Διεθνή

Ο Ισραηλινός στρατός και η Haaretz διαψεύδουν τα μυθεύματα ισραηλινής tv ότι οι Παλαιστίνιοι στην επίθεση της 7/10 έψησαν στο φούρνο ένα μωρό!!

Η πληροφορία που διέδωσε ως και ισραηλινή τηλεόραση ότι οι μαχητές Παλαιστίνιοι ”μαγείρεψαν παιδί σε φούρνο» είναι φήμη και δεν έχει επιβεβαιωθεί, σύμφωνα με Ισραηλινούς δημοσιογράφους της εφημερίδας Haaretz, που διαβεβαιώνουν ότι «αυτό δεν συνέβη». Ο ισραηλινός στρατός δεν το έχει επιβεβαιώσει. (μέσω TF1)

Η προπαγάνδα προς αφελείς καλά κρατεί. Ο επικοινωνιακός πόλεμος καλά επίσης. Κανιβαλισμός υπήρξε από τζιχαντιστές που υποστήριξε η Δύση στο συριακό. Τα μεγάλα δυτικά μέσα έπαιρναν συνεντεύξεις από τον κανίβαλο που έτρωγε ωμά τα συκώτια Σύρων στρατιωτών. Υπήρξε κανιβαλισμός και το Ισραήλ ήταν στο στρατόπεδο αυτό.. Ρίχνουν άδεια για να πιάσουν γεμάτα. Πολλά θρίλερ βλέπουν οι Δυτικοί θα το πιστέψουν με αυτό το σκεπτικό πορεύονται.

Με κατασκευασμένες ιστορίες επιχειρούν αν ξεπλυθούν για τα 11.000 πτώματα που φορτώθηκαν τα μισά παιδιά..

Προηγουμένως η ισραηλινή τηλεόραση ανέφερε πως “στον φούρνο της κουζίνας ήταν το σώμα ενός μωρού. Οι τρομοκράτες το είχαν ψήσει ζωντανό” επικαλούμενη διασώστη από τη Ζάκα.

Προσκεκλημένος να καταθέσει στο i24NEWS, ένας εθελοντής διασώστης από τη Ζάκα που στάλθηκε στις νότιες τοποθεσίες στις 7 Οκτωβρίου για να φροντίσει τα θύματα των σφαγών της Χαμάς, εξιστόρησε νέα φρίκη των καταχρήσεων που διαπράχθηκαν. “Σε ένα σπίτι βρίσκονταν πτώματα γονιών, σκοτωμένα με ιδιαίτερα φρικτό τρόπο. Και στον φούρνο της κουζίνας ήταν το σώμα ενός μωρού. Οι τρομοκράτες το είχαν ψήσει ζωντανό”, είπε. «Το σώμα του ήταν πρησμένο και κάτι από τον φούρνο είχε κολλήσει στο δέρμα του».

Η ιστορία του μωρού που κάηκε ζωντανό εμφανίστηκε στα μέσα ενημέρωσης πριν από λίγες ημέρες. Ορισμένοι ιστότοποι και τμήματα γρήγορου ελέγχου, ιδίως αυτό της Libération, είχαν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ήταν ανακριβές, μετά από έναν ισραηλινό ιστότοπο που επικοινώνησε με εκπροσώπους του Zaka που φέρεται να ανέφεραν ότι “δεν γνώριζαν αυτήν την ιστορία” και όχι ότι “η ιστορία ήταν λάθος.”

dimpenews.com

Back to top button