Διεθνή

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ Το κόμμα του Νετανιάχου το Λικούντ απαιτεί από εισαγγελέα να διώξει τον τ. Πρωθυπουργό Ehud Barak και τον τ. αρχηγό της Μοσάντ Tamir Pardo γιατί κάλεσαν το Κογκρέσο ν’ ακυρώσει την ομιλία του Νετανιάχου!

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

Το κόμμα του Νετανιάχου το Λικούντ απαιτεί από τον εισαγγελέα να ξεκινήσει έρευνα εναντίον του τ. Πρωθυπουργού Ehud Barak και του πρώην επικεφαλής της Μοσάντ του Tamir Pardo γιατί κάλεσαν το Κογκρέσο να ακυρώσει την ομιλία του Νετανιάχου με άρθρο τους στη New York Times αναφέρει τώρα το ισραηλινό κανάλι 13. Στη στρατοκρατική θεοκρατία του μεσσιανιστή Νετανιάχου η διαφωνία θεωρείται συνωμοσία και έγκλημα. Η ελευθερία της έκφρασης και του τύπου είναι ανυπόστατη πλέον στο εμπόλεμο Ισραήλ.

Υψηλόβαθμοι του Ισραήλ (τ. Πρωθυπουργός, Νομπελίστας, τ. Αρχηγός Μοσάντ κ.α) απαιτούσαν να μην μιλήσει ο Νετανιάχου στο Κογκρέσο: Δεν εκπροσωπεί το Ισραήλ οδηγεί το κράτος προς εξαφάνιση!Είναι το κύριο εμπόδιο για την ειρήνη.

“Δεν μας εκπροσωπεί”: σε άρθρο στους “New York Times” ανώτεροι Ισραηλινοί αξιωματούχοι ζητούν να μην μιλήσει ο Νετανιάχου στο Κογκρέσο. Οι Ehud Barak (τ Πρωθυπουργός), David Harel (Πρόεδρος της Ισραηλινής Ακαδημίας Επιστημών και Ανθρωπιστικών Επιστημών), Tamir Pardo (τ. επικεφαλής της Μοσάντ), Talia Sasson, Aharon Chachanover (Βραβείο Νόμπελ Χημείας) και David Grossman (πολυβραβευμένος συγγραφέας) υπογράφουν ένα άρθρο στο οποίο ισχυρίζονται: «Το Κογκρέσο έκανε λάθος να προσκαλέσει τον Νετανιάχου».

O Ehud Barak είχε πρόσφατα κάνει μια συγκλονιστική ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! τ. Πρωθυπουργός του Ισραήλ Εhud Barak: η στρατηγική των μεσσιανιστών Υπουργών Νετανιάχου είναι η κλιμάκωση ώστε να επιταχυνθεί η έλευση ”Μεσσία”/Αντίχριστου! ΒΙΝΤΕΟ

dimpenews.com

Back to top button