωτος

“Ένας κάτοικος μιας από τις τοποθεσίες στο [Ισραήλ] είπε στο Ynet: “Δεχόμαστε επίθεση και κανείς δεν έρχεται να μας βοηθήσει. Για περισσότερο από μιάμιση ώρα σημειώνονται ασταμάτητα πυροβολισμοί. Μας σφάζουν εδώ δεν υπάρχει στρατός”

dimpenews.com

Back to top button