Διεθνή

ΗΡΘΕ; ….Σύμφωνα με Ραβίνους ο ”Μεσσίας” τους ( Αντίχριστος) ήρθε είναι στη γη και έχει αποκαλυφθεί ήδη σε δύο ή και περισσότερα άτομα!! ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

ΗΡΘΕ; ….Σύμφωνα με Ραβίνους ο ”Μεσσίας” τους ( Αντίχριστος) ήρθε είναι στη γη και έχει αποκαλυφθεί ήδη σε δύο ή και περισσότερα άτομα!! ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ μας το φέρνουν σιγά σιγά προλειαίνουν το έδαφος..

Σύμφωνα με το Ραβίνο Ron Chaya ο Μεσσίας τους ήρθε είναι στη γη και έχει αποκαλυφθεί ήδη σε τουλάχιστον δύο ανθρώπους ίσως και περισσότερους και επικαλείται το λεγόμενο Ραβίνο του Bloomberg που είναι στη μεγαλύτερη πόλη της Τορά στο εξωτερικό με 100.000 σπουδαστές.

Αισθάνομαι ότι ζούμε ξανά μια δυστοπία..και ότι πρέπει να το παίζουμε και όλα καλά..

Είτε τον φέραν είτε όχι είναι σ΄έξαρση διαμορφώνουν κλίμα για να τον εμφανίσουν.Tα γεγονότα επί κόβιντ και η Γάζα δεν συμβαίνουν καθημερινά έχουν πάρει φόρα.. Η συνέχεια θα δείξει

Ραβίνος Ron Chaya:

Ο Αγαπητοί φίλοι είμαι ευτυχισμένος που μπορώ να σας το διηγηθώ. Έχω ένα φίλο που κατοικεί στο Lakewood που είναι η πιο μεγάλη πόλη τη Τορά εκτός Ισραήλ. Είναι περίπου μια ώρα δρόμος από τη Ν Υόρκη στο νότο και υπάρχουν γύρω στους 100.000 μαθητές της Τορά. Αυτή είναι η πρωτεύουσα της Τορά στο εξωτερικό.

Εκεί πέρα είναι ένας μεγάλος Tsadik που αποκαλείται ο Ραβίνος του Bloomberg. Eκεί στο Lakewood λέγεται ότι είναι ένας από τους 36 κρυμμένους ( δηλ. όπως το σισίτικο ισλάμ έχει τον κρυφό ιμάμη που θα έρθει στο τέλος του χρόνου έτσι και οι Εβραίοι έχουν υποτίθεται κρυμμένους Ραβίνους;) Αυτός είναι ένας γηραιός κύριος. Λέγεται ότι αυτός έχει ρουάχ/rouah hakodesh (άγιο πνεύμα). Ασχολείται με Kolel (oμάδα μελέτης) νυχθημερόν. Ένας πολύ μεγάλος Ταλμουδιστής Hakham (σοφός) αλλά πολύ πολύ Ασκενάζι. Είναι Λιθουανικής καταγωγής όπως λέγεται. Πολύ συγκροτημένος . Ποτέ δεν μιλάει για Μεσσία ποτέ ποτέ ποτέ ποτέ ποτέ. Κι ο φίλος μου άκουσε του τηλεφώνησαν να πει για το Μεσσία γιατί ο φίλος μου μιλάει πολύ για το Μεσσία όπως εγώ και μου είπε ότι ο Ραβίνος είπε ότι ξέρει ποιος είναι ο Μεσσίας και ότι ήδη αποκαλύφθηκε σε 2 άτομα. Με πήρε χθες τηλέφωνο και μου είπε.. Χθες βράδυ τον πήρα 10 φορές τηλέφωνο και δεν τον πέτυχα. Τώρα είναι 8.30 π.μ θα τον πάρω την ώρα του πρωινού του. Τον πήρε τηλέφωνο και με πήρε πίσω.

Μου είπε ο Μεσσίας ξέρει ότι είναι ο Μεσσίας.( σσ έχει και καλά συνέιδηση της αποστολής του) Ήδη αποκαλύφθηκε σε 2 άτομα ίσως και περισσότερα. Ο κολητός μου που είναι Τυνήσιος τον ρώτησε θα έρθει το Πεσάχ το Πάσχα δηλ. το Ιουδαϊκό ή νωρίτερα; Λέει άκου αυτός είναι ο θεός που αποφασίζει. Εγώ πιστεύω πριν το Πάσχα θα είναι εδώ. Επωφελείται από την ευκαιρία και τον ρωτάει: αυτός είναι ο Yenouka; Σιωπή. Του λέει ο Yenuka έχει όλα τα προσόντα για να είναι ο Μεσσίας. Μελετά τη Τορά είναι μεγάλος σοφός είναι εντελώς ταπεινός όλα τα κάνει άδολα. Αλλά δεν είναι βέβαιο μπορεί να είναι ένας άλλος. Οπότε αγαπητοί φίλοι το γεγονός ότι ο Ραβίνος Bloomberg μιλάει έτσι αυτό είναι ακόμη πιο μεγάλη είδηση. Αυτό είναι όπως λέμε στη γαλλική τα πουλερικά θα έχουν δόντια. Ο Μεσσίας έφθασε.. Είναι τόσο απίθανο ένας Tsadik Ασκενάζι αυτού του τύπου μιλάει κατ΄ αυτόν τον τρόπο. Αυτό σημαίνει ότι ο Μεσσίας φθάνει. Οπότε φίλοι μου προετοιμαζόμαστε..(σσ το είδαμε και τελευταία με τη Γάζα) Δεν ξέρουμε ακόμη όλα αυτά που μας περιμένουν μέχρι να φθάσει ο Μεσσίας . Αλλά να έχουμε εμπιστοσύνη ότι είμαστε εδώ είμαστε στο τέλος.

( σσ αγωνία να κρατήσει τον κόσμο στην αναμονή. Καλά πως άλλαξε αυτός ο λαός εδώ έναν Μωυσή και λάκισαν όταν αυτός αργοπόρησε να κατέβει από το Σινά με τις εντολές και αλλάξαν Θεό και λατρέψαν το μοσχάρι και τώρα…Κάποιον πρέπει να εμφανίσουν στάνταρ όλη η θρησκεία τους έχει στηριχθεί σε αυτή την εκπλήρωση και η αδημονία τους στο μεταξύ έγινε πολύ μεγαλύτερη αφότου ήρθε ο Χριστός να εμφανίσουν κι αυτοί κάποιον τον ανταγωνιστή του στην ανθρωπότητα .είναι παγιδευμένοι σε αυτή την προσμονή. ΈΛΕΟΣ)

Θα έχουμε την ευτυχία να δούμε το Μεσσία να κάνουμε μια μεγάλη Techuva να πλησιάσουμε το Θεό να συνεχίσουμε να είμαστε ενωμένοι να προσευχηθούμε Beezrat Hachem και θα είμαστε πολύ ευτυχισμένοι σύντομα με την παρουσία του Θεού..( σσ αυτόν που περιμένουν τον λέει Θεό κι ας είπε κάποιος δικός τους ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν φάρσα )

και μετά σου λέει συνωμοσιολογίες

αυτοί είπαν κατά το ”συ είπας” που είπε και ο Χριστός

Το πότε θα επιτρέψει ο Θεός να τον εμφανίσουν σε 2 μήνες ή σε 1000 έτη Κύριος γνωρίζει αυτό που κρατάμε στάνταρ είναι η επιβεβαίωση ότι ο Ιουδαϊσμός που κάποιοι τον εμφανίζουν ουδέτερο στην εσχατολογία του εμμένει στην προσδοκία της επί γης εμφάνισης ενός επίγειου Μεσσία που θα θεωρείται Θεός.. δηλ Μεσσίας στη Θέση του Μεσσία και Θεός στη θέση του Θεού δηλ, Αντίχριστος για τη χριστιανική αντίληψη. Αυτό όμως αφορά και τον κάθε πολίτη ανεξαρτήτως θρησκευτικών ή φιλοσοφικών πεποιθήσεων αφού είναι μια θέση παράλληλα του πολιτικού Ιουδαισμού/ θεοκρατίας αφού θα τον φέρουν και ως παγκόσμιο κυβερνήτη 2 σε ένα.

dimpenews.com

Back to top button