Διεθνή

Adnan Azzam Σύριος Βελγίου συγγραφέας σε συνέντευξη του σ’ εναλλακτική εφημερίδα kairos Βρυξελλών: “`10.000 Παλαιστίνιοι πέθαναν on camera μπροστά στα μάτια ενός κόσμου υποκριτή. Οι tv Ευρώπης και ΗΠΑ επικροτούν στρατό τρομοκρατίας. Οι λαοί Ευρώπης συμμερίζονται αλλά δεν μπορούν ν΄αντιδράσουν σ’ αρχηγούς τους που αβαντάρουν το μεγαλύτερο εγκληματία πολέμου Νετανιάχου. Δεν έχουμε δημοκρατίες αλλά γκάνγκστερ και μαφία πολιτική.

Adnan Azzam Σύριος Βελγίου συγγραφέας σε συνέντευξη του σ’ εναλλακτική εφημερίδα kairos Βρυξελλών: 10.000 Παλαιστίνιοι πέθαναν on camera μπροστά στα μάτια ενός κόσμου υποκριτή. Οι tv Ευρώπης και ΗΠΑ επικροτούν στρατό τρομοκρατίας. Οι λαοί Ευρώπης συμμερίζονται αλλά δεν μπορούν ν΄αντιδράσουν σ’ αρχηγούς τους που αβαντάρουν το μεγαλύτερο εγκληματία πολέμου Νετανιάχου. Δεν έχουμε δημοκρατίες αλλά γκάνγκστερ και μαφία πολιτική.

Adnan Azzam Σύριος συγγραφέας του Βελγίου σε συνέντευξη του στην εναλλακτική εφημερίδα kairos των Βρυξελλών:

οι σκέψεις μου πηγαίνουν στους Παλαιστίνιους που πεθαίνουν από τις βόμβες της τρομοκρατίας του Ισραήλ. 10.000 νεκροί από τις 7.10 που πεθαίνουν on camera μπροστά στα μάτια όλου του κόσμου ενός κόσμου υποκριτή. Αυτή είναι η τραγωδία της Παλαιστίνης εδώ και 70 χρόνια.. και δεν έχουν τελειωμό τα εγκλήματα του δυτικού κόσμου αρχής γενομένης από το πιο μεγάλο έγκλημα της ιστορίας που ήταν η εξολόθρευση όλων των λαών (ιθαγενών) της ηπείρου Αμερικής και έπειτα όλοι οι πόλεμοι του δυτικού κόσμου εν ονόματι των λαών της Δύσης στην Αφρική ο βομβαρδισμός της Ιαπωνίας η Συρία η χώρα μου στο ίδιο φόντο και σήμερα αυτό που συμβαίνει στην Παλαιστίνη που κλαίει και κανείς δεν ακούει και είναι και εναντίον της και όλες οι τηλεοράσεις σε Ευρώπη και Αμερική χειροκροτούν κι επικροτούν το στρατό του τρόμου τον ισραηλινό στρατό που δειλά βομβαρδίζει μέσα στη νύχτα τους ανθρώπους που είναι μέσα στα σπίτια.. Αυτό δεν είναι πόλεμος .. Προστατεύστε από τα αεροπλάνα προστατεύστε από τα τανκ προστατεύστε από την στρατιωτική ανωτερότητα. Δεν υπάρχει κουράγιο, δύναμη αυτή είναι μια απόλυτη δειλία..

ήμουν πριν 3 μέρες στη Λιέγη είδα ανθρώπους να κλαίνε για την αδυναμία τους ν’ αντιδράσουν απέναντι στους Ευρωπαίους διευθύνοντες αρχηγούς ν΄αντιδράσουν σε αυτό το θέατρο την αλληλεγγύη που επιδεικνύουν οι Ευρωπαίου αρχηγοί στον μεγαλύτερο εγκληματία πολέμου τον Νετανιάχου. Οι φίλοι μας Ευρωπαίοι είναι συνειδητοποιημένοι γι αυτή την τραγωδία αλλά είναι στην απομόνωση τους ο καθένας υποφέρει μόνος του στο σπίτι του

Στη συνέχεια επιτέθηκε στους πολιτικούς της Γαλλίας όπως η Μαρί Λεπέν που όπως είπε τις προάλλες ανέβασε ένα θεατρικό κομμάτι στη Βουλή και έλεγε προστατεύστε τους Εβραίους η Χαμάς της Γαλλίας ή για έναν Γάλλο υπουργό που μαζί με τον Παιδείας πήγαν στα σχολεία με σύνθημα να προστατεύσουν τους Εβραίους… (σσ ξέχασε τον αρχηγό πολιτικού κόμματος και μάλιστα ακροδεξιό στη Γαλλία τον Ερίκ Ζαμούρ που πήγε και προσκύνησε τον Τοίχο των Δακρύων στην Ιερουσαλήμ εν μέσω της σύγκρουσης) ενώ ο Μελανσόν που πήρε άλλη θέση δέχθηκε απειλές ως για τη ζωή του δεν έχουμε δημοκρατίες δεν έχουμε ελεύθερη γνώμη έχουμε γκάνγκστερ και μαφία πολιτική που μας κυβερνάνε…

dimpenews.com

Back to top button