Διεθνή

Eric Montana: οι Σιωνιστές μας έχουν κάνει υποπολίτες όπου κι αν έχουν την εξουσία. Μας έχουν κάνει Παλαιστίνιους στις χώρες μας. Η χώρα μου δεν θα είναι ποτέ άλλο ένα Ισραήλ! Ο σιωνισμός είναι ο πατέρας όλων των ολοκληρωτισμών…

Ένα κείμενο του Eric Montana – TVADP.

Μπορούν να γκρινιάζουν για τον αντισημιτισμό να λένε ό,τι θέλουν. Μπορούν να μας κατηγορήσουν ότι είμαστε ακροδεξιοί, ακροαριστεροί, ισλαμοαριστεροί, θεωρητικοί συνωμοσίας, Αρειανοί, δεν θα μας φιμώσουν.*

Και δεν μπορούμε να μείνουμε σιωπηλοί γιατί αρνούμαστε να είμαστε, μέσω της σιωπής μας, οι αντικειμενικοί συνεργοί των χειρότερων εγκληματιών που γνώρισε ο κόσμος. Δεν μπορούμε να παραμείνουμε σιωπηλοί γιατί αντιμετωπιζόμαστε ως αντισημίτες από τους παγκόσμιους πρωταθλητές του ρατσισμού είναι απλώς μια γελοία προσπάθεια εκφοβισμού.

Δεν μπορούμε πλέον να σιωπούμε γιατί οι Σιωνιστές μας έχουν κάνει υποπολίτες όπου κι αν έχουν την εξουσία.

Δεν μπορούμε πλέον να σιωπούμε γιατί τα τραπεζικά καρτέλ, οι απάτριδες χρηματοπιστωτικοί μηχανισμοί και οι συνεργοί τους μας δηλητηριάζουν με όλα τα δυνατά μέσα: φαγητό, νερό, chemtrails, φάρμακα, εμβολιασμούς, ρύπανση.

Δεν μπορούμε πλέον να βγάζουμε το σκασμό γιατί γινόμαστε μάρτυρες γενοκτονίας εμβολίων, παράλογων πολέμων για να αποσπάσουν την προσοχή των μαζών, σφαγών αμάχων πληθυσμών, γυναικών, παιδιών, ηλικιωμένων στη Γάζα.

Δεν μπορούμε πλέον να σιωπούμε για τις εγκληματικές συνωμοσίες που σκαρφίζονται από αυτούς τους τρελούς που ισχυρίζονται ότι κυριαρχούν και κυβερνούν τον κόσμο με το πρόσχημα ότι τους «εξέλεξε» ένας Θεός. Δεν μπορούμε να ανεχτούμε άλλο αυτή την αλαζονεία, αυτή την ανθυγιεινή προσποίηση ανθρώπων που διεκδικούν το δικαίωμα της ζωής και του θανάτου πάνω σε κάθε άνθρωπο που κατοικεί αυτόν τον πλανήτη.

Για πάρα πολύ καιρό έχουμε σκύψει την πλάτη. Για πάρα πολύ καιρό μείναμε σιωπηλοί και φοβισμένοι. Για πάρα πολύ καιρό, ο εκβιασμός του αντισημιτισμού έχει χρησιμεύσει ως όπλο μαζικής καταστροφής. Για πάρα πολύ καιρό γινόμαστε παθητικά μάρτυρες της ανάληψης της εξουσίας από αυτές τις απάτριδες «ελίτ» στους θεσμούς μας που μας έχουν κάνει Παλαιστίνιους στις χώρες μας.

Ο σιωνισμός είναι ο πατέρας όλων των ολοκληρωτισμών: του φασισμού, του ναζισμού, του κομμουνισμού. Ο σιωνισμός είναι μόνο ένα μέσο καταστροφής των ανθρώπινων κοινωνιών, του πολιτισμού τους, της ιστορίας τους, των ηθικών και πνευματικών τους αξιών, των παραδόσεων, των τρόπων ζωής τους.

Όταν ο άθλιος Έρικ Ζέμουρ ονειρεύεται να κάνει τη Γαλλία ένα άλλο Ισραήλ, αποκαλύπτει το διαβολικό σχέδιο αυτών των «ελίτ» που θα κάνουν σε εμάς ό,τι κάνουν στους Παλαιστίνιους: σκλάβους, ανθρώπινα ζώα.

Το να είσαι αντισιωνιστής είναι ηθικό καθήκον και εθνική υποχρέωση γιατί είμαστε ένας λαός ελεύθερων ανθρώπων που δεν σκοπεύουμε να υποταχθούμε σε έναν λαό που «εκλέγεται» από τον Διάβολο.

Είμαστε ένας χριστιανικός λαός προσκολλημένος στην ελευθερία μας, στην ιστορία μας, στον πολιτισμό μας, στις αξίες μας, στις κοσμικές μας παραδόσεις και στην πίστη μας στον Θεό από αγάπη και αλληλεγγύη.

Η Γαλλία δεν θα είναι ποτέ άλλο ένα Ισραήλ! ( σσ ούτε η Ελλάδα θα γίνει ένα άλλο Ισραήλ ΠΟΤΕ…όσο για το Ζελένσκι που θέλησε να κάνει την Ουκρανία Μεγάλο Ισραήλ την κατέστρεψε)

Έρικ Μοντάνα

Ο Eric Montana είναι Γάλλος δημοσιογράφος με ειδίκευση στα οικονομικά και παθιασμένος με τη διεθνή πολιτική. Προσκολλημένος στον Χάρτη του Μονάχου που απαιτεί την αποκλειστική υπηρεσία της αλήθειας, τα άρθρα του αποδοκιμάζονται από τις ισχύουσες εξουσίες και από εκείνους που συγχέουν τη δημοσιογραφία με την υποταγή στο Σύστημα.

Το κείμενο έγινε από το Γάλλο δημοσιογράφο ως απάντηση στην κίνηση Γάλλου γερουσιαστή να υποβάλλει σχέδιο νόμου με στόχο την ποινικοποίηση της κριτικής/αντίθεσης στον «Σιωνισμό».

Μια ομάδα 16 Γάλλων γερουσιαστών, κυρίως από το κόμμα Les Républicains (LR), κατέθεσε νομοσχέδιο με στόχο την ποινικοποίηση του «αντισιωνισμού».

Η άρνηση της ύπαρξης του Ισραήλ θα τιμωρείται με φυλάκιση ενός έτους και πρόστιμο 45.000 ευρώ, ενώ η προσβολή του Κράτους του Ισραήλ θα τιμωρείται με δύο χρόνια φυλάκιση και πρόστιμο 75.000 ευρώ.

Άτομα που υποκινούν άμεσα το μίσος ή τη βία κατά του Ισραήλ κινδυνεύουν με φυλάκιση έως και πέντε χρόνια και πρόστιμο 100.000 ευρώ. Η Γαλλική Δημοκρατία πέθανε….εδώ και καιρό..

ΥΓ σίγουρα κάποιος δεν μπορεί να συμφωνήσει σε όλα μαζί του πάντως λέει κι αρκετές αλήθειες ο Μοντάνα που δηλώνει δημοσιογράφος χωρίς σύνορα.

dimpenews.com

Back to top button