Διεθνή

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΑΣΑΝΤ.. Ο Άσαντ στη Σ Αραβία για την Αραβική Σύνοδο Κορυφής για Γάζα-Παλαιστίνη. Έρχονται εξελίξεις.. Την επομένη της επιστροφή του από Κίνα χτυπήθκε η στρατιωτική Ακαδημία στη Χομς που επέφερε επίθεση σ’ εποικισμούς στα Κατεχόμενα του Ισραήλ!.. ΒΙΝΤΕΟ

Και τώρα αναλαμβάνει ο αρχηγός.. Ο Άσαντ στη Σ Αραβία. Έρχονται εξελίξεις. Ο Πρόεδρος Συρίας Άσαντ πήγε στο Ριάντ για να συμμετάσχει αύριο Σάββατο στην Αραβική Σύνοδο Κορυφής για Γάζα-Παλαιστίνη. Ο Άσαντ εξομάλυνε σχέσεις του με Αραβικό σύνδεσμο μετά από διαμεσολάβηση Κίνας για επαναπροσέγγιση Σ Αραβίας-Ιράν. Αναλαμβάνει ο Άσαντ..

Και τώρα αναλαμβάνει ο αρχηγός.. Ο Άσαντ στη Σ Αραβία για την Αραβική Σύνοδο Κορυφής για Γάζα-Παλαιστίνη. Έρχονται εξελίξεις.. Την επομένη της επιστροφή του από Κίνα χτυπήθκε η στρατιωτική Ακαδημία στη Χομς που επέφερε επίθεση σ’ εποικισμούς στα Κατεχόμενα του Ισραήλ με κυρίως στρατιωτικούς στόχους! ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΑΣΑΝΤ..

Την επομένη της επιστροφής του Άσαντ από Κίνα χτυπήθηκε στις 5/10/23 με προηγμένα drones κράτους η τελετή αποφοίτησης της Στρατιωτικής Ακαδημίας στη Χομς και σκοτώθηκαν περίπου 150 άτομα στρατηγοί, ευέλπιδες και μέλη των οικογενειών τους γυναικόπαιδα ενώ απειλήθηκε.

Την μεθεπομένη στις 7/10/24 υπήρξε απάντηση με σφαγή εποίκων στα κατεχόμενα στο Ισραήλ όπου σκοτώθηκαν επίσης πολλοί στρατιωτικοί και στρατηγοί. Υπάρχει χρονική και όχι μόνο συσχέτιση. Στη Χομς ουσιαστικά επλήγη το συροκινέζικο στρατιωτικό σύμφωνο για αμερικανοευρωπαικά συμφέροντα ώστε να ανακοπεί η διείσδυση της Κίνας και στη Μ Ανατολή που σηματοδοτεί εκτός των άλλων και την εξύφανση και υλοποίηση του δρόμου του μεταξιού και το ντουπμλάρισμα της από Ινδία ..

Η επίσκεψη Άσαντ παραπέμπει σε ραγδαίες εξελίξεις.. Αν μετά την Κίνα είχαμε Χομς, 7/10 γιουρούσι στους ισραηλινούς εποικισμούς με 1400 νεκρούς και στη συνέχεια γενοκτόνο πόλεμο Ισραήλ στη Γάζα. τώρα η παρουσία του Άσαντ στη Σαουδική Αραβία θα προκαλέσει επίσης σεισμό εξελίξεων;

Ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ Αλ Άσαντ έφτασε στο Ριάντ σήμερα το απόγευμα για να συμμετάσχει στην έκτακτη σύνοδο κορυφής του Αραβικού Συνδέσμου.

Η σύνοδος κορυφής, που θα διεξαχθεί αύριο, Σάββατο, θα ασχοληθεί κυρίως με την ισραηλινο-παλαιστινιακή σύγκρουση και την κατάσταση στη Γάζα.

Tι ανακοίνωσε η Συριακή Προεδρία:

Ο Πρόεδρος Μπασάρ αλ Άσαντ μεταβαίνει σήμερα στο Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας για να συμμετάσχει στην έκτακτη αραβική σύνοδο κορυφής, η οποία θα συζητήσει την κατάσταση στα κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη και την ισραηλινή επιθετικότητα που βιώνει η Λωρίδα της Γάζας, προκαλώντας εκατοντάδες μάρτυρες και τραυματίες και δημιουργώντας μια άνευ προηγουμένου ανθρωπιστική κρίση.

Ο Πρόεδρος Μπασάρ αλ Άσαντ έφτασε στο αεροδρόμιο King Khalid bin Abdulaziz στο Ριάντ και έγινε δεκτός από τον Αναπληρωτή Κυβερνήτη της Περιφέρειας του Ριάντ, Πρίγκιπα Muhammad bin Abdul Rahman bin Abdulaziz Al Saud, τον Γραμματέα της Περιφέρειας του Ριάντ, Πρίγκιπα Faisal bin Abdulaziz bin Ayyaf, και το Διευθυντή της Αστυνομίας της Περιφέρειας του Ριάντ, Υποστράτηγο Fahd Al-Mutairi.”

dimpenews.com

Back to top button