Διεθνή

Το αεροπλανοφόρο Gerald R. Ford σπεύδει ολοταχώς προς Χάιφα να την προστατέψει αφού την ”ξεκλείδωσε” η Χεζμπολάχ. ΒΙΝΤΕΟ

Το ναυτικό συγκρότημα του αμερικανικού αεροπλανοφόρου Gerald R. Ford κατευθύνεται ολοταχώς στην Ανατολική Μεσόγειο με προορισμό Χάιφα να προστατέψει το λιμάνι και τη στρατηγικής σημασίας για Ισραήλ πόλη αφού την ξεκλείδωσε η Χεζμπολάχ.

Η Hezbollah δημοσίευσε μια βιντεοκασέτα που ήταν «η πιο επικίνδυνη», σύμφωνα με ισραηλινά μέσα ενημέρωσης και προκάλεσε σοκ στην κοινή γνώμη! Για δέκα λεπτά, παρουσιάστηκαν επιλεγμένα αποσπάσματα υπερσύγχρονων αεροφωτογραφιών που συλλέγονται από αναγνωριστικά αεροσκάφη «Hoopoe». Η ενότητα βίντεο αφορούσε την περιοχή της Χάιφα, παρέχοντας μια λεπτομερή περιγραφή των οικιστικών, βιομηχανικών, εμπορικών και στρατιωτικών συγκροτημάτων, εκτός από την περιοχή του λιμανιού, που περιλαμβάνει το πολιτικό λιμάνι και μια στρατιωτική βάση για τη μονάδα «Sheetit» με την προηγμένη μάχη. βάρκες. Η βιντεοκασέτα παρείχε εξηγήσεις για τον πληθυσμό και λεπτομερώς τα βιομηχανικά και εμπορικά κέντρα, εκτός από τις θέσεις των συστημάτων αεράμυνας για το Iron Dome και το David’s Sling, τις θέσεις των ραντάρ για την παρακολούθηση εχθρικών μερών, μυστικές τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένης της στρατιωτικής βιομηχανικής ζώνης συνδεδεμένη με την εταιρεία «Rafael» (κατασκευή και συναρμολόγηση εξαρτημάτων συστημάτων αεράμυνας, ιδιαίτερα Iron Dome).

Το βίντεο κατέγραψε επίσης ισραηλινά πολεμικά πλοία συμπεριλαμβανομένων των “Sa’ar” 4.5, 5 και 6, το πλοίο υλικοτεχνικής υποστήριξης “Patiam” και τα σκάφη “Devora”. Επίσης, σχετικά με την περιοχή του λιμανιού της Χάιφα: Προβλήτα Carmel – Προβλήτα Mizrahi – Ηλεκτρικός Σταθμός Χάιφα – δεξαμενές χημικών, εγκαταστάσεις πετροχημικών, η στρατιωτική βάση της Χάιφα, η οποία είναι υπεύθυνη για τη βόρεια ναυτική αρένα, την κύρια ναυτική βάση του ισραηλινού στρατού και το αεροδρόμιο της Χάιφα , όπου εντοπίστηκαν αποθήκες, πλατφόρμες και δεξαμενές πετρελαίου Iron Dome.

Mε αυτό το βίντεο ντοκουμέντο, η Χεζμπολλα λέει στο ακροατήριο του Ισραήλ ότι η κυβέρνησή σας είναι υπεύθυνη για την εμφάνιση οποιασδήποτε μεγάλης σύγκρουσης και πρέπει να προετοιμαστείτε για να αξιολογήσετε το είδος των χτυπημάτων που σκοπεύει να διευθύνει η αντίσταση σε περίπτωση που ο εχθρός καταφύγει σε μεγάλης κλίμακας επιχειρήσεις κατά του Λιβάνου, είτε μέσω αεροπορικής εκστρατείας είτε μέσω χερσαίας επιχείρησης. .

ΕΚΤΑΚΤΟ. Νασράλα: ”το Ισραήλ κάνει ασκήσεις στην Κύπρο. Αν η Κύπρος ανοίξει αεροδρόμια και λιμάνια της σε Ισραήλ για πόλεμο στο Λίβανο θα αποτελέσει στόχο!” ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΜΗΝΥΜΑ ΝΑΣΡΑΛΑ ΠΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ. ΜΗΝ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ….ΘΑ ΕΙΝΑΙ Β’ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΥΠΡΟΥ

dimpenews.com

Back to top button