Διεθνή

Ακάκιε μη ξεχάσης …το Ισραήλ σκότωσε 33 Ελληνορθόδοξους στον Άγιο Πορφύριο στη Γάζα! Mαρτυρίες επιζώντων Ορθοδόξων από τον ισραηλινό βομβαρδισμό του Αγ. Πορφυρίου: Μας βομβάρδισαν και μας σκότωσαν. Έστειλαν πυραύλους πάνω στην εκκλησία μας! Σκοτώνουν χριστιανούς και μουσουλμάνους της Γάζας! ΒΙΝΤΕΟ

Ακάκιε μη ξεχάσης …το Ισραήλ σκότωσε 33 Ελληνορθόδοξους στον Άγιο Πορφύριο στη Γάζα!

Mαρτυρίες επιζώντων Ορθοδόξων από τον ισραηλινό βομβαρδισμό του Αγ. Πορφυρίου..

Μαρτυρία 1. ήμασταν μέσα στην Ορθόδοξη εκκλησία του Αγ,Πορφυρίου που είναι 2000 ετών. 385 χριστιανοί είχαν καταφύγει στην Εκκλησία. Αρνηθήκαμε να εκτοπιστούμε προς το Σινά. Μας είπαν να εκτοπιστούμε προς το Ν Γάζας. Είπαμε ότι δεν θα φύγουμε. Θέλουμε να πεθάνουμε εδώ. Μας βομβάρδισαν και μας σκότωσαν. Έστειλαν πυραύλους πάνω στην εκκλησία μας. 385 άτομα ήταν στο εσωτερικό. Ένα κτίριο διόροφο κατέρρευσε. Υπάρχει μια ακόμη εκκλησία όπου είχαν καταφύγει 500 άτομα. Κοιτάξτε την να βομβαρδιστεί επίσης.

Μαρτυρία 2. εμείς δεν έχουμε άλλα μέρη που να φύγουμε; Tα σπίτια μας καταστράφηκαν. Που πρέπει να πάω τώρα. Που θα πάμε δεν υπάρχει άλλο μέρος για εμάς. Δεν υπάρχει μέρος. Είμαι ένας χριστιανός της Γάζας. Αυτοί βομβαρδίζουν τους χριστιανούς και τους μουσουλμάνους της Γάζας.

Μαρτυρία 3. Είχαμε καταφύγει στην εκκλησία. Περίπου 400 χριστιανοί. Ξαφνικά οι βόμβες άγγιξαν την εκκλησία. Ολόκληρος ο όροφος έπεσε πάνω στα κεφάλια μας. Δεν δεχθήκαμε καμιά προειδοποίηση.

-Υπάρχουν ακόμη άτομα κάτω από τα ερείπια;

-Ναι υπάρχουν.

Απολογισμός 18 που ανασύρθηκαν νεκροί και 15 που θάφτηκαν ζωντανοί και δηλώθηκαν αγνοούμενοι.. 33 μάρτυρες..

dimpenews.com

Back to top button