Διεθνή

Ισραηλινά στρατιωτικά οχήματα εξανεμίζονται από οβίδες Παλαιστινίων στη Λωρίδα της Γάζας. Iσραηλινοί στρατιώτες εξαφανίζονται από βομβαρδισμό ενός drone! ΒΑΡΙΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ . ΒΙΝΤΕΟ

Νέο βίντεο δείχνει πως εξανεμίζονται ισραηλινά στρατιωτικά οχήματα από οβίδες Παλαιστινίων στη Λωρίδα της Γάζας..Iσραηλινοί στρατιώτες εξαφανίζονται από βομβαρδισμό ενός drone! Απτές αποδείξεις ότι η Γάζα αποδεικνύεται παγίδα και ναρκοπέδιο για Ισραηλινό στρατό. Δεκάδες οι απώλειες..

Ταξιαρχίες Al-Qassam : «Σκηνές των μαχητών μας να αντιμετωπίζουν οχήματα [του Ισραηλινού Στρατού Κατοχής] ανατολικά της συνοικίας Al-Zaytoun και να καταστρέφουν έναν αριθμό από αυτά».

Iσραηλινοί στρατιώτες εξαφανίζονται από βομβαρδισμό ενός drone! Οι Ταξιαρχίες Al-Qassam δημοσίευσαν εικόνες που δείχνουν τη ρίψη βόμβας κατά προσωπικού σε μονάδα πεζικού του ισραηλινού στρατού κατοχής ανατολικά του Beit Hanoun, στα βορειοανατολικά της Λωρίδας της Γάζας

πληροφορίες από το πεδίο : «Υπάρχουν αυτή τη στιγμή βίαιες ένοπλες συγκρούσεις μεταξύ της παλαιστινιακής αντίστασης και του ισραηλινού στρατού κατοχής σε τέσσερις περιοχές της Λωρίδας της Γάζας: ανατολικά της συνοικίας Al-Zaytoun, βορειοδυτικά της Γάζας, ανατολικά της Beit Hanoun και κοντά στον αυτοκινητόδρομο 10».

«Οι μαχητές μας εμπλέκονται σε βίαιες συγκρούσεις στα περίχωρα της Γάζας και επιβεβαιώνουμε ότι υπάρχουν τραυματισμοί και απώλειες μεταξύ των εχθρικών δυνάμεων». Σύμφωνα με πληροφορίες που μας μεταδόθηκαν από το πεδίο: «Μια μονάδα των ισραηλινών δυνάμεων πεζικού κατοχής έχει εντοπιστεί στην περιοχή Beit Lahia και η αντίσταση έχει εμπλακεί σε μάχες».

dimpenews.com

Back to top button