breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Eκατoμμύρια άvθρωπoι παγκoσμiως πέθαvαv από τους αvαπvευστήρες και…ΟXΙ ΑΠΟ KΟPΩNΑIΟ ! ! !

Ο ιδιοκτήτης του X, Έλον Μασκ, δήλωσε ότι εκατομμύρια άνθρωποι δολοφονήθηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας, επειδή οι γιατροί τους ανάγκασαν να τοποθετήσουν αναπνευστήρες….

Σύμφωνα με τον Μασκ, οι αναπνευστήρες ήταν αυτοί που προκάλεσαν την πλειοψηφία των θανάτων στα αρχικά στάδια της πανδημίας και όχι ο ίδιος ο ιός.

Οι ανησυχίες έχουν αυξηθεί εδώ και αρκετό καιρό ότι οι γιατροί σε όλο τον κόσμο έκαναν κατάχρηση μηχανικών αναπνευστήρων για ασθενείς με Covid λόγω των οικονομικών κινήτρων που είχαν για να σκοτώσουν τεράστια τμήματα του πληθυσμού.

Ο Richie Allen αναφέρει: Το πρωτόκολλο ήταν να τοποθετηθούν οι ασθενείς με Covid στα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται για την ώθηση οξυγόνου στους πνεύμονες.

Στο ξέσπασμα της πανδημίας του κορωνοϊού στην Ιταλία, πολλά τμήματα έκτακτης ανάγκης τοποθετούσαν αμέσως ασθενείς με COVID-19 με χαμηλά επίπεδα οξυγόνου σε μηχανικούς αναπνευστήρες.

Σύντομα έγινε συνήθης πρακτική για μια πάθηση γνωστή ως Σύνδρομο Οξείας Αναπνευστικής Δυσχέρειας (ARDS).

Ακολούθησαν και άλλα έθνη και οι βαριά άρρωστοι ασθενείς με Covid τοποθετήθηκαν τακτικά σε αναπνευστήρες, με πολύ λίγους να επιζήσουν.

«Το 80% των ανθρώπων που έβαλαν αναπνευστήρες πέθαναν»,  είπε ο Τζο Ρόγκαν  στον Μασκ κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο podcast αυτή την εβδομάδα.

Ο Μασκ απάντησε υποστηρίζοντας ότι αυτοί οι άνθρωποι πέθαναν λόγω των αναπνευστήρων και όχι λόγω του Covid.

“Ναι. Οπότε, στην πραγματικότητα, δημοσίευσα για αυτό», είπε ο Μασκ.

«Κάλεσα γιατρούς στη Γουχάν και είπα, “Ποια είναι τα μεγαλύτερα λάθη που έκανες στο πρώτο κύμα;”

«Είναι νωρίς», εξήγησε.

«Και είπαν: «Βάζουμε πάρα πολλούς ανθρώπους σε διασωληνωμένους αναπνευστήρες».

«Επομένως, τότε δημοσίευσα πραγματικά μια ανάρτηση στο Twitter και είπα: «Γεια, αυτό που ακούω από τη Γουχάν είναι ότι έκαναν μεγάλο λάθος βάζοντας τους ανθρώπους σε διασωληνωμένους αναπνευστήρες για μεγάλο χρονικό διάστημα. Και ότι αυτό είναι στην πραγματικότητα που βλάπτει τους πνεύμονες, όχι το COVID. Είναι η θεραπεία. Η θεραπεία είναι χειρότερη από την ασθένεια ».

«Και αυτοί, οι άνθρωποι, με φώναξαν και είπαν, ότι δεν είμαι γιατρός.

Λέω, «Ναι, αλλά κατασκευάζω διαστημόπλοια με συστήματα υποστήριξης ζωής».

Τα σχόλια του Μασκ, αν και δαιμονοποιούνται από τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης, επιβεβαιώνονται και από άλλους ειδικούς.

Σε μια ανάρτηση στο X, ο Δρ Τζόζεφ Μερκόλα  έγραψε  για την «Παγίδα θανάτου στο νοσοκομείο COVID».

Στο νήμα, η Mercola έγραψε:

Μέσα σε εβδομάδες από το ξέσπασμα της πανδημίας, είχε γίνει φανερό ότι η καθιερωμένη πρακτική της τοποθέτησης ασθενών με COVID-19 σε μηχανικό αερισμό ήταν μια θανατική ποινή.

Το 76,4% των ασθενών με COVID-19 (ηλικίας 18 έως 65 ετών) στη Νέα Υόρκη που είχαν τοποθετηθεί σε αναπνευστήρες πέθανε.

Μεταξύ των ασθενών ηλικίας άνω των 65 ετών στους οποίους έγινε αερισμός, το ποσοστό θνησιμότητας ήταν 97,2%.

Η σύσταση να τοποθετηθούν οι ασθενείς με COVID-19 σε μηχανικό αερισμό ως απάντηση πρώτης γραμμής προήλθε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ο οποίος φέρεται να βασίζει τις οδηγίες του σε εμπειρίες και συστάσεις γιατρών στην Κίνα.

Αλλά η εξαέρωση ασθενών με COVID δεν συνιστάται επειδή αύξησε την επιβίωση.

Ήταν η προστασία των εργαζομένων στον τομέα της υγείας απομονώνοντας τον ιό μέσα στο μηχάνημα εξαερισμού.

Τα δεδομένα υποδηλώνουν ότι περίπου 10.000 ασθενείς πέθαναν με COVID στα νοσοκομεία της Νέας Υόρκης αφού τέθηκαν σε αναπνευστήρες την άνοιξη του 2020.

Άλλες μητροπολιτικές περιοχές είδαν επίσης τεράστιες αιχμές στους θανάτους μεταξύ νεότερων ατόμων που διέτρεχαν χαμηλό κίνδυνο να πεθάνουν από τον COVID.

Είναι πιθανό πολλοί από αυτούς τους θανάτους να ήταν αποτέλεσμα της τοποθέτησης τους σε μηχανικό αερισμό

Ο δικηγόρος  Tom Renz  κατέθεσε επίσης ενώπιον της  Γερουσίας της Πολιτείας της Πενσυλβάνια  νωρίτερα αυτό το έτος ότι οι άνθρωποι δεν ενημερώθηκαν για τους κινδύνους που ενέχουν οι αναπνευστήρες.

«Κανείς δεν είπε στους ασθενείς: ‘Ε, θα σας βάλουν σε αυτόν τον εξαερισμό. Πιθανότατα θα σας σκοτώσει, αλλά μπορεί να προστατεύσει τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας», είπε ο Renz.

«Κανείς δεν το είπε αυτό στις οικογένειες», πρόσθεσε.

«Έχω δεδομένα από το CMS που έδειξαν σε πολλά νοσοκομεία του Τέξας, ότι το 90% των ασθενών που τέθηκαν στον αεραγωγό πέθαναν. 90%.

«Τώρα, δεν σε άφηναν να δοκιμάσεις ιβερμεκτίνη, αλλά ήταν κάτι παραπάνω από πρόθυμοι να σε βάλουν στον αεραγωγό όπου είχες ποσοστό θνησιμότητας 90%.

«Μου λες ότι δεν το πρόσεξαν;» επέμεινε εκείνος.

«Δεν μπορώ να πω ότι όλοι οι γιατροί δημιουργούνται ίσοι. Ο [Peter] McCullough είναι μπροστά από τους περισσότερους.

«Αλλά πέρασες την ιατρική σχολή.

«Θα πίστευα ότι πιθανότατα θα ήσασταν αρκετά έξυπνοι για να παρατηρήσετε πότε εννέα στους δέκα ασθενείς σας –όταν τους βάλουν στον αεραγωγό– πεθαίνουν».

«Τουλάχιστον ίσως θα έπρεπε να κάνετε την ερώτηση, υπάρχει καλύτερος τρόπος;

«Γιατί να μην αφήσετε κάποιον να δοκιμάσει ιβερμεκτίνη ή υδροξυχλωροκίνη, αν έχετε εννέα στις δέκα πιθανότητες να πεθάνετε ούτως ή άλλως;»

πηγη

Back to top button