Διεθνή

Ο προβεβλημένος Ραβίνος Grossman μέλος του Αρχιραβινικού Συμβουλίου Ισραήλ επισκέφθηκε στρατόπεδα και είπε ότι περιμένουν τον ερχομό του Μεσσία.ΒΙΝΤΕΟ

Οι Σιωνιστές παρανόησαν είναι σε πλάνη σε θρησκευτικό παροξυσμό και ντελίριο. Βλέπουν τον πόλεμο στη Γάζα ως τον ερχομό του Μεσσία τους δηλ. του Αντίχριστου.

Ο Ραβίνος Yitzchak Dovid Grossman μέλος του Αρχιραβινικού Συμβουλίου του Ισραήλ. που έχει τιμηθεί από ισραηλινή κυβέρνηση και οι υποστηρικτές του, που συγκέντρωσαν δωρεές για Ισραηλινούς στρατιώτες, επισκέφτηκαν στρατόπεδα.

Ο Ραβίνος Grossman είπε ότι περιμένουν τον ερχομό του Μεσσία (δηλ. τον Αντίχριστο) και σύντομα όλοι οι Εβραίοι θα είναι στον παράδεισο.

O Ραβίνος αυτός είναι πολύ δημοφιλής με μεγάλη αναγνωρισιμότητα αποκαλείται ο “Disco Rabbi” γιατί την δεκαετία του 70 πήγαινε στις ντισκοτέκ για να προσηλυτίσει τη νεολαία. Χίλιες φορά Τραβόλτα και Πυρετός στο Σαββατόβραδο..

Επίσης τον λένε και ”ραβίνο των αιχμαλώτων”.. Μου δίνεις τη ψυχή σου σου δίνω την ελευθερία σου. Πρωτοστάτησε σε πρόγραμμα κρατουμένων όπου τους μειωνόταν κατά το ένα τρίτο η ποινή αν παρακολουθούσαν τα σεμινάρια του για την Τορά.. Οι απελευθερωμένοι κρατούμενοι αποκαλούνται ba’alei teshuva (επιστρέφοντες στην πίστη/ δηλ. ανανήψαντες θρησκευτική Γιάρος και Μακρονήσι)..

Εκβιασμός θρησκευτικής συνείδησης. Θρησκευτικός εκβιασμός κάτι περισσότερο από θρησκευτικό προσηλυτισμό. Ραβίνοι και δάσκαλοι παραδίδουν shiurim (τάξεις Τορά) και χτίζουν τη γνώση της Τορά των κρατουμένων στις φυλακές, ενώ ταυτόχρονα καθοδηγούν τις οικογένειες των κρατουμένων να προετοιμάσουν ένα νέο σύστημα υποστήριξης μετά την αποφυλάκιση. Στους συμμετέχοντες μειώνεται το ένα τρίτο της ποινής τους για καλή συμπεριφορά. Εκατοντάδες απελευθερωμένοι κρατούμενοι έχουν γίνει ba’alei teshuva (επιστρέφοντες στην πίστη/ δηλ. ανανήψαντες θρησκευτική Γιάρος και Μακρονήσι) μέσω αυτού του προγράμματος και εργάζονται ως ραβίνοι, δάσκαλοι της Τορά . Για τη συνεισφορά του, ο Γκρόσμαν έλαβε τον τιμητικό τίτλο του Avi Ha’asirim (Πατέρας των Αιχμαλώτων) από την ισραηλινή κυβέρνηση, τίτλος που αρχικά είχε απονεμηθεί στον Ραβίνο Aryeh Levin…….

ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ σκοταδισμός

Οι Σιωνιστές είναι σε πλάνη και η ”εσχάτη πλάνη χείρων τής πρώτης»..

dimpenews.com

Back to top button