Διεθνή

Ισραηλινός αξιωματικός δηλώνει ευτυχισμένος που θα πάρουν ”όλη τη Γάζα και το Λίβανο όλη τη Γη της Επαγγελίας”. Έχουν ανοίξει χάρτες της Τορά, χάρτες π.Χ. Η Μεγάλη Ιδέα το Μεγάλο Ισραήλ.. ήρθε η ώρα του ”Μεσσία” τους τ΄ Αντίχριστου; Του φτιάχνουν πρώτα κράτος και μετά το Ναό! ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙΡΟΣ Τ΄ΑΠΕΤΑΞ-ΑΜΗΝ ΟΧΙ ΤΟΥ ΑΜΗΝ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.. ΒΙΝΤΕΟ

Ισραηλινός αξιωματικός από εξέδρα σε δημόσιο βήμα λέει ότι θα πάρουν όλη τη Γάζα και το Λίβανο όλη τη Γη της Επαγγελίας. Έχουν ανοίξει τους χάρτες της Τορά..Έχουν ανοίξει π.Χ χάρτες..Το Μεγάλο Ισραήλ η Μεγάλη Iδέα.. ήρθε η ώρα του ”Μεσσία” τους τ΄Αντίχριστου; Του φτιάχνουν πρώτα κράτος μεγάλο κράτος τι βασιλιάς θα είναι αν δεν έχει ένα Μεγάλο Ισραήλ ένα μεγάλο κράτος. Μετά του φτιάχνουν το Ναό για να το θρονιάσουν!

ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙΡΟΣ Τ΄ΑΠΕΤΑΞ-ΑΜΗΝ ΟΧΙ ΤΟΥ ΑΜΗΝ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ..

Δήλωσε από δημόσιο βήμα ο αξιωματικός σε εθνικιστικο-θρησκευτικό παραλήρημα : «Ο πιο ευτυχισμένος μήνας της ζωής μου που ζω εδώ και 40 χρόνιαη γη είναι δική μας. Όλη η χώρα! Ολα αυτά! Συμπεριλαμβανομένης της Γάζας! Συμπεριλαμβανομένου του Λιβάνου! Όλη η γη της επαγγελίας! Θα επιστρέψουμε μετά από πολύ καιρό! Το Gush Katif είναι τόσο μικρό σε σύγκριση με αυτό που θα φτάσουμε!»

Το Γκους Κατίφ (εβραϊκά: גוש קטיף, λιτ.’Harvest Bloc’) ήταν ένα μπλοκ 17 ισραηλινών οικισμών στη νότια λωρίδα της Γάζας. Τον Αύγουστο του 2005, ο ισραηλινός στρατός απομάκρυνε βίαια τους 8.600 κατοίκους του Γκους Κατίφ από τα σπίτια τους μετά από απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου. Οι κοινότητές τους κατεδαφίστηκαν ως μέρος της μονομερούς αποδέσμευσης του Ισραήλ από τη Λωρίδα της Γάζας.

dimpenews.com

Back to top button